06 / 05 / 2024

Travel Turkey İzmir Fuarı 5 Aralık'ta düzenleniyor!

Travel Turkey İzmir Fuarı 5 Aralık'ta düzenleniyor!

5-8 Aralık 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan 7. Travel Turkey İzmir Fuarı, dünyanın turizm profesyonellerini buluşturacak. Bu yıl fuara 12 ülkeden satın alma heyetleri geliyor....




5-8 Aralık 2013 arasında düzenlenecek olan 7. Travel Turkey  İzmir  Fuarı, dünyanın turizm profesyonellerini buluşturacak. Bu yıl 12 ülkeden satın alma heyetleri geliyor. İzmir Uluslararası Fuar Alanı’ndaki fuarın bu yılki onur konukları Çanakkale ve Mısır olacak. İZFAŞ ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş.’nin, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) desteğiyle düzenlediği fuarın, 20 ülke ve 60’tan fazla ilden, 850’yi aşkın katılımcısı bulunuyor.


Travel Turkey İzmir, Türkiye’de turizm alanında yaşanan gelişmeleri ve çeşitli ülkelerin sahip olduğu turizm potansiyellerini katılımcı ve ziyaretçilere tanıtmak üzere ideal bir platform özelliğini taşıyor. Her yıl olduğu gibi daimi havayolu sponsoru Türk Hava Yolları işbirliğiyle çeşitli ülkelerden satın alma heyetleri fuarda ağırlanacak ve yüz yüze görüşmeler yapılacak. Bu seneki misafir ülkeleri arasında Almanya, Avusturya, BAE, Çin, Fransa, İngiltere, İsveç, İtalya, Katar, Lübnan, Sırbistan ve Ürdün yer alıyor. Satın alma heyetleri, konaklama ve ulaşım masrafları karşılanarak İzmir’e getiriliyor. Hosted Buyer programı çerçevesinde, fuar alanında oluşturulan atölye alanıyla yabancı satın alıcıların, stant sahibi turizmcilerle yüz yüze görüşmesi sağlanacak. Bu sayede oluşturulan iş platformuyla yerli ve yabancı turizmcilerin, profesyonel bir ortamda iş bağlantıları yapması ve ülkenin turizm gelirlerini arttıran sözleşmelere imza atması hedefleniyor. Ayrıca alım heyetlerinin 7 Aralık 2013 Cumartesi günü Efes ve Meryem Ana Evi ziyaretleriyle İzmir’in ve Ege Bölgesi’nin tanıtımına da katkıda bulunulacak.


Ege Telgraf


Geri Dön