07 / 05 / 2024

Trabzon Yomra dolgu alanı

Trabzon Yomra dolgu alanı

Doğu Karadeniz Bölgesi’nin ilk golf sahası Trabzon’un Yomra ilçesindeki dolgu alanında yapılacak. 650 dönümlük dolgunun yapılacağı alanın 300 dönümü ise golf sahası için ayrılacak.

Trabzon Şehir Hastanesi'nin inşaatı hızla yükseliyor

Trabzon’da Şenol Güneş Spor Kompleksi’nin yanındaki dolgu alanında yapımı süren 900 yataklı Şehir Hastanesi’nin inşaatının hızla yükseldiği açıklandı. 

Belediyeden kaçırılmayacak fırsat! 2 taksitle 16 dükkan satacak! Fiyatlar 175 bin TL'den başlıyor!

Trabzon İli Yomra Belediye Başkanlığı, Trabzon Yomra'da yer alan 16 adet dükkan için satış ihalesi düzenliyor.

TOKİ Trabzon Yomra alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Yomra alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün başladı.

Trabzon'a 900 yataklı şehir hastanesi inşa ediliyor!

Trabzon'da Şenol Güneş Spor Kompleksi'nin yanındaki dolgu alanına yapılacak olan 900 yataklı Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.  Ak Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu yeni hastanenin inşaatını inceledi.

TOKİ Trabzon Yomra Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Trabzon İli Yomra İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Yomra Belediyesi'nden 21 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Trabzon İli Yomra Belediye Başkanlığı, Sancak Mahallesi'nde bulunan 20 Ada 40 Nolu parselinde kayıtlı 4693,74 metrekare yüzölçümlü taşınmaz ile üzerinde faal durumda bulunan akaryakıt istasyonu 21 milyon 81 bin 220 TL bedelle satılıyor.

Yomra'da üniversitenin kullandığı arazi halka açıldı!

Trabzon Yomra Belediye Başkanı Mutafa Bıyık, Yomra’da bir özel eğitim kurumu tarafından kullanılan araziye giriş yaparak, alanı Yomra halkının kullanımına sundu. Bıyık, arazinin Yomra halkının ortak malı olduğunu ifade ederek, “Halkımızın burayı kullanmasını kimse engelleyemez." dedi...

Trabzon Yatırım Adası'nın ihalesi 17 Eylül'de!

Türkiye’nin 5’inci endüstri bölgesi olacak Trabzon Yatırım Adası'nın yasal altyapısı tamamlandı. Trabzon-Arsin’de dolgu alan üzerinde kurulacak projenin ihalesi 17 Eylül’de gerçekleşecek.

Yomra TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Yomra 2019 projesinde yer alan 66 adet konut satışa çıktı. İşte Yomra TOKİ başvuru tarihleri 2019...

TOKİ Trabzon Yomra 2019 projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Yomra 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Trabzon Yomra TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Yomra projesi kapsamındaki 61 adet konut satışa sunuldu.

TOKİ Trabzon Yomra 2019 projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Yomra projesinde yer alan 61 adet konut yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Trabzon Yomra kura sonuçları 2+1 ve 3+1 öğrenme!

Trabzon Yomra kura sonuçları 2+1 ve 3+1 öğrenme ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Proje için ödenecek en düşük taksit bedeli 758 TL olarak belirlendi.

Trabzon Yomra dolgu alanı Haberi

Trabzon Yomra dolgu alanı

Doğu Karadeniz Bölgesi’nin ilk golf sahası Trabzon’un Yomra ilçesindeki dolgu alanında yapılacak.

Yomra Liman’ında yaklaşık 50 milyon TL’ye mal edilecek olan dolgu alanının onayı ilgili bakanlıktan çıkarken, 650 dönümlük dolgunun yapılacağı alanın 300 dönümü ise golf sahası için ayrılacak.


Konuyla ilgili bilgi veren Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, ilçenin sosyal donatı ve yeşil alanlarıyla ilgili sıkıntılarının olduğunu hatırlattı. Sağıroğlu “Alanlarımız yeterli değildi. Bununla ilgili senelerdir uğraşlar veriyoruz. Özellikle 2 yıldır yoğun bir uğraş içerisindeyiz. Çok şükür dün itibariyle 650 dönümlük dolgu alanımızın onayı ilgili bakanlığımızca onaylanmıştır. Bu alanda sosyal donatı alanlarının yanında halkın sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak her türlü imkanlar yapılacaktır. Yaklaşık 300 dönümlük bir bölümünde de golf sahası inşa edeceğiz” dedi.


Son zamanlarda Trabzon’un turizmde en hareketli ilçelerinden biri konumunda olduklarını dile...