25 / 05 / 2024

TRC Helio Extra Clear ne işe yarar

TRC Helio Extra Clear ne işe yarar

Şişecam Topluluğu iştiraklerinden, düzcam alanında faaliyet gösteren Trakya Cam Sanayii A.Ş, düşük demirli düzcam TRC Helio Extra Clear’i ürün gamına ekledi

ŞOK’ta A’dan Z’ye indirim! Turşuluk biber 29,90 TL’ye, yüzey temizleyici 49,90 TL’ye, Yumoş extra 69,90 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta başlayan indirim kampanyası dalga dalga büyüyor. Buna göre, turşuluk biber 29,90 TL’ye, Asperox yüzey temizleyici 49,90 TL’ye, Yumoş extra 69,90 TL’ye düştü. İşte 14 Eylül 2023 ŞOK fiyat listesi...

Merakla beklenen Redmi 12 tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri

Fiyat performans ürünleri ile amiral gemilerine meydan okuyan Xiaomi’nin giriş seviyesine hitap eden Redmi 12 modeli tanıtıldı. Helio G88'den gücünü alan model, üçlü kamera dizilimine sahip. İşte ayrıntılar.

Tecno Camon 20 serisi lansman tarihi onaylandı! İşte teknik Özellikleri

Tecno Camon 20 serisinin 64 megapiksel RGBW ana sensörle geleceği söyleniyor. Ayrıca Tecno Camon 20 Pro 5G, MediaTek'in yeni Dimensity 8050 SoC'sine sahipken Tecno Camon 20 Pro, 6nm Helio G99 SoC'ye sahip. Her üç telefonda da 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı bulunuyor.

Carrefoursa’da dev indirim fırsatları! Solo 16’lı tuvalet kağıdı 71,90 TL! 10 Mart 2023 Fiyat Listesi

Carrefoursa’nın yaptığı indirim kampanyasında 25 TL üzeri alışverişlerde Solo Akıllı Seçim 16’lı Tuvalet Kağıdı 50 lira birden indirimle 71,90 TL’ye, Johnsons 750 ml Baby Şampuan 39,90 TL’ye, Yumoş Extra Lilyum  33,50 TL’ye alınabiliyor. Peki Carrefoursa’da hafta sonu başka hangi ürünler indirimde?

Yeni nesilin tercihi oyun odaklı Tecno Spark 10 Pro ile tanışın!

Tecno Spark 10 Pro, MWC 2023 etkinliğinde duyuruldu. 8 GB RAM ve Helio G88 işlemci ile öne çıkan bu telefon, Z kuşağına hitap edecek.

Laptop yerine tablet diyenler buraya! Lenovo Tab M8 Helio tablet kaç TL? 1 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Hafif yapısı, zarif tasarımı ve 18 saati bulan mükemmel pil ömrüyle Lenovo Tab M8 Helio, bir tabletten beklenen her şeyi uygun fiyatla sunuyor. HD ekranıyla net ve canlı görüntüler sunan Lenovo ile kumlu görüntülerle video izlemek tarihe karışıyor.  Peki Lenovo Tab M8 tablet kaç lira? Özellikleri ne

En güzel tatil hediyesi! Lenovo Tab M8 Helio tablet kaç TL? Özellikleri neler? 22 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Dört çekirdekli işlemcisi, 18 saate varan pil ömrü ve zarif tasarımıyla tabletten beklentileri karşılayan Lenovo Tab M8 Helio tablet, HD ekranıyla Dolby Audio hoparlörüyle, videoları kumlu görüntülü, kısık sesli izleme sorununa son veriyor.

Karacanın en değerli seti indirimde! Çeyizini 13.999 TL’ye kapat! İşte 17 Ocak 2023 fiyat listesi…

Karacanın 62 Parçalık 12 kişilik yemek takımları 13.999 TL’ye satışta. Fine Pearl Extra Chanak Gold, Fine Pearl Extra Simone, Fine Pearl Extra Trio Platin, Fine Pearl Extra Selva ve Fine Pearl Extra Argento takımlarına 4.999 TL indirimle sahip olun.

Xiaomi'nin yıldızı Redmi 10 Vatan Bilgisayar'da! 14 Ocak 2023 fiyat listesi...

Xiaomi Redmi 10, Vatan Bilgisayar'da satışa sunuldu. Xiaomi Redmi 10'un fiyatı  pes dedirtti! Xiaomi Redmi 10'un özellikleri arasında 6.5" HD+ ekran, MediaTek Helio G88 işlemci yer alıyor. İşte 14 Ocak 2023 Xiaomi Redmi 10 fiyat listesi ve özellikleri...

Samsung Android 13 alacak telefon listesini genişletti! Liste yenilendi!

Galaxy A13 modelinin MediaTek Helio G80'den güç alan varyantı Android 13 tabanlı One UI 5.0 güncellemesi aldı.

“Oyun canavarı” cep telefonu Infinix NOTE 12 VIP kaç TL?  28 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Helio G96 oyun işlemcisi ile daha fazla güç sunan ve her dokunuşta tüm komutlara kusursuz yanıtlar veren Infınıx NOTE 12 VIP fiyatı kaç TL? Özelikleri neler?

Hümeyra Ökçün ve Esat Ökcün'den yeni şirket!

TRC İnşaat’ın patronu Hümeyra Ökçün ve Yönetim Kurulu Üyesi Esat Ökcün bugün yeni bir şirket daha kurdu. TRC İnşaat Tasarım Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de kuruldu. 

Ankaralılar geniş daireleri tercih ediyor!

Ankara Gayrimenkul Müşavirleri Derneği ve Extra Türkiye Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Aslan Ankara'da 1+0 daire üretimine yönelik değişikliği değerlendirdi...

TRC Helio Extra Clear ne işe yarar Haberi

TRC Helio Extra Clear ne işe yarar


Şişecam Topluluğu iştiraklerinden, düzcam alanında faaliyet gösteren Trakya Cam Sanayii A.Ş, düşük demirli düzcam TRC Helio Extra Clear’i ürün gamına ekledi. Düşük demirli düzcam şeffaflığı ve yüksek ışık geçirgenliği avantajı ile mağaza vitrinlerinde, sergileme ünitelerinde, korkuluklarda ve mobilya camlarında tercih edilmektedir.



Mimaride ve dekorasyonda şeffaflık arayışı camın iç ve dış mekanda kullanımını hızla artırmaktadır. Trakya Cam da tasarımcıların bu talebine cevap verebilmek amacıyla yeni ürünü TRC Helio extra clear’i pazara sunmuştur.


TRC Helio extra clear’in demir oranı renksiz düzcama göre azaltılmıştır. Kesitinden bakıldığında düzcamın yeşilimtırak rengi tamamen kaybolmakta, berraklığı ve şeffaflığı ile mağaza vitrinlerinde, müzelerde sergileme ünitelerinde, atrium ve merpen korkuluklarında, ara bölme duvarlarında, kapılarda, masa, sehpa ve raf camlarında tercih edilmektedir.


Düşük demirli düzcam TRC Helio extra clear, berraklığı ve yüksek...