29 / 04 / 2024

Trabzon turizm gözdesi oldu

Trabzon turizm gözdesi oldu

Türkiye 'nin en önemli turizm bölgelerinden biri haline gelen Doğu Karadeniz'de Trabzon, iş ve şehir yaşantısı stresinden uzaklaşmak isteyenler tarafından tercih ediliyor.

Yalova Thermal Palace Arap turistlerin gözdesi oldu!

Karaderili Şirketler Grubu'nun Yalova'da 3 etap olarak inşa ettiği 'Yalova Thermal Palace' projesinin tamamlanan ilk etabı, Arap turistlerin gözdesi oldu.

Arapların yeni gözdesi devre mülkler oldu!

Coğrafi olarak adeta ateş çemberinin ortasında yer alan Türkiye, etrafındaki savaşlar ve krizlere rağmen yabancıların gözdesi olmaya devam ediyor. Mütekabiliyet Yasası sonrası Türkiye’deki konutlara yoğun ilgi gösteren Arapların yeni gözdesi devre mülkler

Beyaz Fsm Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz Fsm Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seyhan Gökce, Mehmet Kerem Bıyıklı ve Furkan Esen ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Arnavutköy'de kuruldu.

Işıksaçan Otomotiv İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işıksaçan Otomotiv İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tahsin Özdemir ve Cemil Özdemir ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Bağcılar, Göztepe Mahallesi, İstoç 3.Caddesi'nde kuruldu.

Ader Seyahat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ader Seyahat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eray Genç ve Adil Genç tarafından 20 bin TL sermaye ile 5 Ağustos 2015 tarihinde Şişli'de kuruldu.

Samsun Ayvacık Arap turizm yatırımcılarının gözdesi!

Doğal güzellikleri bakımından Karadeniz Bölgesi'nin en büyük turistik ilçesi 'Saklı Cennet' Ayvacık, Arap turizm yatırımcılarının gözdesi oldu.

Siren Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Siren Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mert Gürsoy tarafından 20 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Beşiktaş'ta kuruldu.

Kaıs Abbara İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaıs Abbara İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Kaıs Abbara tarafından 100 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Esenler'de kuruldu.

Ayyılmaz İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayyılmaz İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yılmaz Kaptan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Beşiktaş, Levent'te kuruldu.

Çanakkale Yanyalı Konutları yatırımın gözdesi oldu!

Çanakkale’de şehrin girişinde başlayan Yanyalı konutları Projesi, yatırım yapmak isteyenlerin gözdesi oldu. Henüz örnek dairesi dahi yapılmadan yüzde 65’i satılan Yanyalı Konutları, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Yerleşkesi’ne yakınlığı ned

Çanakkale Yanyalı Konutları yatırım yapmak isteyenlerin gözdesi!

Çanakkale Yanyalı Konutları Projesi, yatırım yapmak isteyenlerin gözdesi oldu. Henüz örnek dairesi dahi yapılmadan yüzde 65’i satılan Yanyalı Konutları, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Yerleşkesi’ne yakınlığı nedeniyle de tercih ediliyor.

Emsan yemek takımlarıyla bayram sofralarının gözdesi olacak!

7’den 70’e tüm aile bireylerini bir araya getiren ve sohbetlerin en güzelinin yaşandığı bayramların olmazsa olmazı, lezzetli sofralardır. Emsan, çiçek desenli Orbis Güldeste Yemek Takımı ve BNT 410 Cam Servis Seti ile bayram sofralarının gözdesi olacak.

Golden Palace İnşaat Turizm Gıda Tekstil ve Eğlence Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Golden Palace İnşaat Turizm Gıda Tekstil ve Eğlence Hizmetleri Limited Şirketi, Yusuf Südaş tarafından 800 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Zeytinburnu, Sümer Mahallesi'nde kuruldu.

Trabzon turizm gözdesi oldu Haberi

Trabzon turizm gözdesi oldu


Ilıman iklimi, zengin bitki örtüsünün yanı sıra tarihi ve doğal güzellikleri, yaylaları ve yöresel yemek kültürüyle de insanları cezbeden Trabzon, ziyaretçilerine farklı alternatifler sunarak 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde de yerli ve yabancı turistlerden rağbet görüyor.


Bayram tatili dolayısıyla otel rezervasyonları büyük oranda dolan kent, iş ve şehir stresinden uzaklaşmak isteyenlere Karadeniz'in eşsiz güzelliğinde tatil fırsatı sunuyor.

  

Vali Abdil Celil Öz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Doğu Karadeniz'in en önemli turizm mekanlarından olan Trabzon'u ziyaret eden yerli ve yabancı turist sayısının her geçen gün arttığını söyledi.Trabzon'un yeni yatırım ve altyapı çalışmalarıyla turizmdeki cazibe merkezi olma yönünü sağlamlaştırdığını belirten Öz, "Trabzon'da bu anlamda 2015'in Ağustos ayına kadar olan verilerde de ziyaretçi sayımızın yüzde 8 ile 10 dolayında arttığını gözlemliyoruz. Hem yurtiçinden gelen yerli...