02 / 05 / 2024

Travel Quest İstanbul Turizm iletişim

Travel Quest İstanbul Turizm iletişim

Travel Quest İstanbul Turizm Ve Seyahat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Tuğçe Saymaz tarafından kuruldu. 

4b İstanbul Port Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

4b İstanbul Port Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Üzümcü tarafından kuruldu.

All İstanbul Travel Turizm Turistik Tesisler Nakliyat İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

All İstanbul Travel Turizm Turistik Tesisler Nakliyat İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Naci Abı tarafından kuruldu.

İstanbul Port Travel Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Port Travel Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yeşildal tarafından kuruldu.

Şehri İstanbul Travel Turizm Otomotiv ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şehri İstanbul Travel Turizm Otomotiv ve İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Taneri ve Hilal Aydın tarafından kuruldu.

Çayıroğlu Travel Turizm Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çayıroğlu Travel Turizm Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Travel World Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Travel World Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Turan Efe tarafından kuruldu. 

Travus Travel Reklam Ve Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Travus Travel Reklam Ve Organizasyon Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tekin tarafından kuruldu. 

Alduri Travel Turizm Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alduri Travel Turizm Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Salahiddin  Saklar ve Abdulhfız S.I.  Alagılı ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Travel Club Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Travel Club Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler'de Saadet Didem Uçaş ve Olga Gostıntseva ortaklığında kuruldu. 

Pasha Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pasha Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Akhtarı tarafından kuruldu. 

Hamta Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamta Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hadı Yazdı, Amırreza    Mırzaeı, Mılad  Bozorgı ve Abbas Zareıan ortaklığında kuruldu.

Ett Travel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ett Travel Turizm Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Mert Akıncı tarafından kuruldu. 

Altın Travel Grup Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Travel Grup Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Aghajanı Namını tarafından kuruldu. 

Travel Quest İstanbul Turizm iletişim Haberi

Travel Quest İstanbul Turizm iletişim

Travel Quest İstanbul Turizm Ve Seyahat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Tuğçe Saymaz tarafından kuruldu. 

Travel Quest İstanbul Turizm Ve Seyahat Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
1-Şirket; yurtiçi ve yurtdışı turizm faaliyetlerini yürütmek,geziler tertiplemek , yurtdışından turist grupları getirmek için yabancı şirketlerle bağlantı kurmak, müşterek organizasyonlar yapmak, rehberlik hizmetleri yürütmek, gelen turist gruplarının konaklama, transfer vize işlerini yapabilir. 2-Şirket yürürlükteki turizm mevzuatı gereğince seyahat acenteleri kurabilir, kurulmuş acentelere ortak olabilir, şubeler açabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Travel Quest İstanbul Turizm Ve Seyahat Hizmetleri Limited Şirketi adres: Gümüşsuyu Mh.Hariciye Konağı Sk.Sağuk Ap.N.1/3...