27 / 04 / 2024

trabzon yol çalışmaları

trabzon yol çalışmaları

Trabzon Büyükşehir Belediyesi il genelindeki yol çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İşte büyükşehir belediyesinin yaptığı o çalışmalar...

Trabzon'un yolları yenileniyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Şükürler olsun çok önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Kar yağıncaya dek yol çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Trabzon'da yol çalışmaları tam gaz!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, mahalleleri birbirine ve ilçe merkezlerine bağlayan grup yollarında betonlama çalışmalarına başladı. Belediye proje kapsamında Akçaabat ilçesinin Akören, Yeşilyurt ve Özdemirci mahalleleri tarafından kullanılan Akören-Yeşilyurt-Özdemirci Grup Yolu’nda da betonlama çalı

Trabzon'a 50 milyon TL'lik yol çalışması!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi mahalle yollarında asfalt ve betonlama çalışmasına son hız devam ediyor. Belediye 2016 yılı hizmet sezonu içerisinde 50 milyon TL’lik betonlama ve 50 milyon TL’lik asfaltlama çalışması yapmayı programlıyor.

Trabzon'da 67 milyon TL’lik yol çalışması yapılacak!

Trabzon’un Yomra ilçesi İkisu grup yolu ile Araklı ilçesi Yeşilyurt grup yolunda incelemelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 2015 yılı içerisinde 67 milyon TL’lik yol çalışması gerçekleştireceklerini kaydetti.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor!

2014 yılında Trabzon il genelinde 130 bin ton asfalt seren Trabzon Büyükşehir Belediyesi, içinde bulunduğumuz kış mevsiminde de havaların sıcak gitmesini fırsat bilerek asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Isparta-Burdur arasına yapılan yol çalışmaları hız kesmiyor!

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

Muğla-Kale yol çalışmalarında yaşanan 3 sorun TBMM'de!

Muğla-Kale yol yapım çalışmalarını yürüten firmanın işi bıraktığı iddiaları ve çalışmaların ne zaman tamamlanacağı TBMM gündeminde konu oldu..

Yayladağı-Antakya duble yol çalışmalarında sona gelindi!

Yayladağı-Antakya karayolu, Hatay’da, Fransızların işgali döneminde imece usulü kazma kürekle açılmıştı.Karayolunun bölünmüş yol yapılması çalışmalarında sona gelindi... 

Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmaları mecliste!

Antalya Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmalarının durdurulduğu yönündeki haberler meclis gündemine taşındı..

Erzincan-Trabzon Demiryolu çalışmaları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu "14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek ihalenin ardından hazırlanacak proje kapsamında yapım çalışmalarına başlanılacaktır" dedi.

6 il arasındaki duble yol çalışmaları TBMM gündeminde!

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Antakya-Altınözü arasındaki, Arsun-Samandağ arasındaki ve Antakya-Yayladağı arasındaki duble yol çalışmalarını meclis gündemine taşıdı...

Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor!

3 bin 700 yataklı Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor. Hastanenin dört bir tarafına yayılacak bulvarların uzunluğu 33 kilometreyi bulacak

Sapanca'da yol çalışmaları devam ediyor!

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Hacımercan Mahallesi’nde başlatılan yol onarım ve genişletme çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa'daki yol çalışmaları hız kesmiyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerdeki stabilize yol, sathi asfaltlama ve reglaj çalışmalarını mevsim şartlarına bağlı olarak sürdürüyor.

Adana'da devam eden yol çalışmaları TBMM'de!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana'da devam eden yol çalışmalarının tamamlanmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Türkmen sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Şanlıurfa Ticaret Merkezi'ndeki yol çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUTİM içindeki alanlarda yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını mesai gözetmeksizin yürüterek esnafın mağduriyetini önledi. Büyükşehir ekiplerinin çalışması esnaftan tam not aldı.

Hatay'daki yol çalışmaları hız kesmiyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi il genelindeki yeni yol, bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Bafra'da beton yol çalışmaları başladı!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve beraberindeki heyet Bafra Belediyesi tarafında başlatılan beton yol çalışmalarını yerinde inceledi.

trabzon yol çalışmaları Haberi

trabzon yol çalışmaları


Trabzon Büyükşehir Belediyesi il genelindeki yol çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bugün 16 ayrı noktada yol çalışması icra eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Şalpazarı ilçesi Geyikli Mahallesi, Araklı ilçesi Ayvadere Mahallesi, Ortahisar ilçesi Beşirli ve Cumhuriyet mahalleleri, Hayrat ilçesi Yarlı Mahallesi ve Düzköy ilçesi Haçkalı Baba Yolunda asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.


Asfaltlama çalışmalarına eş zamanlı olarak yol betonlaması çalışmalarına da devam eden Büyükşehir Belediyesi bugün Sürmene ilçesi Çamburnu Mahallesi, Düzköy ilçesi Alazlı Mahallesi, Vakfıkebir ilçesi Karatepe Mahallesi, Akçaabat ilçesi Kirazlık Mahallesi ve Ortahisar ilçesi Pınaraltı Mahallesi’nde yol betonlama çalışmalarına devam etti.


Büyükşehir Belediyesi ayrıca Hayrat ilçesi Doğanönü Mahallesi’nde yol açma, Doğanönü Mahallesi’nde yol bakım onarım, Of ilçesi Ağaçbaşı Mahallesi’nde heyelan temizliği, Dernekpazarı ilçesi Çalışanlar Mahallesi’nde yol serme çalışması ve Yomra ilçesinin Kaşüstü Mahallesi’nde...