22 / 07 / 2024

trabzonda ziyaretçisi en fazla olan il

trabzonda ziyaretçisi en fazla olan il

Turizmde "her şey dahil" sistemi yerine doğa ve kültür gezisi aktivitelerinin ön plana çıktığı Trabzon'da turist sayısı geçen yıla oranla yüzde 60 artış gösterdi.

Birincilik İstanbul'da! Dünyanın en çok ziyaret edilen şehirleri belli oldu!

2023'te "Dünyanın En Çok Ziyaret Edilen Şehirleri" listesi açıklandı ve açıklanan bu listede İstanbul, 20 milyon 200 bin ziyaretçi ile ilk sıraya yerleşti. 

İŞKUR, en az ilkokul mezunları için 34.529 beden işçisi pozisyonunda alım yapıyor!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), en az ilkokul mezuniyet şartıyla 34.529 beden işçisi pozisyonu için alım yapacağını duyurdu. Başvuru koşulları ve alım ile ilgili diğer bilgiler yayımlanan ilanda belirtildi. İşte İŞKUR'dan yapılan son personel alım detayları haberin devamında...

En düşük kamu işçisi maaşı kaç lira olacak? Tek tek hesaplandı! 

700 binden fazla işçiyi ilgilendiren kamu toplu iş sözleşme protokolü resmen yayımlandı ve beklenen detaylar belli oldu. Peki en düşük kamu işçisi maaşı kaç lira olacak? 

Su şirketinin patronu, 2022'de de ülkenin en zengin kişisi oldu!

Çin'de şişelenmiş doğal kaynak suyu şirketi Nongfu Spring'in kurucusu ve patronu Cong Şanşan, bu yıl da Çin'in en zengin kişisi seçildi. Cong Şanşan, bu unvanını geçen yıl kazanmıştı.

İŞKUR duyurdu! En az ilkokul mezunu 20 bin 353 beden işçisi ilanı yayımladı! Hemen başvurun! İşte başvuru ekranı

İŞKUR üzerinden en az ilkokul mezunu 20 bin 353 beden işçisi ilanı yayımladı. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvuru şartları neler? İşte İŞKUR beden işçisi alımı ilanı detayları...

Sakarya'da asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Sakarya Hendek'te asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi...

Edirne'de 2'nci katından düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Edirne'de Barutluk Mahallesi'nde inşaattan düşen inşaat işçisi Davut Yıldırım, götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti.

Dünyanın en zengin 9'uncu kişisi Mukesh Ambani'nin 27 katlı 1 milyar dolarlık evi!

Dünyanın en zengin 9'uncu kişisi olan Hintli Mukesh Ambani, 1 milyar dolarlık değeriyle dünyanın en pahalı evi olan 27 katlı binada yaşıyor.

Kayseri'de 8. kattan düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Kayseri Caferbey Mahallesi'nde 13 katlı bir inşaatın 8. katında sıva yapan inşaat işçisi Y.B., dengesini kaybetti. Beton zemine düşen işçi, olay yerinde hayatını kaybetti...

Kayseri'de 13'üncü kattan düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Kayseri'de 13 katlı inşaatın en üst katında çalıştığı sırada dengesini kaybedip düşen inşaat işçisi Ramazan Karasu (29) yaşamını yitirdi.

İşte hayallerdeki ev tarifi!

Emlakjet.com, “hayallerdeki ev”i araştırdı. 1.000 Emlakjet.com ziyaretçisi tarafından yanıtlanan “hayalinizdeki ev” anketinin sonuçları, pembe panjur mitine bir son veriyor.

İzmir Engelli Farkındalık Merkezi açıldı!

Türkiye'nin ilk Engelli Farkındalık Merkezi, Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir'de açıldı. Engellilerin yaşamındaki zorlukların deneyerek anlanması ve empati kurulmasını hedefleyen merkezin ilk ziyaretçisi Başkan Aziz Kocaoğlu oldu.

Varlıbaş AVM'nin 2016 ziyaretçisi artacak!

Kente yapılan yeni yatırımlar ve artan turizm kapasitesiyle birlikte Varlıbaş AVM 2016 yılında ziyaretçi sayısında yüzde 30’a varan artış hedefliyor.

trabzonda ziyaretçisi en fazla olan il Haberi

trabzonda ziyaretçisi en fazla olan il

Turizmde "her şey dahil" sistemi yerine doğa ve kültür gezisi aktivitelerinin ön plana çıktığı Trabzon'da turist sayısı geçen yıla oranla yüzde 60 artış gösterdi. Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzon'un sahip olduğu kültürel varlıklar ve doğal güzelliğin yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmeye devam ettiğini, bu ilginin her geçen yıl katlanarak arttığını vurguladı. Kansız, son 2 yılda Trabzon'a özellikle Körfez ülkelerinden gelen ziyaretçi sayısında önemli artış olduğunu ifade ederek. "Sürdürülebilir bir turizm anlayışı içerisinde hizmetlerimizi devam ettirdiğimiz, doğamızı ve kültürel varlıklarımızı koruyup zenginleştirdiğimiz ölçüde, bu artışın devam edeceğini biliyoruz" dedi. Bölgeye gelen batılı turist sayısının da önemli olduğunu belirten Kansız, Trabzon'un çok fazla zenginliği bünyesinde barındırdığı için her türlü turisti kendine çeken...