16 / 05 / 2024

trakya cam sanayi a.ş yeni ürün

trakya cam sanayi a.ş yeni ürün

Trakya Cam Sanayii A.Ş, etkin enerji tasarrufu için geliştirdiği ayrıcalıklı yeni ürünü Isıcam Sinerji 3+’ı ürün gamına ekledi. Isıcam Sinerji 3+, standart çift camlara göre ısı kaybını yüzde 77 oranında azaltarak yakıt masraflarını düşürüyor...

Tekcesan Grup İnşaat Nakliyat Plastik Cam Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tekcesan Grup İnşaat Nakliyat Plastik Cam Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de 500.000,00 TL sermeye bedeli ile Selçuj Tekçe tarafından kuruldu.

Tepkim İnşaat Pvc Cam Boya Plastik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepkim İnşaat Pvc Cam Boya Plastik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Durmuş tarafından kuruldu. 

Rolina İnşaat Metal Hırdavat Cam Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rolina İnşaat Metal Hırdavat Cam Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Tekinalp tarafından kuruldu.

Sera cenneti Hollanda’ya yıllık 50 bin metrekare temperli cam ihracat ediyoruz!

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi'nde yerli ham maddeyle üretilip yurt içi ve dışında piyasaya sunulan dayanıklı camlar,Hollanda'ya yıllık 50 bin metrekare temperli cam ihracat ediliyor. işte haberin devamı...

Yılmaz Cephe Cam Alüminyum İnşaat Hırdavat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yılmaz Cephe Cam Alüminyum İnşaat Hırdavat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Ramazan Yılmaz tarafından kuruldu!

Referans Cam Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Referans Cam Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Onut Erdurak tarafından kuruldu.

Hb Paslanmaz Çelik Tasarım Cam Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hb Paslanmaz Çelik Tasarım Cam Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de MehmetFatih Kara tarafından kuruldu.

Akbeyler Tekstil İnşaat Elektrik Plastik Cam Doğrama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbeyler Tekstil İnşaat Elektrik Plastik Cam Doğrama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta li Osman Duman tarafından kuruldu.

Bilir Cam Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Bilir Cam Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi 500 bin TL sermaye bedeli ile Gazi Çeştan tarafından açıldı.

Karabey Elektronik Elektrik Cam İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karabey Elektronik Elektrik Cam İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Darçın tarafından kuruldu.

Tmrt İnşaat Ve Cam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tmrt İnşaat Ve Cam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Tamer Tuğlu tarafından kuruldu.

Ald Metal Yapı Cam Alüminyum İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ald Metal Yapı Cam Alüminyum İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Can Aldoğan ve  Zeki Aldoğan tarafından kuruldu.

Sistem Grup Cam Metal Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sistem Grup Cam Metal Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli ile Recep Yazar ve Osman ve Yazar tarafından kuruldu.

trakya cam sanayi a.ş yeni ürün Haberi

trakya cam sanayi a.ş yeni ürün

Enerjinin daha verimli kullanılmasını amaçlayan Şişecam iştiraklerinden Trakya Cam Sanayii A.Ş, enerji tasarrufu için geliştirdiği ayrıcalıklı yeni ürünü Isıcam Sinerji 3+’ı ürün gamına ekledi. Standart çift camlara göre ısı kaybını yüzde 77 oranında azaltılmasını sağlayan Isıcam Sinerji 3+, yakıt masraflarını düşürüyor. Kışın pencere önlerinin soğuk olmasını engelleyen Trakya Cam’ın yeni ürünü Isıcam Sinerji 3+, Isıcam Klasik’e göre dört, Isıcam Sinerji’ye göre ise yaklaşık iki kat daha iyi ısı yalıtımı sağlıyor.


Isıcam Sinerji 3+, iki plakası Low-E kaplamalı ısı kontrol camı (TRC Ecotherm) olan çift ara boşluklu üçlü Isıcam ünitesinden oluşuyor. Isıcam Sinerji 3+ ünitesinde yer alan Low-E ısı kontrol kaplama 2. ve 5. yüzeyde kullanılıyor.


Türkiye’nin enerjisinin yüzde 75’ini ithal ettiğine vurgu yapan Trakya Cam Sanayii A.Ş, tüketilen enerjinin önemli bir...