04 / 05 / 2024

trabzon toki ihalesi

trabzon toki ihalesi

Trabzon İli, Beşikdüzü İlçesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, 1 Etap 2 Bölge 142 Adet Konut ve 51 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Yıldızlı Belediyesi'nin Bağlantı Yolu İnşaatı yapım işi ihalesi bugün!

Trabzon İli Akçaabat İlçesi Yıldızlı Belediyesinin Bağlantı Yolu İnşaatı yapım işi ihalesi Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent Ankara adresinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Trabzon Of'a 99 yeni konut geliyor! İhalesi 2 Ekim'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Trabzon Of projesi 2 Ekim tarihinde ihaleye çıkacak. TOKİ'nin Of projesinde 99 konut yer alıyor.

TOKİ Trabzon projesi için düğmeye basıldı!  Resmen açıklanan bu tarihi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon'daki yeni projesi Çarşıbaşı ilçesinde inşa edilecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 12 Ekim'de yapılacak.

TOKİ Trabzon 2023 projesiyle 166 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Trabzon 2023 projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Trabzon TOKİ projesinde 166 konut yer alacak.

TOKİ'den Trabzonlulara yeni proje müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Trabzon projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Söz konusu projede toplam 53 adet konut yer alacak.

Trabzon TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor? TOKİ Çaykara fiyatları 2022!

Trabzon TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı ve  TOKİ Çaykara fiyatları 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Çaykara detayları 2022....

Herkes bekliyordu! TOKİ Trabzon Of projesi için o gün geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Trabzon projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Projede 94 adet iş yeri ve 27 adet ofis ye alacak.

TOKİ Trabzon Ortahisar 40 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Güzelyalı 221 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Güzelyalı Mahallesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Arsin 221 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Arsin projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi 2 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli Ortahisar İlçesi Bahçecik Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Trabzon Arsin 221 konut ihalesi 21 Ekim'de!

TOKİ, Trabzon Arsin'de 221 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 21 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Ortahisar 40 konut ihalesi yarın!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da 40 konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

trabzon toki ihalesi Haberi

trabzon toki ihalesi

Trabzon İli, Beşikdüzü İlçesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, 1 Etap 2 Bölge 142 Adet Konut ve 51 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. Bugün yapılacak ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde;


İhale Kayıt Numarası    :    2018/74419  
1-İdarenin
a) Adresi    :    İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı Küçükçekmece/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası    :    2124954040 - 2124700316
c) Elektronik Posta Adresi    :    [email protected]
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Niteliği, türü ve miktarı    :    Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle 142 Adet Konut ve 51 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre...