10 / 05 / 2024

trabzon Tabakhane kentsel dönüşüm 2016

trabzon Tabakhane kentsel dönüşüm 2016

206 adet dairenin sözleşmesinin imzalanacağı projede toplamda 353 adet daire mevcut. TOKİ Trabzon Tabakhane Evleri sözleşme dönemi başlıyor...

TOKİ Trabzon Ortahisar 40 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar kentsel döbüşüm projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi 2 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli Ortahisar İlçesi Bahçecik Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesi ihalesi 2 Eylül'de!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut hayata geçirmeyi hedefleyen TOKİ, Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesi ihalesini 2 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon ekonomisini canlandırmak için belediye olarak kentsel dönüşüm çalışmaları planlıyordu. İlçede çalışmalar sürüyor.

Trabzon'da kentsel dönüşüm için 8.4 milyon TL'lik ödeme!

Trabzon'da kentsel dönüşüm projesi için kamulaştırma çalışması yapılan alanlar için hak sahiplerine 8 milyon 416 bin 225 lira ödeme yapıldı.

Trabzon'da kentsel dönüşüm kapsamında 27 binanın yıkımına başlandı!

Trabzon'da, Çömlekçi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yıkım çalışmaları başladı...

TOKİ Trabzon Çaykara 85 konut ihalesi yarın!

Trabzon Çaykara Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 85 Adet Konut , 45 Adet Dükkan Ve 1 Adet Terminal Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Trabzon'a 85 konut ve 45 dükkan!

Trabzon Çaykara Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 85 Adet Konut , 45 Adet Dükkan Ve 1 Adet Terminal Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.

Trabzon Pazarkapı kentsel dönüşüm kapsamına alınıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu telekonferans yöntemiyle gerçekleştirdikleri toplantıda Pazarkapı dönüşüm projesi masaya yatırıldı.

Trabzon'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'yla birlikte Trabzon'un kentsel dönüşüm projelerini masaya yatırdı.

Tabakhane Vadisi’ndeki 3 katlı ev kaderine mi terk edildi?

Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi içinde kalan ve halen yıkılamayan binayla ilgili belirizlik sürüyor. Mülk sahibi üç katlı binasına beş daire isteyince sorun çözülemiyor.

trabzon Tabakhane kentsel dönüşüm 2016 Haberi

trabzon Tabakhane kentsel dönüşüm 2016

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Trabzon Tabakhane Kentsel Yenicuma Yenileme Projesi toplamda 353 adet konut yer alıyor ve 206 adet daire için sözleşme imzalanıyor.


TOKİ Trabzon Tabakhane Evleri sözleşme dönemi başlıyor!

T. Halk Bankası A.Ş. Trabzon Merkez Şubesi'nde 09:00-12.30 ve 13.30-17:00 arasında kabul edilecek sözlemeler bugünden itibaren 30 Eylül 2016 tarihine kadar imzalanabilecek.


Sözleşme için gerekli belgeler;

-T.C. numarası bulunan Fotoğraflı nüfus cüzdanı (nüfus cüzdanının aslı kontrol edilerek bir adet fotokopisi alınacaktır) 

-Hak sahibine ait ikametgah ilmuhaberi veya adres bilgisi yer alan fatura fotokopisi. 

-Sözleşme imzalama işlemlerinin vekaleten yapılması durumunda; “TOKİ Başkanlığınca satışa sunulan konutlardan satın almak üzere gayrimenkul satış sözleşmesi imzalamaya, satın almış olduğum konutun peşinatını ödemeye ve borçlanmaya, taksitlerini yatırmaya, KDV, banka komisyonu ve diğer masrafları yatırmaya, bu husustaki tüm evrakları imzalamaya yetkilidir”...