09 / 05 / 2024

Trabzonda köprüler yıkıldı

Trabzonda köprüler yıkıldı

Trabzon'da önceki akşamdan beri etkili olan şiddetli yağış büyük maddi hasara neden oldu. Düzköy Deresi üstündeki Çileklidüz ve Şehitlik köprüleri sel sularına dayanamayıp çöktü. Şalpazarı ilçesinde park halindeki iş makinesi sele kapılıp devrildi...

1942'de alınan karar: Karayolları ve köprüler için her sene 5 milyon lira harcanacak!

1942 yılında karayolları ve köprüleri ilgilendiren bir kanun projesi hazırlanmış. Projeye göre her sene karayolları ve köprüler için 5 milyon lira harcanılmasına karar verilmiş. 

İstanbul depreminde köprüler, havalimanları, yollar yıkılacak mı? Bakan Uraloğlu tek tek açıkladı: Tahliye planı yapıldı

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul depremi ile ilgili yaptıkları ve yapmayı planladıkları çalışmaları tek tek açıkladı. Peki İstanbul depreminde köprüler, havalimanları, yollar yıkılacak mı? İşte ayrıntılar...

Ordu Altınordu kıyılarındaki gökdelenler yıkıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 2018'de Altınordu kıyılarında inşa edilen gökdelenlerin yıkıldığını açıkladı. 

Samsun'daki 26 kaçak yapı yıkıldı!

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde orman arazisinde yer alan 26 kaçak yapı, mahkemenin verdiği kararla yıkıldı.

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler Ve Tüneller İhtisas Fuarı gerçekleşti! 

Türkiye’den ve Dünya’dan birçok firmanın ilgi ile takip ettiği 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler Ve Tüneller İhtisas Fuarı’na 150 firma katılım gösterdi. 1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyol Projesi ile mega projelerin son halinin sergilendiği fuar büyük ilgi ile karşılandı…

İtalya'daki facia köprüsü yıkıldı!

İtalya'nın Cenova kentindeki 43 kişinin öldüğü otoyol köprüsü patlayıcılarla yıkıldı.

Taşköprü Yaylası’nda fırsatçıların kaçak yapıları yıkıldı!

Gümüşhane'nin Taşköprü Yaylası’nda 15 Temmuz Evleri olarak inşa edilen kaçak yapılar yıkıldı. Ekipler, '15 Temmuz Mahallesi' tabelalarını kaldırarak yıkıma başladı.

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı açıldı!

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen bir törenle açıldı.

Kolombiya'daki 446 metrelik köprü yıkıldı!

Kolombiya'da, 9 işçinin hayatını kaybettiği kazanın yaşandığı Chirajara asma köprüsü inşaatı patlayıcılarla yıkıldı.

Silivri'deki iki büfe yıkıldı!

Boğluca Deresi ıslahı ve köprü genişletilmesi çalışmaları kapsamında, sahilde bulunan iki ayrı büfe yıkıldı.

Manisa Turgutlu'ya yeni köprüler geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılında Turgutlu’nun kırsal mahallelerine 4 yeni köprü kazandıracak. Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, ilçenin trafik akışını rahatlatacak yeni köprüler için ihaleye çıkıldığını ve ihalenin kısa süre içerisinde neticeleneceğini söyledi.

İzmir Konak'taki Meles Köprüsü yıkıldı!

İzmir Konak tramvayı inşaatı kapsamında Alsancak Şehitler Caddesi'ndeki Meles Köprüsü yıkıldı. İZSU'dan yapılan açıklamaya göre yeni köprü tramvay ve taşıt trafiğini taşıyabilecek güvenlikte inşaa edilecek.

Sika Türkiye, Uluslararası İstanbul Köprü Konferansı’na katıldı!

Sika Türkiye, bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası İstanbul Köprü Konferansı’na katıldı. Sika, fuarda en yeni ürünlerini de anlatma imkânı buldu.

Trabzonda köprüler yıkıldı Haberi

Trabzonda köprüler yıkıldı

Trabzon'da önceki akşamdan beri etkili olan şiddetli yağış büyük maddi hasara neden oldu. Düzköy Deresi üstündeki Çileklidüz ve Şehitlik köprüleri sel sularına dayanamayıp çöktü. Şalpazarı ilçesinde park halindeki iş makinesi sele kapılıp devrildi. Sellerin taşıdığı taş, kaya ve moloz parçaları yolları kapadı. İlçeye bağlı 30 mahallede ulaşım durma noktasına geldi. Giresun'un Doğankent ilçesinde de ev ve işyerlerini su basan vatandaşlar itfaiye yardımıyla tahliye edildi. 


ABANT YOLU KAPANDI 

Bolu'da önceki sabah başlayan yağış nedeniyle Abant karayolu ulaşıma kapandı, Tabiat Parkı'na gelenlerin araçları kuyruk oluşturdu. Yol uzun uğraşlar sonucu...