17 / 05 / 2024

trafik verileri

trafik verileri

Türk Hava Yolları A.O. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre THY 2013 yılı için Ocak - Aralık trafik verilerini açıkladı...

Son 3 yıldaki icra ve iflas dosyası verileri meclis gündeminde!

2019, 2020 ve 2021 yıllarındaki icra ve iflas dosyası verileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Trafik cezası olanlar dikkat! Yüzde 25 indirim!

Yapılandırma yasasında 100 binlerce araç sahibini rahatlatacak önemli düzenlemeler yer aldı. Buna göre; geç tebliğ edildiği için faiziyle katlanan, ödenmediği için biriken trafik cezaları yapılandırmayla peşin ödenirse, anaparadan yüzde 25 indirim yapılacak. 

Tüm idari para cezaları ve trafik borçları yapılandırılacak!

TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen kanun teklifine göre Gelir Vergisi, Kurumlar Vergisi, KDV, MTV, ÖTV, SGK, KYK, tüm idari para cezaları ve trafik borçları yapılandırılacak. Yapılandırılan borçlar 18 taksitle ödenebilecek.

Mhg Trafik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhg Trafik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Morkoç tarafından kuruldu.

Çanakkale Köprüsü Marmara'nın transit trafik yükünü sırtlayacak!

Çanakkale Boğazı'nın Avrupa ve Asya yakalarını birleştirecek olan "1915 Çanakkale Köprüsü", Marmara Bölgesi'nin transit trafik yükünü de sırtlayacak.

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Tafralı tarafından kuruldu.

Ssts Trafik Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ssts Trafik Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Alptuğ Giray Erdağı, İsmet Gökşad Erdağı, Mehmet Ali Silgu ve Sercan Akti tarafından kuruldu.

Mimar Arslan Adnan Türkoğlu trafik kaza geçirdi!

Eski Çorum Milletvekili Mimar Arslan Adnan Türkoğlu, geçirdiği trafik kazası sonucu hastanede tedavi altına alındı.

Sahibinden 52,1 milyon kullanıcı ile trafik rekoru kırdı!

Sahibinden 52,1 milyon kullanıcı ile trafik rekoru kırdı. Emlak kategorisinde ilgi yüzde 70, Daire alt kategorisinde ise yüzde 72 oranında arttı. 

Elis Trafik Ve Ulaşım Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Elis Trafik Ve Ulaşım Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Bekdemir tarafından kuruldu. 

4 yılda teşvik belgeli yatırım verileri mecliste!

2015-2019 yılları arasında teşvik belgeli yatırım verileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Enflasyon verileri konut kredisi faizlerini arttıracak mı? 

Türkiye İstatistik Kurumu dün Ocak ayı enflasyon verilerini açıkladı. Enflasyon yeni yılda da beklentinin üstünde kalarak yükselişini sürdürdü. Peki enflasyon verileri konut kredisi faizlerini nasıl etkileyecek?

Escalado Gayrimenkul Yatırım Ve Trafik Limited Şirketi kuruldu!

Escalado Gayrimenkul Yatırım Ve Trafik Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Avşar tarafından kuruldu.

trafik verileri Haberi

trafik verileri

THY tarafından yapılan açıklama şöyle;


Ortaklığımızın Ocak - Aralık 2013 dönemine ilişkin trafik sonuçları aşağıdaki gibidir: 


* Ocak-Aralık 2012 döneminde 39,0 milyon olan toplam yolcu sayısı, 2013 yılının aynı döneminde %23,6 artışla 48,3 milyon'a ulaşmıştır. Yolcu sayısındaki artış iç hatlarda %26,1, dış hatlarda %21,9 oranındadır. 

* Dış Hatlar Business/Comfort Class yolcu sayısı ve Dıştan Dışa Transfer Yolcu sayılarında da Ocak-Aralık 2012 dönemine kıyasla %23,1 ve %29.2 artış sağlanmıştır. 

* Yolcu doluluk oranı 1.4 puan artışla %79,0 olarak gerçekleşmiştir. 

* Toplam Arz edilen Koltuk Km (AKK), Ocak-Aralık 2012 döneminde 96,1 milyar iken, 2013 yılının aynı döneminde %21,1 artarak 116.4 milyar'a ulaşmıştır. AKK artışı iç hat uçuşlarda %28,5, dış hat uçuşlarda %20,1 oranındadır.

* Ücretli Yolcu Km (ÜYK), Ocak-Aralık 2012 döneminde 74,7 milyar iken, 2013 yılının aynı...