16 / 05 / 2024

Trabzon Yaylacık asfalt çalışmaları

Trabzon Yaylacık asfalt çalışmaları

Trabzon Büyükşehir Belediyesi il genelindeki yol çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Arsin ilçesinin Yeşilyalı Mahallesi’nde bulunan Yaylacık-Çubuklu Grup Yolu’nda da Büyükşehir Belediyesi tarafından 1,5 km’lik asfaltlama çalışması gerçekleştirildi.

1947 yılında Üsküdar- Beykoz yolunun inşası için 3,5 milyon liraya ihtiyaç varmış!

1947 yılında Üsküdar Beykoz büyük asfalt sahil yolunun inşası için 3,5 milyon liraya ihtiyaç varmış. 

Kocaeli Başiskele'de 1.295 metrekarelik sanayi arsası satılıyor! 

Başiskele Kentsel Dönüşüm İnş. San. ve Tic. A.Ş., Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Kullar Mevkii, Yaylacık Mahallesi'nde yer alan sanayi arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Bursa Nilüfer'de kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak Yaylacık Mahallesi’nde inşa edilen kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Uğur Okulları'ndan 5 ile 6 yeni kampüs!

Türkiye'nin 51 şehrinde akademik ve bilimsel eğitim anlayışıyla eğitim veren Uğur Okulları, 2021-2022 eğitim öğretim yılında İzmir Güzelbahçe, Bayraklı, Ankara Doğukent, Trabzon, Kocaeli Körfez ve Yalova kampüslerinde hizmet sunmaya başlayacak...

Trabzon'daki Barma Yaylası Turbalığı kesin korunacak hassas alan ilan edildi

Trabzon ili, Köprübaşı ve Çaykara ilçeleri içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Trabzon Millet Kıraathanesi açıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon Botanik bünyesinde hayata geçirilen Millet Kıraathanesi, Bitki Kütüphanesi ve Kök Müzesi gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Gaziantep Yaylacık'a yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediyesi, Yaylacık Mahallesi'nde hayata geçirdiği cami ve sosyal tesis açılışını yaptı.

Trabzon Balık Hali ihalesi 21 Şubat'ta!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Balık Halinin yapım ihalesinin 21 Şubat'ta gerçekleştirileceğini açıkladı.

Trabzon Tabakhane Köprüsü'nde yıkılma riski!

Trabzon'da kentsel dönüşüm kapsamında su borusunun patlaması sonucu çıkışında çökme meydana gelen ve yıkılma riski buluan Roma dönemine ait Tabakhane Köprüsü'nde incelemeler yapıldı.

Kocaeli Başiskele'de 6 milyon TL'ye satılık arsa!

Başiskele Belediyesi, Kullar Mevkii Yaylacık Mahallesi'ndeki sanayi alanı imarlı arsayı ihale ile satıyor. İhale 26 Temmuz'da gerçekleşecek..

TOKİ Trabzon Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Trabzon İli Arsin İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Trabzon Araklı'ya hükümet konağı!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarına da devam eden TOKİ, Trabzon Hükümet Konağı için düğmeye bastı.

Uzungöl'e seyir terası yapım işi ihale edilecek!

AK Parti Trabzon Milletvekili Köseoğlu, "Göle hakim bir alanda 2017 yılı için çelik konstrüksiyon üzeri ahşap kaplama seyir terasının projesi onaylandı ve yapım işinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek" dedi.

Trabzon Yaylacık asfalt çalışmaları Haberi

Trabzon Yaylacık asfalt çalışmaları


Trabzon Büyükşehir Belediyesi il genelindeki yol çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Arsin ilçesinin Yeşilyalı Mahallesi’nde bulunan Yaylacık-Çubuklu Grup Yolu’nda da Büyükşehir Belediyesi tarafından 1,5 km’lik asfaltlama çalışması gerçekleştirildi.


Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla ciddi şekilde yatırım almaya başladıklarını kaydeden Yeşilyalı Mahallesi Muhtarı Cemil Can Sarıalioğlu, yapılan çalışmalardan ötürü Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti. Sarıalioğlu, “Bu yatırımı bizlere sunan Trabzon Büyükşehir Belediyemize, Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na ve mesai arkadaşlarına şükranlarımızı sunuyoruz. Asfaltın altyapı çalışmalarında Arsin Belediyemiz de güzel çalışmalar yaptı. Hepsine teşekkür ediyoruz. Trabzon’un büyükşehir olmasıyla güzel yatırımlar almaya başladık. Bunun devamı gelecektir. Beton çalışmaları olsun asfalt çalışmaları olsun çok güzel çalışmalar yapılıyor. Gelecek seçimlere kadar yol çalışmalarımızın büyük oranda tamamlanacağını düşünüyoruz” diye konuştu.



Trabzon Büyükşehir...