06 / 05 / 2024

Trabzonspor stat çalışmaları

Trabzonspor stat çalışmaları

TRABZONSPOR'UN geleceğini ciddi anlamda ilgilendiren Akyazı Spor Kompleksi Projesi'nde çalışmalar aralıksız sürüyor. Deniz doldurularak kazanılan alanda kazık çakma işleminin ardından stadın kaba inşaatının bir kısmı ortaya çıktı...

Malatya Kanal Boyu ikinci etapta üst yapı çalışmaları başladı!

Geçtiğimiz yıl sonbaharda Kanalboyu’nda Anıt ile Stat arasındaki II. Etapta düzenleme çalışmalarına başlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi şimdi de üst yapı çalışmalarına başladı.

Gebze'deki üstyapı çalışmaları tamamlanıyor!

Yapılan düzenlenen ile Gebze’nin mahalle statüsü kazanan kırsal yerleşim yerlerinde fen işleri müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde denetleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e, başkan yardımcısı Nilay Ayran ve ilgili birim müdürleri eşlik etti.

Eskişehir Akkaya’da yol çalışmaları başladı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, köy statüsünden mahalle statüsüne geçen bölgelerde çalışmalarına devam ediyor.

Eryaman Stadı'nda hafriyat çalışmaları tamamlandı!

Hafriyat çalışmaları tamamlanan 22 bin kişilik yeni stadın temeli önümüzdeki günlerde Eryaman’da atılacak. Projeyi Vodafone Arena’nın mimarı çizdi. Yıllardır modern stat özlemi çeken başkentli futbol severlerin hasreti son buluyor.

İzmir Alsancak Stadı'nda zemin etüdü çalışmaları başladı!

İzmir'de çürük raporuyla 2014'te kullanıma kapatılıp geçen yıl yıkılan Alsancak Stadı'nın yerine yeni stadyum yapılması için ilk somut adım atıldı, stat arazisinde zemin etüdü çalışmaları başladı.

Van’da 2015'te yol çalışmalarına 172 milyon TL yatırım yapıldı!

Van Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Van’ın büyükşehir statüsü almasının ardından 2015 yılında sorumlu olduğu 6 bin kilometre ağında çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ettiği bildirildi.

İzmir Bornova Stadı'nda 3. etap çalışmaları Nisan'da tamamlanacak!

İzmir'de stat sorununa az da olsa çare olması beklenen Bornova Stadı'nın yapımı sürüyor. Bornova Belediyesi Doğanlar’daki Bornova Stadı’nda ihalesi gerçekleştirilen 3’üncü etap çalışmaları tüm hızıyla sürdüğü bildirildi.

Karşıyaka Stadı'nın altyapı çalışmaları bitti!

Karşıyaka Spor Kulübü stat inşaatında altyapı ve zemin çalışmalarının bitti, üst yapı aşamasına gelindi, yeni spor salonu ve kamp tesisi için de ihale aşamasında.

Sakarya Serdivan'da asfalt çalışmaları devam ediyor!

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, devam eden kapsamlı asfalt çalışması kapsamında, mahalle statüsüne kavuşan köylerdeki yolların dolgu ve düzeltme çalışmaları sonrası sıcak asfaltla kaplandığını ve modernize edildiğini söyledi.

Eskişehir köy yollarında bakım çalışmaları sürüyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, mahalle statüsü kazanmış köy yollarında yapmış olduğu yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ergün Turan Karşıyaka Stadı'ndaki inşaat çalışmalarını denetledi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkam Mehmet Ergün Turan, idare yetkilileriyle birlikte Karşıyaka İlçe Stadı'ndaki inşaat çalışmalarını denetledi. Stat arazisini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Turan, mütahit firma yetkililerinden bilgi aldı.

Eskişehir Stadı'nın zemin çalışmaları bu ay başlıyor!

Eskişehirspor Kulübü Amatör Branşlar ve Stadyumdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Arı, yeni stat için zemin çalışmalarının bu ay başlatılacağını bildirdi.

Beşiktaş'ın Vodafone Arena Stadı'nda çalışmalar durduruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı zabıta ekibi, stat inşaatına giderek, çalışmaların durdurulması kararını yetkililere tebliğ etti.

Trabzonspor stat çalışmaları Haberi

Trabzonspor stat çalışmaları

TRABZONSPOR'UN geleceğini ciddi anlamda ilgilendiren Akyazı Spor Kompleksi Projesi'nde çalışmalar aralıksız sürüyor. Deniz doldurularak kazanılan alanda kazık çakma işleminin ardından stadın kaba inşaatının bir kısmı ortaya çıktı. 


40 bin 61 kişi seyirci kapasitesine sahip olacak yeni stadyumun ise büyük bir olasılıkla Mayıs 2015'te tamamlanması bekleniyor. Fiziki konumu sebebiyle inşaatında bazı zorluklar oluşabilecek olan Akyazı Projesi ile Başbakan Erdoğan'ın bizzat ilgilenmesi ise stadyumun bir nevi sigortası konumunda.


İsim hakkına teklif var BORDO-mavililer yeni stadına henüz kavuşmamış olmasına rağmen 3 büyük firma, stadyumun isim hakkı için Trabzonspor'un kapışım çaldı. Yönetim ise stadyumun isim hakkı için aceleci davranmayı düşünmezken, en iyi teklifi değerlendirmeyi planlıyor. İnşaat aşamasında dahi takıma gelir kaynağı yaratma ortamı hazırlayan stadyumun açılışıyla beraber kulübün önemli bir refah seviyesine ulaşacağı tahmin ediliyor. 


TRABZONSPOR'UN...