30 / 04 / 2024

Trabzon Şinik OSB arsa tahsisleri

Trabzon Şinik OSB arsa tahsisleri

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, “Şinik Organize Sanayi Bölgesi insan kaynaklarının ve işgücü imkanının yoğun olduğu bir bölgedir. Buradaki çalışmalar son aşamaya geldi. Arsa tahsisleri yapıldı." dedi.

Trabzon Şinik OSB'de araziler tahsis edildi!

Trabzon Şinik Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu toplantısı düzenlendi. Toplantıda, arazi tahsisleri gerçekleştirildi.

Trabzon Vakfıkebir OSB tanıtıldı!

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde organize sanayi bölgesi kurulacak yeterlikte düz yer bulunamayınca dağın tepesine organize sanayi bölgesi kurulmasına karar verildi. 

Trabzon Vakfıkebir'e yeni OSB geliyor!

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulumu için düz yer olmayınca organize sanayi bölgesi yöredeki dağın tepesine kurulacak. 

Trabzon OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Trabzon OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak. Trabzon Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı altyapı yapım işi ihalesi 6 Temmuz'da düzenlenecek..

Trabzon Beşikdüzü OSB'nin 2017 bütçesi kabul edildi!

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesi Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı Vali Yücel Yavuz başkanlığında yapıldı.

Trabzon Şinik OSB'de arsa tahsisleri yapıldı!

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, “Şinik Organize Sanayi Bölgesi insan kaynaklarının ve işgücü imkanının yoğun olduğu bir bölgedir. Buradaki çalışmalar son aşamaya geldi. Arsa tahsisleri yapıldı." dedi.

Suat Hacısalihoğlu: Yatırımcılar OSB kurmak için sırada!

Yatırım teşviklerinin de etkisiyle Trabzon’daki OSB'lerde boş yer kalmadı. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Yatırım Adası ve Endüstri Bölgesi’nin şehrin en önemli önceliklerinden biri haline geldiğini söyledi.

Trabzon Şinik OSB'nin ilk tesisi açıldı!

Sarp ve engebeli araziye sahip Trabzon'un Akçaabat ilçesinde, dağ ve tepe iş makinesiyle tıraşlanarak oluşturulan alanda kurulan Şinik Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) ilk tesisi Yeni Akdağlar Gıda, törenle hizmete girdi.

Ankara OSB arıtma tesisi Ağustos'ta açılacak!

Ankara Arıtma tesisi yakın tarihte çevre izni alınarak Ağustos 2015'te arıtma tesisinin resmi açılışının yapılması planlanmaktadır. Tesis sayesinde Trabzon OSB'de sanayi ve evsel atık sorunu tümden ortadan kalkacak.

Trabzon Arsin OSB'de Arıtma Tesisleri’nin yapımına başlandı!

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi’nde yaptırılan Arıtma Tesisleri’nin yapımı tamamlandı. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Koray Turan, tesislerin Ağustos’ta hizmete gireceğini söyledi.

Akçaabat Şinik OSB'de arsa tahsisleri süreci devam ediyor!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ( TTSO ) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Suat Hacısalihoğlu, Akçaabat Şinik Organize Sanayi Bölgesi'nde arsa tahsisleri sürecinin devam ettiğini söyledi...

MOBİAD Öncülüğünde Gerçekleşen Şinik OSB Gezisi gerçekleşti!

Mobilyacı iş adamları derneği başkanı Alper Bektaş ve yönetim kurulu üyeleri Mustafa Durmuş, İlyas Bektaş ve M. Ali Sezeroğlu önderliğindeki grup Şinik Organize Sanayi bölgesine inceleme gezisi gerçekleştirdiler...

Reysaş Trabzon'daki gayrimenkulünü Garipler Seramik'e sattı!

Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Ticaret A.Ş, Trabzon Beşikdüzü OSB'den bulunan gayrimenkulünü Garipler Aş Seramik'e 885 bin TL'ye sattı. Söz konusu gayrimenkulün değerleme raporu aşağıda yer alıyor...

Trabzon Şinik OSB arsa tahsisleri Haberi

Trabzon Şinik OSB arsa tahsisleri

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Beşikdüzü Kapalı Cezaevi inşaatını gezerek inşaatın son durumu hakkında ilgililerden bilgi aldı. 


Vali daha sonra Beşikdüzü ilçe merkezinde yapımına başlanan teleferik projesini inceledi. Turizme büyük katkı sağlayacak olan teleferiğin inşaat çalışmalarını yürüten çalışanlara teşekkür etti. Vali’ye Beşikdüzü ziyaretinde ilçe kaymakamı Cevdet Ertürkmen refakat etti. 


Vali Yavuz buradaki incelemelerinin ardından Vakfıkebir’e hareket etti. Vakfıkebir kaymakamlığını ziyaret eden Vali’yi ilçe kaymakamlığını vekaleten yürüten Çarşıbaşı Kaymakamı Hakan Hakyemez, Belediye Başkanı Muhammet Balta ve kaymakamlık çalışanları karşıladı. Organize Sanayi Bölgeleriyle ilgili kaymakamlıkta yapılan toplantıda Vali Yavuz, kamulaştırması tamamlanan Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesi hakkında brifing aldı. 


Vali son olarak Akçaabat Şinik OSB’yi ziyaret ederek buranın da son durumu ve yapılan çalışmaları denetledi. OSB ziyaretinde Vali’ye Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Belediye Başkanı Şefik Türkmen...