16 / 05 / 2024

trafo arazileri türgeve devredildimi

trafo arazileri türgeve devredildimi

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, yolsuzluk operasyonuna konu olan TÜRGEV'e devredildiği ileri sürülen trafo arazileri hakkında konuştu. Yıldız, "Devredilmedi. Yolsuzluk hiçbir zaman makul olmaz." dedi...

Milli Emlak'tan 7 bin TL'ye son dakika arazi fırsatı! KDV'den muaf arazileri kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çorum ve Kırıkkale'de yer alan arazileri satışa çıkardı. Söz konusu arazilerin satış bedelleri 7 bin Türk Lirası'ndan başlıyor.

Hazine arazileri boşaltılacak, kaynağa dönüştürülecek! Konut ihtiyacı olanlara düşük bedelle satılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hazine arazileri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve kaynağa dönüştürüleceklerini, halka arz edileceklerini, önceliğin konut ihtiyacı olanlarda olacağını vurguladı. İşte ayrıntılar..

Konut fiyatlarını yüzde 40 düşürecek adım: Hazine arazileri imara açılıyor! 

Türkiye'de konuttaki arz talep dengesinin bozulması konut fiyatlarını uçurdu. Konut fiyatlarını dengelemek için harekete geçen hükümet bazı büyükşehirlerdeki hazine arazileri imara açılacak. Sektör temsilcileri konut fiyatlarını yüzde 40 düşüreceğini belirtiyor...

Belediye park için kamulaştırdığı araziyi müteahhide sattı!

Pandemi sürecinde kişilere ait özer arazileri kamu yararına kamulaştıran belediyenin bu alanı parsel parsel bölerek üçüncü kişilere sattığı ortaya çıktı. Park yapılacak alanda villalar yükseliyor.

Deniz Trafo Elektrik Ve Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Trafo Elektrik Ve Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Ali Öner tarafından kuruldu.

Tarım arazileri prim yapacak ama...

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Tarım arazileri prim yapacak ama..." başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin o analizi...

İstanbul Silivri ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ili Silivri ilçesi sınırları içerisinde tesis edilecek olan trafo binasının yapımı amacıyla konumu belirtilen taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırmasına karar verildi. 

Yanan arazileri satışa çıkardılar!

Türkiye’nin dört bir tarafında çıkan yangınları fırsata çevirmek isteyenler yangınların külleri soğumadan yanan arazileri satışa çıkardı.

Hazine arazileri tarıma kazandırılacak!

Ecrimisil ödeyerek hazine arazileri üzerinde tarım faaliyeti yürüten vatandaşların haklarının korunması için Meclis araştırması amacıyla önerge verildi.

Rusya, İsrail'in Filistin'deki arazileri kamulaştırmasını kınadı!

Rusya Dışişleri Bakanlığı, İsrail hükümetinin Filistin'de bulunan arazi ve mülkilerin kamulaştırmasını kınadığını belirten açıklamada bulundu. 

Milli Emlak’a ait arazileri sahte tapuyla satan ve kiralayan örgüt yakalandı!

Milli Emlak’a ait arazileri sahte tapu ve sözleşmelerle kiralayıp sattıkları iddia edilen tokatçılar örgütü yakalandı. Örgüt üyelerinin, bilgi ve belge temin etmek için kamu görevlilerine rüşvet verdikleri öğrenildi.

Türker Proje Kartal arazileri 2020 değerleme raporu!

Türker Proje'nin Kartal'daki arazilerine ilişkin 31 Aralık 2020 değer tarihli gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Tarım arazileri ve 2B taşınmazlarının satış başvuruları için son gün bugün!

2018 yılının Kasım ayında sona eren 2/B arazileri ile hazineye ait tarım arazilerinin satışında başvuru hakkından faydalanamayanlar için başvuru süresi uzatılmıştı. 2B arazileri için başvuru süresi bugün itibariyle sona eriyor.

trafo arazileri türgeve devredildimi Haberi

trafo arazileri türgeve devredildimi


Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, yolsuzluk operasyonuna konu olan TÜRGEV'e devredildiği ileri sürülen trafo arazileri hakkında konuştu. Yıldız, "Devredilmedi. Yolsuzluk hiçbir zaman makul olmaz. Ama yolsuzluk hiç bu kadar da istismar edilmez." dedi...


Bakan Yıldız, enerji alanında 2013 yılında yaşanan gelişmeleri değerlendirmek için Ankara'da gazetecilerle bir araya geldi. Gündeme ilişkin soruları da cevaplayan Bakan Yıldız, "Yolsuzluk operasyonunun enerji sektörünü nasıl etkiledi?" sorusuna şu karşılığı verdi: 


"17 Aralık operasyonları, haklı haksız toz duman içinde ortalığın karıştığı bir tarih olarak siyaset ve ekonomi tarihine geçecek. Ben bu manada, bürokrasinin düzgün çalışan insanlarda 2014 yılında bir kısım etkilenmelerin olacağını düşünüyorum. Bir kısmı haklı bir kısmı haksız bürokrasinin yavaşlaması ile alakalı artçı tesirlerinin olduğunu görüyoruz. Emin değilseniz girmemeniz gerekiyor. Başbakanımız net ifade etti;...