09 / 05 / 2024

trakyaya ceviz ve badem ekimi

trakyaya ceviz ve badem ekimi

İstanbul Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere, köy yolları ağaçlandırması, denetimi ve kontrolü projesi kapsamında Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesi Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ziyaret etti. Tüm Trakya’ya ceviz ve badem ekileceği belirtildi...

Ceviz piyasası hareketlendi! Kabuklu ceviz, ithal ince kabuk ve ceviz içi ne kadar? 2023 Serbest piyasada ceviz fiyatı..

Ceviz hasadının başlamasıyla birlikte üreticiler serbest piyasada ceviz fiyatlarını mercek altına aldı. Peki, Kabuklu ceviz, ceviz içi, ithal ince kabuk ceviz ne kadar? İşte detaylar...

Tekiş Metal İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekiş Metal İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Ceviz tarafından kuruldu. 

Kartal Ceviz Meydanı inşaatında sona geliniyor!

2018 yılı içinde bitirilmesi planlanan Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi’nin kaba inşasının yüzde 70’i tamamlandı...

Müge Boz, Kaz Dağları'ndan ev aldı!

SİNEMA ve dizi oyuncusu Müge Boz, Çanakkale’nin Bayramiç ilçesine bağlı Toluklar Köyü’nde ev satın aldı.Boz, kendisine ait ev yapımı çikolata markasının üretiminde kullanacağı ceviz ve bademleri de bu yöreden alacağını söyledi.

Altınok Öz Ceviz Meydanı çalışmalarını inceledi!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ,, bu kapsamda, Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi´nin ihalesi sonrası başlayan çalışmaların yapıldığı alana giderek incelemelerde bulundu.

Altınok Öz: Ceviz Meydanı insanların buluşma noktası olacak!

Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi’nin ihalesi sonrası alanda başlayan çalışmaları sıkı takibe alan Başkan Altınok Öz, "İnsanların rahat yaşayacağı, bulaşacağı, nefes alacağı alanları oluşturmak kent yöneticilerinin görevidir" dedi.

Kartal Ceviz Meydanı'nda çalışmalar başladı!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Öz: “İnsanların rahat yaşayacağı alanları yaratmak kent yöneticilerinin görevi olmalı.” dedi.

Kartal Ceviz Meydanı projesinin çalışmaları başladı!

Kartal’da hayata geçen meydan projelerinden en kapsamlısı olan Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi için çalışmalara başlandı.

Ceviz Altı Gıda Restaurant Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceviz Altı Gıda Restaurant Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özcan Demirçi ve Resul Ayaz ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Kadıköy, Osmanağa Mahallesi'nde kuruldu.

Eksen Profesyonel Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eksen Profesyonel Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Orhan Özmen Yönetim Kurulu Üyeliği'nde ile Fatih Ceviz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL sermaye ile 4 Haziran'da kuruldu.

Tuce İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tuce İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Enver Ceviz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Bekir Karaçelik Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Haziran'da kuruldu.

Batman'da turizm sektörü masaya yatırıldı!

12 Bin nüfuslu Batman’ın doğa güzelliğiyle bilinen Sason ilçesinde bal, ceviz ve çilek festivali renkli geçti. Programın ikinci gününde Mili Takım eski menajeri Can Çobanoğlu’nun moderatörlüğünü yaptığı Batman turizmi masaya yatırıldı.

Can Çobanoğlu: Batman’ın turizmde önü açık!

Batman’ın tarihi ilçesi Sason’da bal, ceviz ve çilek festivaline katılan Milli takım eski menajeri Can Çobanoğlu, Batman’ın turizmde önü açık kent oluğunu dile getirdi...

trakyaya ceviz ve badem ekimi Haberi

trakyaya ceviz ve badem ekimi


İstanbul Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere, köy yolları ağaçlandırması, denetimi ve kontrolü projesi kapsamında Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesi Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ziyaret etti. Yapılan görüşmede, tüm Trakya’ya ceviz ve badem ekileceği belirtildi.


Başkan Mandalı'nın makamında gerçekleşen ziyarette Tekirdağ Orman İşletme Müdürü Mehmet Uzun ve Çerkezköy Orman İşletme Şefi Ekrem Ferhatoğlu da hazır bulundu. 2011 yılından bu yana Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın kurulması ile birlikte yalnızca orman arazilerinde değil, okul bahçeleri, köy yolları gibi diğer arazilerde de ağaçlandırma çalışması yapmanın görevlerinden biri olduğunu ifade eden İstanbul Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere, "Buralarda yapacağımız ağaçlandırmalar, ağaçlandırma yapılan yerde yaşayanların gelir elde edebilecekleri ekinlerle yapılıyor. Bu bölgelerde ceviz ve badem gibi yemiş ağaçları ekimi yapıyoruz" dedi.


"40 KİLOMETRELİK YOLDA AĞAÇLANDIRMA TAMAMLANDI"


Projenin tüm Trakya...