19 / 05 / 2024

travel turkey 5 aralık izmir

travel turkey 5 aralık izmir

5-8 Aralık 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan 7. Travel Turkey İzmir Fuarı, dünyanın turizm profesyonellerini buluşturacak. Bu yıl fuara 12 ülkeden satın alma heyetleri geliyor....

The Moon Turkey Travel Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Moon Turkey Travel Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Çiftçi tarafından kuruldu.

Turizmde yeni tahsis ihaleleri gerçekleşecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 12. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi açılışında konuştu. Bakan Ersoy, ''Önümüzdeki yıl yeni tahsis ihaleleri gerçekleşecek'' diye konuştu.

Expo Turkey by Qatar’da Türk firmalara yoğun ilgi!

Expo Turkey By Qatar’da Türk şirketlerine 5 milyar dolarlık yatırım fırsatı sunulurken başta gayrimenkul sektörü olmak üzere bilişim, gıda ve yapı malzemesi dahil 7 ana sektörde ihracata yönelik bir çok önemli adım da atıldı.

Gül Proje Katar'da 5 proje tanıttı!

ki Expo Turkey by Qatar Fuarı’na katılan Gül Proje burada 5 projesini Katarlı yatırımcılara tanıttı.

Tekfen'den Katar’da 5 milyar dolarlık imza!

Tekfen Holding, Expo Turkey by Quatar’a katıldı. 12 yılda toplam 2.4 milyar dolarlık 7 proje tamamlayan firma, Katar'da toplam 5 milyar dolar iş aldı.

China Homelife Turkey'de 5 bin dolara ahşap ev!

China Homelife Turkey fuarında en büyük ilgiyi ahşap ev gördü. Kendi evini yapmak isteyenlere hitap eden çam ev 2 saatte kurulabiliyor ve 5 bin dolardan başlayan fiyatıyla cep yakmıyor.

İTO, Arabian Travel Market'te İstanbul'u tanıtıyor!

İTO, Ortadoğu’nun en büyük turizm fuarı Arabian Travel Market’te “There is only one İstanbul (Bir tane İstanbul var)” sloganıyla tanıtım başlattı. İTO Başkanı İbrahim Çağlar, “Her 5 yabancı misafirden biri Ortadoğu ülkelerinden geldi” dedi

Ofton, Cityscape Turkey'de 5 milyon dolarlık satış bekliyor!

Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nda Elysium konseptiyle ürettiği projeleriyle yer alan Ofton İnşaat Kurumsal İletişim Müdürü Pelin Kaya fuardan 5 milyon dolarlık satış beklediklerini açıkladı.

Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nı 5 binin üzerinde kişi ziyaret etti!

Gayrimenkul sektörünün küresel çapta en geniş kapsamlı organizasyonlarından Cityscape, İstanbul’daki ilk fuarında şov yaptı. Cityscape Turkey’i 3 günde 5 binin üzerinde kişi ziyaret etti.

BS Travel Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BS Travel Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Birgan Sağlam tarafından 30 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Sancaktepe, Yenidoğan Mahallesi, Atatürk Caddesi' nde kuruldu.

İznik Travel Turkey İzmir Fuarı'nda tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 10-13 Aralık tarihlerinde bu yıl 9’ncusu düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarı birçok ülke ve yüzlerce kentin katılımı ile kapılarını ziyaretçilere açtı.

Turizmin kalbi İzmir'de atacak!

Trakya Kalkınma Ajansı 2015 yılı fuar ve tanıtım maratonunu, 10-13 Aralık tarihlerinde Fuar İzmir’de düzenlenecek Travel Turkey İzmir 9’uncu Turizm Fuar ve Kongresi ile tamamlayacak.

Selçuk Belediyesi Travel Turkey İzmir Fuarı'nda!

Selçuk Belediyesi, Travel Turkey İzmir Fuarı'na katılacak. Selçuk Belediyesi, ilçenin turistik değerlerinin yanı sıra tarımsal ve doğal zenginliklerini 9. Travel Turkey İzmir Fuarı'ndaki C-D-115 Nolu standında görücüye çıkaracak.

travel turkey 5 aralık izmir Haberi

travel turkey 5 aralık izmir


5-8 Aralık 2013 arasında düzenlenecek olan 7. Travel Turkey İzmir Fuarı, dünyanın turizm profesyonellerini buluşturacak. Bu yıl 12 ülkeden satın alma heyetleri geliyor. İzmir Uluslararası Fuar Alanı’ndaki fuarın bu yılki onur konukları Çanakkale ve Mısır olacak. İZFAŞ ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş.’nin, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) desteğiyle düzenlediği fuarın, 20 ülke ve 60’tan fazla ilden, 850’yi aşkın katılımcısı bulunuyor.


Travel Turkey İzmir, Türkiye’de turizm alanında yaşanan gelişmeleri ve çeşitli ülkelerin sahip olduğu turizm potansiyellerini katılımcı ve ziyaretçilere tanıtmak üzere ideal bir platform özelliğini taşıyor. Her yıl olduğu gibi daimi havayolu sponsoru Türk Hava Yolları işbirliğiyle çeşitli ülkelerden satın alma heyetleri fuarda ağırlanacak ve yüz yüze görüşmeler yapılacak. Bu seneki misafir ülkeleri arasında Almanya, Avusturya, BAE, Çin, Fransa, İngiltere,...