30 / 04 / 2024

Trabzon TOKİ yatırımları

Trabzon TOKİ yatırımları

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı'yı ziyaret eden Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, burada yaptığı açıklamada, kentin önceki yıllarda TOKİ'den ciddi yatırımlar aldığını söyledi.

TOKİ'nin yatırımları 2022'de de tam gaz! Milyonlara ucuz konut müjdesi!

Konut inşasında 1.1 milyon rakamını gören TOKİ, yeni yatırımlara imza atmak için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, TOKİ'nin 2022 hedeflerini aktardı. Buna göre, TOKİ 2022'de 42 bin yeni konutun ihalesini gerçekleştirecek. Yatırımlar bununla sınırlı olmayacak...

Trabzon Büyükşehir yatırımları tam gaz!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehrin  ihtiyaçlarına yanıt verecek yatırımları sırası ile inşa etmeye devam ediyor.

Trabzon yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Millet Bahçesi’ başta olmak üzere Pazarkapı kent meydanı, Ganita sahil düzenlemeleri, Gülcemal ve Boztepe ile ilgili yatırımları masaya yatırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon yatırımlarını anlattı!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Meydan Parkı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.Erdoğan,  yatırımları hakkında açıklama yaptı.

Cahit Turan Trabzon yatırımlarını değerlendirdi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon yatırımlarını inceledi.

Nevşehir'de TOKİ yatırımları görüşüldü!

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliğinde şehir merkezinde halen devam eden ve yapılması planlanan yatırımlar, Belediye Başkanı Atilla Seçen’in makamında düzenlenen bir toplantıda değerlendirildi.

Mehmet Ergün Turan: Yatırımlar artarak devam ediyor!

"15 Temmuz destanını yazan aziz milletimizin, bu kahramanlık hikâyesi ilelebet yaşayacak” diyen TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, "Ülke olarak yatırımlarımız artarak devam etti ve halen sürüyor” dedi.

Trabzon'a spor tesisi yatırımları!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, bölgeye yapılan spor yatırımlarıyla ilgili bilgiler verdi. Öztürk, amaçlarının 250 bin kişiye spor yaptırmak olduklarını söyledi.

TOKİ yatırımları artarak devam edecek!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, projeleri ve yeni yatırımları anlattı. Turan, ''Sosyal donatı yatırımlarımız 2017’de artarak devam edecek'' diye konuştu.

Çaykara yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Çaykara yatırımlarını değerlendirdi. İşte o değerlendirmeler...

Trabzon Köprübaşı yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğl Köprübaşı yatırımlarını masaya yatırdı. Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla ilçelere önemli hizmetler götürdüklerini kaydetti.

Tonya yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Tonya yatırımlarını anlattı. Gümrükçüoğlu Tonya’da altyapıdan üstyapıya her alanda yatırım yaptıklarını söyledi.

Trabzon tesis yatırımlarında altın çağını yaşıyor!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Trabzon'un tesisleşmede altın çağı yaşadığını belirtti. Öztürk, son 14 yılda yatırımların arttığını söyledi.

Trabzon TOKİ yatırımları Haberi

Trabzon TOKİ yatırımları


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Türkiye ölçeğinde yapılan işlerin en önemlilerinden bir kısmı Trabzon’da yapılıyor" dedi.


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı'yı ziyaret eden Turan, burada yaptığı açıklamada, kentin önceki yıllarda TOKİ'den ciddi yatırımlar aldığını söyledi.


Kendisinin Trabzonlu olduğuna işaret eden Turan, kentin önümüzdeki süreçte bu avantajı kullanacağını anlattı.


TOKİ Başkanlığı görevine atanmasının ardından uzun zamandır memleketi Trabzon'a gelmeyi planladığını ifade eden Turan, "Göreve geldikten sonra Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile bu konuda defaatle görüştük. Ani gelişen bir kararla şehrimize geldik. Trabzon’da TOKİ'nin takip ettiği çok önemli projeler var. Türkiye ölçeğinde yapılan işlerin en önemlilerinden bir kısmı Trabzon’da yapılıyor. Kentsel dönüşün ölçeğinde ciddi işler yapılıyor, stadımız inşa ediliyor. Bu vesileyle Trabzon’a geldik" diye konuştu.


Turan,...