02 / 05 / 2024

Trabzon stadyumu

Trabzon stadyumu

Tamamlandığında Avrupa’nın en görkemli spor kompleksinden biri olacak olan Trabzon Akyazı Stadyum ve Spor Tesisi’nin inşaatı devam ediyor. İşte TOKİ’nin inşa edeceği spor kompleksinin ayrıntıları...

Trabzon Millet Bahçesi Eylül'de açılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, eskiden Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun bulunduğu bu alanın, Trabzon'un çok önemli bir merkezi olduğunu belirtti ve millet bahçesinin Eylül'de açılacağını söyledi...

Atilla Ataman'dan Trabzon Millet Bahçesi açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi I. Başkan Vekili Atilla Ataman, Avni Aker Stadyumu’nun yer aldığı bölgede yapılacak olan millet bahçesi ve amatör spor kulüplerinin ihtiyaçlarına yanıt verilmesi hususunda değerlendirmeler yaptı.

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Trabzon İli Ortahisar İlçesi (Eski Avni Aker Stadyumu Yeri) Millet Bahçesi İle Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi 29 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Trabzon İli Ortahisar İlçesi (Eski Avni Aker Stadyumu Yeri) Millet Bahçesi İle Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 29 Mart 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Trabzon Beşikdüzü Stadyumu 7 Şubat'ta ihaleye çıkıyor!

Eylül 2016’da gerçekleşen sel felaketi sonrasından kullanılamaz halde olan Beşikdüzü İlçe Stadyumu, yeniden yapılması için 7 Şubat günü ihaleye çıkıyor.

Akyazı Stadyumu bağlantı yolları yıl sonunda tamam!

Ulaştırma, Denizlik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte yapım çalışmaları hızla devam eden Kanuni Bulvarı Yıldızlı Kavşağı ve Akyazı Stadyumu bağlantı yollarında incelemelerde bulundu.

Trabzon Akyazı Stadyumu'nda sona yaklaşıldı!

TOKİ tarafından Trabzon'da deniz doldurularak, dolgu zemini üzerine inşa edilen Akyazı Spor Kompleksi'nde sona yaklaşıldı.

Trabzon Akyazı Stadyumu'nda son durum ne?

Özgür Düşünce Gazetesi köşe yazarı olan Hayrettin Albayrak bugünkü yazısında Alikahya’daki yeni stadyumu anlattı. İşte yeni stadyumdaki son durum....

Trabzon Akyazı Stadyumu'nda geri sayım başladı!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta Akyazı Stadyumu'ndaki son gelişmeler ile ilgili bilgi verdi. Usta geri sayımın başladığı Akyazı Stadyumu’yla ilgili önemli sorunların geride kaldığını, işlerin hızlandırıldığını açıkladı.

Trabzon Akyazı Stadyumu için durum değerlendirmesi yapıldı!

Trabzon Akyazı mevkiinde yapım çalışmaları aralıksız olarak devam eden stadyum ve spor tesisleri için bir koordinasyon toplantısı yapıldı.

Trabzon Akyazı Stadyumu için durum değerlendirmesi yapıldı!

Trabzon Akyazı mevkiinde yapım çalışmaları aralıksız olarak devam eden stadyum ve spor tesisleri için bir koordinasyon toplantısı yapıldı.Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, değerlendirmelerde bulunuldu.

Trabzon Akyazı Stadyumu ne zaman açılacak?

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Fevzi Gümrükçüoğlu, TOKİ, Karayolları, müteahhit firmanın yetkilileriyle birlikte Akyazı’da yapımı hızla devam stadyum inşaatında incelemelerde bulundular.

Akyazı Stadyumu önümüzdeki sezonun ikinci yarısında açılacak!

Trabzonspor taraftarlarının sezon başında maçların oynanmasını beklediği Akyazı Stadyumu'nun kullanıma açılmasının devre arasını bulabileceği vurgulandı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu konuyla ilgili açıklama yaptı..

Trabzon stadyumu Haberi

Trabzon stadyumu

Bordo mavili renklere gönül verenlerin merakla belediği ve tamamlandığında Avrupa’nın en görkemli statlarından biri olacak Trabzon Akyazı Stadyumu yükseliyor.


TOKİ’nin inşa edeceği kompleksin ayrıntıları


TOKİ, Avrupa’nın en modern spor tesisleri arasında gösterilen kompleksi, Karadeniz'in 800 bin metrekarelik alanında yapılan dolgu sahasında hayata geçirecek. Dev projede, 40 bin kişilik stadyumun yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hizmet binası, kamp eğitim merkezi binası, açık spor tesisleri, 2 adet doğal çim sahası, 5 adet sentetik çim saha, 4 adet tenis kortu, 2 adet basketbol sahası, 1 adet voleybol sahası, 4 bin kişilik paket arıtma tesisi ve açık otopark bulunuyor.


Trabzon Akyazı Projesi


İşyeri Teslim Tarihi: 28.06.2013


İş Bitim Tarihi: 29.05.2015


Toplam Arsa Alanı: 418.089 m2


Stadyum İnşaat Alanı: 134.915 m2


İGSM Binası İnşaat Alanı: 4.536 m2


Kamp Eğitim Merkezi İnşaat...