05 / 05 / 2024

Travel Turkey ne zaman

Travel Turkey ne zaman

Türkiye'den 1 milyona yakın turistin ziyaret ettiği Yunanistan, en önemli turizm fuarlarından Travel Turkey'in de en büyük katılımcısı oldu. Fuara çoğu adalardan 50'ye yakın firma katılım gösterdi.

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Ahmed Gamal Sayed Fahım Ibrahım, Khaled Mohamed Mazen Mohamed, Mohamed Lemıne Ely Salem ve Shaımaa Mansour Mohamed Bayomy ortaklığında kuruldu.

The Moon Turkey Travel Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Moon Turkey Travel Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Çiftçi tarafından kuruldu.

Imak Ofset Yönetim Ofisi'ne European Property Awards'tan ödül!

İç mekan tasarımı ve uygulaması EDDA Architecture tarafından gerçekleştirilen Imak Ofset Yönetim Ofisi, European Property Awards 2020’de "Best Office Interior Turkey" ödülüne layık görüldü.

Cuengıne Turkey Gayrimenkul Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!                    

Cuengıne Turkey Gayrimenkul Teknolojileri Limited Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adil Yaman tarafından kuruldu.

Turkey Lıne Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Lıne Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Naseem Arabı tarafından kuruldu.

Turizmde yeni tahsis ihaleleri gerçekleşecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 12. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi açılışında konuştu. Bakan Ersoy, ''Önümüzdeki yıl yeni tahsis ihaleleri gerçekleşecek'' diye konuştu.

SEREL, Design Turkey 2016'dan ödülle döndü!

Seramik sağlık gereçleri sektörüne kazandırdığı yeni teknolojileri ve estetik tasarımlarıyla SEREL, Design Turkey 2016’nın “Yapı Bileşenleri” kategorisinde “İyi Tasarım Ödülü”ne 2 farklı ürünüyle sahip oldu.

Serel Design Turkey 2016'da ödül aldı!

Seramik sağlık gereçleri sektörüne kazandırdığı yeni teknolojileri ve estetik tasarımlarıyla SEREL, Design Turkey 2016’nın “Yapı Bileşenleri” kategorisinde “İyi Tasarım Ödülü”ne 2 farklı ürünüyle sahip oldu.

Cityscape Turkey ne kadar başarılı oldu?

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında İstanbul'da organize edilen Cityscape Fuarı'nı anlattı. Kumbasar, MIPIM'in hemen sonrasında düzenlenen fuara olan ilgiyi ve karşılaştırmalardan bahsetti.

Konut alırken kazanmak isteyen Cityscape Turkey’e koştu!

Cityscape’in Türkiye’deki ilk fuarı, başarılı başlangıcı ile Türkiye gayrimenkul sektörüne hareketlilik getirdi. Cityscape Turkey’in sunduğu benzersiz fırsatlardan yararlanmak için gelen konut alıcılarının yoğunluğu da dikkat çekti.

Cityscape Turkey tanıtım toplantısı 22 Mart'ta!

Dünyanın en kapsamlı ve en prestijli gayrimenkul organizasyonu Cityscape’in etkinlik portföyüne eklediği son fuar niteliği taşıyan Cityscape Turkey'e günler kaldı. Cityscape Turkey tanıtım toplantısı 22 MArt 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Moonlıne Travel Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moonlıne Travel Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Rebın Khasraw Mustafa, Bland Saeed Qader, Brwa Saeed Qadır ve Mıran Akram Mohammed ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Şişli'de kuruldu.

Cityscape Turkey 24-26 Mart'ta gerçekleştirilecek!

Gayrimenkul sektörünün en büyük küresel organizasyonlarından CITYSCAPE İstanbul’a geliyor. CITYSCAPE TURKEY, ulusal ve uluslararası arenada gayrimenkul geliştirme sektörüne yön veren firmaları ve yatırımcıları bir araya getirecek.

Travel Turkey ne zaman Haberi

Travel Turkey ne zaman

Türkiye'nin en büyük turizm fuarlarından Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı'nda Yunanistan rüzgarı esiyor. 2014 yılında 1 milyon Türk turistin gittiği Yunanistan, fuarda özellikle adalarıyla tanıtım yapıyor. 


Bu yıl 8'incisi düzenlenen Travel Turkey Fuarı, uluslararası katılımda geçen yıla göre önemli artış sağladı. İtalya'nın partnerliğinde yapılan fuara komşu ülkelerin yanı sıra Arjantin, Moğolistan, Etiyopya, Gambiya ve Güney Afrika gibi uzak ülkelerin katılımı da dikkati çekti. 


Bu yıl Yunanistan'ın farklı eyalet ve turizm bölgelerinden 50'ye yakın katılımcı fuarda tanıtım yapıyor. Özellikle Türkiye kıyılarına yakın adaların aktif katılımının gözlendiği fuarda, adaların Türk turisti çekebilmek için birbiriyle yarışıyor.


-"Türkiye, komşuyu da destekliyor"


TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin komşu ülke Yunanistan'ın turizm pazarını da desteklediğini, geçen yıl 8,5 milyon Türk turistin yurt dışını tercih ettiğini,...