29 / 04 / 2024

Travel Network kimin

Travel Network kimin

Travel Network Turizm Seyahat Acentesi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Habil Aliyev, Muzaffar Abbasov ve Parvız Jafarov ortaklığıyla kuruldu.

Travel Network Turizm Seyahat Acentesi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Travel Network Turizm Seyahat Acentesi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Habil Aliyev, Muzaffar Abbasov ve Parvız Jafarov ortaklığıyla kuruldu.

İnspira Travel Turizm Seyahat Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnspira Travel Turizm Seyahat Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haluk  Uluhan ve İsmail Tarık Haskan ortaklığında kuruldu. 

Noran For Travel Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noran For Travel Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nagem Naser A Imhamad Najm tarafından kuruldu. 

Beyond Travel Organizasyon Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyond Travel Organizasyon Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Yılmaz ve Mehmet Dağ ortaklığında kuruldu.

Joy Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Joy Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Yılmaz, Nasser Sepehrı ve Reza Naghavı ortaklığında kuruldu. 

A Plus Travel Otomotiv İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Travel Otomotiv İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile M.N.Abdulsalam Abdallah ve S.I.A.Kareem  Albaddawı ortaklığında kuruldu. 

Alshıbraın Internatıonal Network For Investment And Traınıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Alshıbraın Internatıonal Network For Investment And Traınıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ang Koon Yew ve Oqab H F M Almutaırı ortaklığında kuruldu. 

Gulf Travel Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi kuruldu!

Gulf Travel Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdolrahman Falamarzı ve Parvız Musayev ortaklığında kuruldu. 

Stn Travel Seyahat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stn Travel Seyahat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Raja Husnaın    Sabır, Usama Bın Javed ve Yasır  Saeed ortaklığında kuruldu. 

Lamıya Travel Global Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Lamıya Travel Global Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Reza Noroozı ve Vahıd Alı Babaeı ortaklığında kuruldu. 

As Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan     Tiryaki tarafından kuruldu. 

Hassun Travel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hassun Travel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Çiftçi tarafından kuruldu. 

Shadow Travel Gayrimenkul Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shadow Travel Gayrimenkul Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Nasseroğlu ve Mert Cananoğlu ortaklığında kuruldu. 

Travel Network kimin Haberi

Travel Network kimin

Travel Network Turizm Seyahat Acentesi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Habil Aliyev, Muzaffar Abbasov ve Parvız Jafarov ortaklığıyla kuruldu.

Travel Network Turizm Seyahat Acentesi Ticaret Limited Şirketi konusu:1-) Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek, yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat ve rehberlik hizmetlerini yürütmek, 2-) Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurabilir, işletebilir, devir edebilir ve devir alabilir, daha önce kurulmuş bulunan acenteliklerin şubelerini kurabilir, işletebilir, iç ve dış turizm organizasyonlarını yapabilir, gezi turları düzenleyebilir, başka seyahat acenteleri tarafından düzenlenen bu tür turların biletlerini satabilir, bunlara ilişkin rezervasyonları yapabilir ve yaptırabilir, kara yoluyla yolcu taşımacılığı, tur ve rehberlik...