19 / 05 / 2024

Trend Park Başkan Yapı İnşaat

Trend Park Başkan Yapı İnşaat

Trend Park projesinde lansman özel metrekare fiyatı 2 bin 250 TL olarak belirlendi. Projede yer alan konut tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı...

Haşmet Aslan, Trend GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğinden istifa etti!

Trend GYO Yönetim Kurulu Üyeliği ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haşmet Aslan istifa etti. 

Trend GYO Başkan Vekili Hisham Younis Yahya Qafisheh, Türk vatandaşı oldu!

Trend GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sn. Hisham Younis Yahya Qafisheh, Türk vatandaşlığına geçmesi nedeniyle Haşmet Aslan ismini aldı. 

Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar, Trend GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Trend GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na  Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar, Yönetim Kurulu Başkan Vekiliği'ne Hisham Younis Yahya Qafisheh seçildi. 

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Sarıyer'deki iki park baştan aşağı yenilendi!

Sarıyer Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Sarıdağ Davet Sokak ve Büyükdere Mühendis Şevket Sokak’ta baştan aşağı yenilenen parkların açılış kurdelesini Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve mahalle sakinleri birlikte kesti.

Antakya Belediye Başkanı: Hiçbir yeşil alanı imara açmadık

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, geride kalan 16 aylık dönemde Antakya içinde hiçbir park alanını imara açmadıklarını ve kente de 21 yeni park kazandırdıklarını söyledi.

Trabzon Belediye Başkanı EYOF Hatıra Parkı inşaatını inceledi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı, yapım çalışmaları tamamlanarak halkın kullanımına sunulan EYOF Hatıra Parkı ve Arsin Sahil Alanı ile yapım çalışmaları devam eden Spor Temalı Park'ta incelemelerde bulundu.

Bilecik Belediye Başkanı park alanları için inceleme yaptı!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik merkez Cumhuriyet Mahallesi’nde incelemelerde bulunup, yeni park ve dinlenme alanlarının yanı sıra mahalleye gerekli hizmetleri vereceklerini söyledi..

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Birlik Parkı'nı açtı!

Beşiktaş Nisbetiye Mahallesi'ndeki Birlik Sokak'ta yenilenen Birlik Parkı, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve mahalle sakinlerinin yoğun katılımıyla açıldı. İşte o Birlik Parkı'nda yapılanlar...

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen: Fazla tolerans azdırıyor!

Anadolu Yakası Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ilçedeki Validebağ Parkı yanına yapılacak cami nedeniyle yaşanan gerginlikle ilgili yaptığı açıklamada, medyanın kamuoyunu yanlış yönlendirdiğini iddia etti.

Sarıyer Belediye Başkanı'ndan Park Orman Tabiat Parkı açıklaması!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, "Park Orman Tabiat Parkı'na ruhsat vermeyecekleri yönündeki haberlere tepki gösterdi, "Ruhsatı verdik veya talebi reddettik diye bir olay yok" dedi.

Başkan Topbaş’a Kore Devlet Nişanı verildi!

Başkan Kadir Topbaş’a Kore Cumhurbaşkanı Park Geun-hye tarafından imzalanan “Kore Devlet Nişanı” verildi. Nişanı, “İstanbul Kore’de 2014” etkinliklerinin açılışında Güney Kore Kültür Spor ve Turizm Bakanı Kim Jongdeok takdim etti.

Başkan Gümrükçüoğlu, dönüşüm projelerini anlattı!

Bişkek'te devam eden Türk Dünyası Mühendislik Mimarlık ve Şehircilik Kurultayında, Trabzon Büyüksehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yapımı süren Meydan Parkı ve Çömlekçi projelerini anlattı

Trend Park Başkan Yapı İnşaat Haberi

Trend Park Başkan Yapı İnşaat

Temelinin 2012 yılının Ekim ayında atıldığı Trend Park projesi, Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. Başkan Yapı inşaat ile Erdoğanlar İnşaat imzası taşıyan projede 140 adet daire yer alıyor.


Esenyurt'ta 4 bin 850 metrekarelik alan üzerinde yükselen Trend Park Evleri'nde teslimler 2013 yılının Aralık ayında gerçekleşecek.


Esenyurt Trend Park Evleri'nde yüzde 30 peşinat ödendiğinde, kalan konut bedeli kişiye özel ödeme planı ile vadelendiriliyor.


Konut büyüklüğünün 70 metrekare ile 155 metrekare arasında değiştiği Trend Park Esenyurt'ta metrekare fiyatı 2 bin 250 TL olarak belirlendi.


Cumhuriyet Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı, No78/1 Esenyurt/İstanbul

0212 853 5 888

www.projetrendpark.com

Esra Nur...