29 / 04 / 2024

Sahibinden 52,1 milyon kullanıcı ile trafik rekoru kırdı!

Sahibinden 52,1 milyon kullanıcı ile trafik rekoru kırdı!

Sahibinden 52,1 milyon kullanıcı ile trafik rekoru kırdı. Emlak kategorisinde ilgi yüzde 70, Daire alt kategorisinde ise yüzde 72 oranında arttı. 



"Normalleşme” süreciyle beraber tüketiciler hızla eski alışkanlıklara geri dönüyor. Google Analytics 2020 Mayıs ayı verileri değerlendirildiğinde sahibinden, 52,1 milyon kullanıcı, 395,8 milyon ziyaret sayısı ve 13,1 milyar sayfa gösterimi ile yeni bir rekor kırdı. sahibinden'in son 2,5 aylık dönemi kapsayan verileri, Mayıs’ın son haftası ile değerlendirildiğinde kullanıcı hareketlerinin normalleşme dönemine uygun olarak yükseldi. Son bir haftada sahibinden sitesi geçirilen süre yüzde 48 yükselirken, tüm zamanların en yüksek trafik rekoru ise 31 Mayıs tarihinde kırıldı.

Ev ve araç alımı gibi ertelenen büyük kararlar gözden geçiriliyor

Tüketicilerin salgınla beraber yavaşlayan ev veya araç değişikliği gibi büyük kararları, yeniden hareketlendi. Son 1 haftada en büyük ilgi artışı emlak kategorisinde  yaşanırken, onu vasıta kategorisi takip etti. Emlak kategorisinde ilgi yüzde 70, Daire alt kategorisinde ise yüzde 72 oranında artış gösterdi. Vasıta kategorisinde ise son 1 haftalık süreçte yüzde 35, Otomobil alt kategorisinde ise yüzde 37’lik bir ilgi artış yaşandı. 

Yeni arayışlar başladı

Son 1 hafta içerisinde İş İlanları kategorisindeki ilgi yüzde 58 oranında yükselirken; Yardımcı Arayanlar kategorisindeki ilgi yüzde 53'e ulaştı. 


Geri Dön