27 / 04 / 2024

trabzon toki sarıtaş dar gelirli başvuru

trabzon toki sarıtaş dar gelirli başvuru

TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş alt gelir gurubu kampanyası dahilinde 56 adet konut satışa sunuluyor. Konut fiyatlarının 81 bin 624 TL'den başladığı Trabzon Akçaabat Sarıtaş TOKİ'de teslimler hemen yapılıyor...

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Sarıtaşlı tarafından kuruldu.

Sarıtaç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıtaç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Sarıtaç tarafından kuruldu.

TOKİ Trabzon Akçaabat'ta 59 yeni konut inşa edecek!

Yatırımlarını sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

TOKİ'den Trabzon Akçaabat'a 59 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat'ta 59 yeni konut hayata geçirecek.

Tolga Sarıtaş İzmir'de 3 milyon TL'ye arsa aldı! 

Şu sıralar Arıza dizisi ile ekranlarda olan oyuncu Tolga Sarıtaş İzmir'de 3 milyon TL'ye arsa satın aldı. Sarıtaş arsa üzerinde ev inşa ettirecek. 

TOKİ'den Trabzon Akçaabat'a hükümet konağı müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Akçaabat'ta hükümet konağı inşa edecek.

Trabzon'da risk taşıyan binalar tespit edilecek!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, "Trabzon'daki tüm ana dere vadilerinde risk taşıyan binaları bir ay içinde tespit edeceğiz. Bunları risk gruplarına göre ayıracağız ve en acillerinden başlayarak yıkacağız." diye konuştu.

Yüksekova Sarıtaş Tüneli'nde sona gelindi!

Hakkari´nin Yüksekova ilçesinde yapımı tamamlanan Dilimli Barajı´nda sular altında kalacak olan 5 köy yolu ve Edendere karayolu için yeni yol ve Sarıtaş Tüneli'nde sona gelindi.

Shs Sarıtaş İnşaat Metal Kimya Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shs Sarıtaş İnşaat Metal Kimya Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Sarıtaş tarafından kuruldu.

TOKİ Sarıkamış 2. Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Sarıkamış 2. Etap'ta başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor. Projede 110 adet konut yer alıyor.

TOKİ Sarıkamış Tepe Mahallesi'nde inşaat devam ediyor!

Sarıkamış’ta Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından dar gelirli aileler için Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen konutların inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 

Trabzon Akçabat'ta kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Trabzon Akçabat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri bölgede kaçak yapılaşmaya izin vermiyor. Ekipler, denetimlere başladı.

Trabzon Sarıtaş TOKİ Konutları'na asfalt müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor, belediye Akçaabat ilçesinin Sarıtaş ve Yaylacık mahallelerinin ortak kullanımında olan yoldaki çalışmaları tamamlamak üzere harekete geçti.

trabzon toki sarıtaş dar gelirli başvuru Haberi

trabzon toki sarıtaş dar gelirli başvuru


TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş alt gelir gurubu kampanyası!


TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş alt gelir gurubu kampanyası kapsamında 56 adet daire kurasız ve başvuru önceliğine göre satışa sunuluyor. Trabzon Akçaabat Sarıtaş TOKİ Evleri için başvurular 13 Ocak 2014 tarihinde başladı.


TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş alt gelir gurubu başvuruları Halk Bankası Akçaabat Şubesi'ne yapılıyor. Müracaatların 31 Mart 2014 tarihinde sona ereceği Sarıtaş TOKİ Evleri'nde teslimler hemen yapılıyor. TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş alt gelir gurubu kampanyası kapsamında başvuru şartları için öncelik olarak hane halkının aylık gelirinin en fazla 2 bin 600 TL olması gerekiyor.


TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş alt gelir gurubu fiyat!


85 metrekare büyüklüğünde inşa edilen 56 adet daire için fiyatlar 81 bin 624 TL ile 105 bin 938 TL arasında değişiyor. Trabzon Akçaabat Sarıtaş...