10 / 05 / 2024

Trabzon Yomra projeleri

Trabzon Yomra projeleri

Trabzon Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu muhtarlarla bir araya geldi. İstişare yapılan toplantıda 2018 yılında yapılan hizmetler ve 2019'da yapılacak yatırımlar konuşuldu. 

Trabzon Yomra'nın imar planı hazırlanıyor!

Trabzon Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, "Görevimi bitirdiğimde geriye koskoca bir kent bırakacağım. Bunu ekibimle birlikte başaracağız" dedi.

TOKİ Trabzon projesinde son dakika! Bu ilçedeki proje için yeni tarih belli oldu!

Türkiye'nin 7 bölgesinde yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projesi için yeni ihale tarihini duyurdu.

Belediyeden kaçırılmayacak fırsat! 2 taksitle 16 dükkan satacak! Fiyatlar 175 bin TL'den başlıyor!

Trabzon İli Yomra Belediye Başkanlığı, Trabzon Yomra'da yer alan 16 adet dükkan için satış ihalesi düzenliyor.

TOKİ Trabzon projeleri için düğmeye bastı! Trabzon'a iki yeni projede 411 konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projelerinin ihale tarihlerini açıkladı. İşte Trabzonluların yüzünü güldüren o projeler ile ilgili detaylar...

TOKİ Trabzon Yomra alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Yomra alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün başladı.

TOKİ Trabzon Yomra Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Trabzon İli Yomra İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Yomra Belediyesi'nden 21 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Trabzon İli Yomra Belediye Başkanlığı, Sancak Mahallesi'nde bulunan 20 Ada 40 Nolu parselinde kayıtlı 4693,74 metrekare yüzölçümlü taşınmaz ile üzerinde faal durumda bulunan akaryakıt istasyonu 21 milyon 81 bin 220 TL bedelle satılıyor.

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nin etüt çalışmaları başladı!

Trabzon’u geleceğe taşıyacak projeleri arasında yer alan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi inşaatı için ön çalışma süreci devam ediyor. Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde sondaj etüt çalışmalarına geçildi.

Trabzon Büyükşehir'in projeleri masaya yatırıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon’da hayata geçirilecek olan projelerle ilgili toplantı yaptı.

TOKİ Trabzon 2020 kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Trabzon 2020 kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ Trabzon 2020 projeleri; Merkez, Araklı, Tonya, Sürmene ve Şalpazarı'nda inşa edilecek.

Trabzon'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'yla birlikte Trabzon'un kentsel dönüşüm projelerini masaya yatırdı.

Yomra'da üniversitenin kullandığı arazi halka açıldı!

Trabzon Yomra Belediye Başkanı Mutafa Bıyık, Yomra’da bir özel eğitim kurumu tarafından kullanılan araziye giriş yaparak, alanı Yomra halkının kullanımına sundu. Bıyık, arazinin Yomra halkının ortak malı olduğunu ifade ederek, “Halkımızın burayı kullanmasını kimse engelleyemez." dedi...

Yomra TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Yomra 2019 projesinde yer alan 66 adet konut satışa çıktı. İşte Yomra TOKİ başvuru tarihleri 2019...

TOKİ Trabzon Yomra 2019 projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Yomra 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Trabzon Yomra projeleri Haberi

Trabzon Yomra projeleri

Trabzon Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ve bölgenin muhtarları bir araya geldi. Toplantı, belediyeye ait toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda, 2019'da yapılacak yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre toplantı açılışında konuşan Sağıroğlu, “Artık anlattığımız, söz verdiğimiz projelerimiz birer birer somutlaşmaya ve hayata geçmeye başladı. Kentsel dönüşüm projemizde sona geldik. Çalışmalar bitirilmek üzere. Belediye hizmet binamızı yeniledik. Birkaç gün içerisinde açılışını yapacağız. Şehir meydanı projemizde kamulaştırma çalışmalarını bitirdik. Birkaç ay içerisinde yıkım işlemlerine başlayacağız. Sosyal donatı alanlarımız için gerçekleştireceğimiz sahil dolgu projemizle ilgili olarak ta Çevre ve Şehircilik il müdürlüğümüzden ÇED raporu gerekli değildir yazımızı aldık ve Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü’nün onayına sunduk. İnşallah en kısa zamanda bununla ilgili onayımızda gelir ve bir an önce dolgu işlemine...