12 / 05 / 2024

Trendist Ataşehir nerede inşa ediliyor

Trendist Ataşehir nerede inşa ediliyor

Trendist Ataşehir projesinde penthouse daireler satışa çıktı. Panoramik deniz manzarası sunan dairelerin fiyatları metrekare bazında 6 bin 160 ila 7 bin 390 lira arasında değişiyor..

Trendist Ataşehir Konutları nerede?

Daire teslimlerinin Ekim 2016'da yapılması öngörülen Trendist Ataşehir Evleri 'nde yer alan daireler 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki Trendist Ataşehir Konutları nerede?

Trendist Ataşehir Rezidans nerede?

Yüzde 1 KDV uygulanan Trendist Ataşehir konut projesinde daire teslimlerinin 2016 yılının Ekim ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki satış süreci devam eden Trendist Ataşehir Rezidans nerede?

Trendist Ataşehir Evleri nerede?

K Yapı ve Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir Evleri 13 katlı 3 kule ile 8 katlı 13 bloktan oluşuyor. Projede toplam 820 adet konut yer alıyor. Trendist Ataşehir Evleri nerede? sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz...

Trendist Ataşehir projesi nerede?

Trendist Ataşehir projesi K Yapı ve Solid İnşaat imzası taşıyor. Teslimlerin Ekim 2016'da yapılması planlanan proje 820 adet konuttan meydana geliyor. "Trendist Ataşehir projesi nerede?" sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Trendist Ataşehir projesinde Ekim 2016'da teslim daireler!

Trendist Ataşehir projesi 13 kattan meydana gelen 3 kule ile 8 kattan meydana gelen 13 bloktan meydana geliyor. Projede yer alan dairelerin teslimlerinin Ekim 2016'da yapılması planlanıyor.

Trendist Ataşehir'de teslimler Ekim 2016'da!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de yükselen Trendist Ataşehir projesinde toplam 820 adet konut yer alıyor. Trendist Ataşehir'de yer alan dairelerin teslimlerinin Ekim 2016'da yapılması planlanıyor.

Trendist Ataşehir'de 1 yıl sonra taksit ödemelerine başla! Yüzde 5 peşinatla!

Trendist Ataşehir projesi kapsamında yer alan daireler için yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Toplam 820 konuttan oluşan projede taksit ödemeleri 1 yıl sonra başlıyor.

Trendist Ataşehir'de rezidans kule lansmana özel kampanya ile satışa çıktı!

K Yapı ve Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir, lokasyonu, mimarisi ve sunduğu yaşam vaadiyle son yıllarda İstanbul’da hayata geçirilen en özgün projelerinden biri olarak hızla yükseliyor...

Trendist Ataşehir'de Rezidans Kule'ye özel kampanya!

Trendist Ataşehir projesinde Rezidans Kule satışa sunuluyor. Rezidans Kule'den lansmana özel kampanya fırsatıyla yüzde 5 peşinatla alınıp, peşinatın kalan yüzde 20'si bir yıl sonra ödenebilecek.

Trendist Ataşehir Evleri'nde 310 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Trendist Ataşehir Evleri projesinde teslimlerin Ekim 2016'da yapılması planlanıyor. Trendist Ataşehir'de yer alan dairelerin fiyatları 310 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 820 adet konut yer alıyor.

Trendist Ataşehir'de evini şimdi al, ödemeye 1 yıl sonra başla!

Dairelerin 310 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulduğu Trendist Ataşehir projesi, stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor...

Trendist Ataşehir kampanya!

Trendist Ataşehir kampanya dahilinde yüzde 5 peşinat ödendikten sonra taksitlerin ödemelerin ödemelerine 1 yıl sonra başlanıyor. 33 katlı 3 kule ve 8 katlı 13 bloktan meydana gelen projede satışlar devam ediyor...

Trendist Ataşehir Evleri'nde yüzde 5 peşinatla! 1 yıl sonra taksitler!

Trendist Ataşehir Evleri kapsamında yer alan daireler için yüzde 5 peşinat ödemesi yapılıyor. Taksitler ise 1 yıl sonra başlıyor. Daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor.

Trendist Ataşehir nerede inşa ediliyor Haberi

Trendist Ataşehir nerede inşa ediliyor

Trendist Ataşehir projesinde penthouse daireler satışa çıktı. Panoramik deniz manzarası sunan dairelerin fiyatları metrekare bazında 6 bin 160 ila 7 bin 390 lira arasında değişiyor. Projenin yüzde 72'si tamamlanırken, yüzde 78'lik satış rakamına da ulaşıldı. Grey Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Orman konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Mustafa Orman, penthouse dairelerin A-3 rezidans bloğunda 12 adet 3+1 daire ve A-l ve A-2 kulelerde toplam 16 adet 2+1 tipinde olduğunu söyledi. Dairelerin hem deniz ve adalar hem de şehir manzarasına sahip olduğunu vurgulayan Orman, "Tamamı giydirme cephe olan penthouse dairelerden kesintisiz gün ışığını evinizde hissetmek mümkün. Hem yatırım hem oturum için büyük fırsatlar sunan penthouse dairelerde satışlar yeni yoğun ilgi görüyor. Dairelerden sadece 28 tane var" dedi. Teslimler 2016 yılının...