25 / 08 / 2024

Trabzon Valisi kimdir

Trabzon Valisi kimdir

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Çaykara ilçesinde çıkan ve "Mavi Marmara" davasına bakan hakimlerden Mahmut Dinçer'in babası İhsan Dinçer ile bir akrabasının hayatını kaybettiği yangının, mutfak tüpü değiştirilirken çıktığı tahmin ediliyor...

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy Trabzon'da anaokulu inşa ettirecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aydın Valisi Hüseyin Aksoy Trabzon'da anaokulu inşa ettirecek.

Trabzon Otogarı'nın ihalesi Haziran'da!

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, katıldığı toplantıda Trabzon’a yapılması planlanan ve yapımı süren yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Sümela Manastırı'ndaki çalışmaları komisyon takip edecek!

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Türkiye'nin en önemli inanç turizmi merkezlerinden Sümela Manastırı'nda devam eden çalışmaların izlenebilmesi için komisyon kurulduğunu açıllado.

Trabzon'a 9,8 milyar liralık 701 proje!

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, 23 yatırımcı kuruluş tarafından toplam 9,8 milyar lira bütçeli 701 proje için çalışmalara devam edildiğini açıkladı.

Hüseyin Avni Aker Stadı yıkılıyor!

Trabzon Valisi Yavuz: "Avni Aker Stadı'nın temsili yaşatılması için uygun bir bölümü yıkılmadan bırakılacak ve hatıraların yaşatılmasına vesile olacaktır" dedi.

Trabzon Akçaabat Işıklar HES projesi incelendi!

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Düzköy, Çarşıbaşı ve Akçaabat ilçelerindeki projeleri inceledi. Yavuz, Akçaabat Işıklar (Visera) HES''te incelemelerde bulundu.

Orhan Tavlı kimdir?

Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanı Orhan Tavlı, 10 Eylül 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Çanakkale Valisi oldu. Peki, Orhan Tavlı kimdir?

Ömer Doğanay kimdir?

Mahalli İdareler Genel Müdürü Ömer Doğanay, 10 Eylül'de Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Artvin Valisi oldu. Peki, yeni Artvin Valisi Ömer Doğanay kimdir?

Trabzon Şinik OSB'de arsa tahsisleri yapıldı!

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, “Şinik Organize Sanayi Bölgesi insan kaynaklarının ve işgücü imkanının yoğun olduğu bir bölgedir. Buradaki çalışmalar son aşamaya geldi. Arsa tahsisleri yapıldı." dedi.

Trabzon Beşikdüzü teleferik projesinde son durum!

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Beşikdüzü ilçe merkezinde yapımına başlanan teleferik projesini ve Beşikdüzü Kapalı Cezaevi inşaatını gezerek inşaatların son durumu hakkında ilgililerden bilgi aldı.

Mesut Köse kimdir?

Mesut Köse, 1 Haziran 2016 tarihinde yapılan atama ile Çankırı Valisi oldu. Peki, Yeni Çankırı Valisi Mesut Köse kimdir? Mesut Köse, hangi işlerde görev aldı?

Mehmet İlker Haktankaçmaz kimdir?

Mehmet İlker Haktankaçmaz Kırıkkale Valisi olarak atandı. Peki, Mehmet İlker Haktankaçmaz kimdir? Mehmet İlker Haktankaçmaz bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

İsmail Çataklı kimdir?

27 Şubat 2014 tarihinden bu yana Mülkiye Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Çataklı 1 Haziran 2016'da Kilis Valisi olarak atandı.Peki, İsmail Çataklı kimdir?

Trabzon Valisi kimdir Haberi

Trabzon Valisi kimdir

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Çaykara ilçesinde çıkan ve "Mavi Marmara" davasına bakan hakimlerden Mahmut Dinçer'in babası İhsan Dinçer ile bir akrabasının hayatını kaybettiği yangının, mutfak tüpü değiştirilirken yapılan ihmalden kaynaklanmış olabileceğini belirterek, "Olayda bir kundaklama bulgusu gözükmüyor" dedi.


Vali Öz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün ilçeye bağlı Maraşlı Mahallesi'nde Fatma Dinçer'e (78) ait evin mutfağında çıkan ve evin kullanılamaz hale gelmesine neden olan yangında, Fatma Dinçer ile kendisine mutfak tüpünü değiştirmek için yardıma gelen, "Mavi Marmara" davası hakimlerinden Mahmut Dinçer'in babası İhsan Dinçer'in (71) hayatını kaybettiğini anımsattı.


Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü belirten Vali Öz, "İlk bilgilere göre olayda ölenlerden İhsan Dinçer, mutfak tüpünü değiştirmek için akrabası Fatma Dinçer'e yardıma gelmiş. Olayın evdeki mutfak tüpünü değiştirirken yapılan ihmalden kaynaklandığını sanıyoruz. İlk...