06 / 05 / 2024

trabzon seyr-i deniz ev fiyatları

trabzon seyr-i deniz ev fiyatları

Seyr-i Deniz Yalıncak fiyat listesi 320 bin liradan başlayarak değişiyor. Karaca Yapı'nın projesi Seyr-i Deniz Evleri Yalıncak'ta teslimler 2017 yılının sonunda gerçekleştiriliyor...

TOKİ Trabzon projesi için düğmeye basıldı!  Resmen açıklanan bu tarihi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon'daki yeni projesi Çarşıbaşı ilçesinde inşa edilecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 12 Ekim'de yapılacak.

TOKİ Trabzon projesi için Ekim 2023 müjdesi geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Trabzon projesi 3 Ekim 2023 tarihinde ihaleye çıkıyor. Hayrat ilçesinde yükselecek projede 103 konut yer alıyor.

TOKİ Trabzon projesinde son dakika! Bu ilçedeki proje için yeni tarih belli oldu!

Türkiye'nin 7 bölgesinde yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projesi için yeni ihale tarihini duyurdu.

TOKİ Trabzon projesi için tarih açıklandı! Tek bir ilçeye tam 187 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Trabzon 2023 projesi için tarih açıklandı. Tek bir ilçeye tam 187 konutluk yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Trabzon projesi için resmen Nisan 2023 müjdesi geldi! 157 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ Trabzon projesi için resmen Nisan 2023 müjdesi geldi! Sadece tek bir ilçede inşa edilecek olan 157 yeni konutu aman kaçırmayın....

TOKİ Trabzon projesi için tarih belli oldu! Tonya'ya 157 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Trabzon projesi için tarih belli oldu. TOKİ Trabzon Tonya projesi 3 Nisan 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ Trabzon projesi için beklenen tarih geldi! 53 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Trabzon projesi için beklenen tarih geldi. Sadece tek bir ilçede inşa edilecek 53 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ Trabzon projesi için son dakika tarih değişikliği! Hemen bu detaylara bakın!

TOKİ Trabzon projesinin ihalesinin Aralık ayında gerçekleştirileceği açıklanmıştı ancak söz konusu ihale 27 Şubat 2023 tarihine ertelendi.

TOKİ Trabzon projesi için son dakika müjdesi geldi! Tam 166 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Trabzon projesi için son dakika müjdesi geldi... Sadece tek bir ilçede inşa edilecek olan  166 yeni konutu sakın kaçırmayın...

Trabzonlular dikkat! TOKİ Trabzon projesi için tarih belli oldu!  

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

TOKİ Trabzon projeleri için düğmeye bastı! Trabzon'a iki yeni projede 411 konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projelerinin ihale tarihlerini açıkladı. İşte Trabzonluların yüzünü güldüren o projeler ile ilgili detaylar...

Trabzon Ortahisar için acele kamulaştırma kararı!

Trabzon ili, Ortahisar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Trabzon Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Trabzon'da hayata geçirilen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleşti.

trabzon seyr-i deniz ev fiyatları Haberi

trabzon seyr-i deniz ev fiyatları


72 adet daireden meydana gelen Seyr-i Deniz Evleri projesi Karaca Yapı tarafından inşa ediliyor. Seyr-i Deniz Evleri projesi Trabzon Yalıncak'ta yükseliyor.


Seyr-i Deniz Evleri Yalıncak projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor. Seyr-i Deniz Evleri projesinde daireler deniz manzarasına sahip.



Seyr-i Deniz Yalıncak fiyat listesi!


Seyr-i Deniz Yalıncak fiyat listesi 3+1 dairelerde 320 bin liradan, 4+1 dairelerde 400 bin liradan başlayarak değişiyor. Seyr-i Deniz Evleri projesi 2017 yılı sonunda teslim ediliyor.


Seyr-i Deniz Evleri Yalıncak projesinde daire bedelinin üçte biri peşinat olarak veriliyor. Seyr-i Deniz Evleri'nde 2 bin 100 metrekare koruluk alan yer alıyor.



Satış Ofisi : Yalıncak Mah. Sahil Cad. Petrol Ofisi Dolum Tesisleri Karşısı No: 202 Yalıncak / Trabzon



Tel: 0530 223 25 26

Web: