16 / 05 / 2024

trend seramik modelleri

trend seramik modelleri

Ege Seramik evinizi sonbahara hazırlıyor. Geçtiğimiz günlerde Autumun Collection 2014 koleksiyonunu takipçilerinin ve müşterilerinin beğenisine sunan Ege Seramik, Elements serisi ile özgün tasarımlarına bir yenisini daha ekledi.

Bien Seramik’in yeni trend banyo karoları!

Bien Seramik’in yeni trend banyolar için tasarladığı 40X120cm ebadındaki duvar karoları mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

NG Kütahya Seramik Unicera'da 2016 koleksiyonlarını tanıttı!

Türk seramik sektörünün dünya pazarındaki lider kuruluşlarından NG Kütahya Seramik, 2016 koleksiyonları ve trend belirleyen tasarımları ile Unicera Fuarı'nda fark yaratıyor.

Graniser Seramik, Unicera Fuarı'nda büyük beğeni kazandı!

Graniser Seramik, mevcut koleksiyonlarının yanı sıra 2016 yılında trend yaratması beklenen yeni ürünlerini 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera Fuarı'nda vitrine çıkardı.

Graniser Seramik yeni ürünlerini Unicera Fuarı'nda tanıtacak!

Graniser Seramik, mevcut koleksiyonlarının yanı sıra 2016 yılında trend yaratması beklenen yeni ürünlerini Unicera Fuarı'nda vitrine çıkarıyor. Graniser Seramik, özgün koleksiyonlarını sektör profesyonelleri ve fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Graniser Seramik trend ürünleriyle Unicera Fuarı'nda!

Graniser Seramik, mevcut koleksiyonlarının yanı sıra 2016 yılında trend yaratması beklenen yeni ürünlerini Unicera Fuarı'nda vitrine çıkarıyor. Graniser Seramik, özgün koleksiyonlarını sektör profesyonelleri ve fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

NG Kütahya Seramik tasarımları ile Unicera'da!

Dünya pazarındaki lider kuruluşlarından NG Kütahya Seramik, 2016 koleksiyonları ve trend belirleyen tasarımları ile Unicera Fuarı'nda. NG Kütahya Seramik, 120x240 cm, 120x120 cm ve 60x160 cm ebatlarındaki koleksiyonları ile öne çıkıyor.

NG Kütahya Seramik 2016 koleksiyonlarını Cersaie Fuarı'nda sergiledi!

Türk seramik sektörünün dünya pazarındaki lider kuruluşlarından NG Kütahya Seramik, 2016 koleksiyonları ve trend belirleyen tasarımlarını İtalya Cersaie Fuarı'nda sergiledi.

Ege Seramik banyo modelleri 2015!

Ege Seramik, sektörünün en kaliteli ve beğenilen ürünlerini üretmektedir. Eşsiz tasarımları ile Ege Seramik adeta doğayı taklit etmekte ve o denli başarılı tasarımlara imza atmaktadır.

Emsan Duracast seramik tencere modelleri Sevgililer Günü için seçenek sunuyor!

Sevgililer Günü’nde aşkın ve tutkunun rengi kırmızı, Emsan Duracast seramik tencerede buluşuyor. Şıklığı kadar fonksiyonel pişirme özellikleri ile de göz dolduran set, akıllı kapak teknolojisi ile yemeklerinize hem sağlık hem de güveç lezzetini katıyor

Bien yeni ürünleri ile 2013 UNICERA Seramik Fuarı'na katılacak!

Bien, 2013 UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda trend belirleyecek yeni tasarımlarıyla sahneye çıkıyor

NG Kütahya Seramik, Çorlu'da yeni showhouse'nu açtı!

NG Kütahya Seramik’in Çorlu’daki iş ortağı Kırcalı Yapı’nın yeni showhouse’u dün görkemli bir törenle açıldı. Açılışa katılanlar, NG Kütahya Seramik’in son trend tasarımlarını, yenilikleri ve göz alıcı ürünlerini inceleme şansı yakaladı...

Uşak Seramik'in sermayesi 114 milyon 445 bin TL!

Uşak Seramik şirket sermayesinin 114 milyon 445 bin 310 lira olduğunu açıkladı

Bursa Trend By Kumova'da 140 bin TL'ye! Peşinde yüzde 5 indirimle!

Şehir manzarasına sahip olan Bursa Trend By Kumova projesinde peşin alımlarda yüzde 5 oranında indirim uygulanıyor. Projedeki minimum ev fiyatı 140 bin lira olarak belirlendi

trend seramik modelleri Haberi

trend seramik modelleri

Geçtiğimiz günlerde Autumun Collection 2014 koleksiyonunu takipçilerinin ve müşterilerinin beğenisine sunan Ege Seramik, Elements serisi ile özgün tasarımlarına bir yenisini daha ekledi. 

Ege Seramik, Elements serisini vintage trend uzantısı olarak tasarladı. Seri, sanayi yapılarının duvar yüzeylerini anımsatan minimalist görüntüsü ile elegan ve sıradışı mekanlar yaratma fırsatı sunuyor. 

Digital Tile teknolojisi ile sırlı granit olarak üretilen Elements serisi, zengin ebat ve renk seçenekleri ile mekanlar için birbirinden farklı alternatifler...