04 / 10 / 2024

Trabzon ve Balıkesir acele kamulaştırma

Trabzon ve Balıkesir acele kamulaştırma

Trabzon ve Balıkesir illerinde tesis edilecek santrallerin yapımı amacıyla bazı taşınmazların tapuda hazine adına tescil edilmek üzere Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Balıkesir ve Ankara'da 11 arsa ile 8 dubleks konut satılıyor! 

Belediyeler, Balıkesir ve Ankara'da yer alan 11 arsa ile 8 dubleks konutu satıyor. Peki konut ve arsaların fiyatları ne kadar? İşte tüm detaylar ve ilan metinleri...

Belediyelerden Balıkesir ve Manisa’da satılık arsa ile araziler!

Balıkesir ve Manisa’da yer alan 9 adet arsa ile arazi satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 25 ve 27 Eylül tarihlerinde yapılacak.

Balıkesir ve Sakarya’da satılık 28 arsa! 62 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Balıkesir ve Sakarya’da yer alan 28 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 24 Eylül ve 25 Eylül’de yapılacak. 

Milli Emlak, Balıkesir ve Düzce'deki 3 adet araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! 

Milli Emlak, Emlak, Balıkesir ve Düzce'de yer alan 3 adet araziyi satıyor. Yüzde 20 indirimle satışa sunulan arazilerin fiyatları açıklandı. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak’tan Ankara ve Balıkesir’de arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Balıkesir’de yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri 17 Eylül ve 4 Ekim’de yapılacak.

Milli Emlak, Balıkesir ve Kastamonu’da 35 bin TL’den başlayan fiyatlarla arazi satıyor! 

Milli Emlak, Balıkesir ve Kastamonu’da toplam 15 adet gayrimenkulü 35 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. İşte ayrıntılar…

Uzmanı, arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için Balıkesir’de dönümü 60-70 bin TL'ye alınacak yerleri açıkladı!

Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan resmi X hesabı üzerinden arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için Balıkesir’de dönümü 60-70 bin TL'ye alınacak yerleri açıkladı.

Milli Emlak’tan Balıkesir ve Manisa’da KDV’den muaf araziler! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir ve Manisa’da yer alan arazileri KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arazilerin muhammen bedeleri 450 bin TL ve 800 bin TL olarak açıklandı.

Ankara ve Balıkesir’de belediyeler toplam 14 daire ve arazi satıyor!  

Belediyeler, Ankara ve  Balıkesir’de toplam 14 adet gayrimenkul satışa çıkardı. 434 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılacak gayrimenkullerle ilgili ihale ilanları yayımlandı. İşte ayrıntılar…  

Balıkesir ve Afyonkarahisar’da 36 arsa ile 2 iş yeri satışa çıkarıldı!

Balıkesir ve Afyonkarahisar’da yer alan 36  arsa ve 2 iş yeri için satış ihalesi düzenleniyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihaleleri 3 ve 4 Eylül’de gerçekleştirilecek.

Belediyelerden Balıkesir ve bir şehirde daha satılık 5 arsa!

Balıkesir ve Afyonkarahisar'da yer alan arsalar satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 7 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Balıkesir ve Kırıkkale’de arsa satılıyor

Balıkesir ve Kırıkkale’de 2 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Kırıkkale Yahşihan’daki arsanın bedeli 180 milyon TL. İşte arsaların satışıyla ilgili ayrıntılar…

Milli Emlak'tan hem Antalya hem de Balıkesir'de KDV'den muaf arsalar!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Antalya ve Balıkesir'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf arsaların satış ihaleleri 30 Temmuz ve 22 Ağustos'ta yapılacak. 

Trabzon ve Balıkesir acele kamulaştırma Haberi

Trabzon ve Balıkesir acele kamulaştırma

Trabzon ve Balıkesir illerinde tesis edilecek santrallerin yapımı amacıyla bazı taşınmazların tapuda hazine adına tescil edilmek üzere Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.


Karar için