16 / 05 / 2024

trendy villas fiyat

trendy villas fiyat

Trendy Villas nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor, proje 8 ikiz villadan meydana geliyor...

Trendy Villas Kemer'de yükseliyor!

Trendy Villas Tokiş Group imzası ile Kemer'de hayata geçiriliyor...

İzmir'deki en pahalı kiralık evin fiyatı dudak uçuklattı! Görenler satılık zannediyor!

İzmir'de yaz sezonu açıldı. Sezonun açılmasıyla beraber, emlak sitelerinde yer alan kiralık bir evin fiyatı dudak uçuklattı. İzmir'in en pahalı kiralık villasının fiyatını görenler satılık fiyatı zannediyor. 

360 Villas Tepeören'de faizsiz 18 ay vade fırsatı! Daire fiyatına villa sahibi olun!

360 Villas Tepeören'de daire fiyatına villa sahibi olmak isteyenler için 18 ay vade ve faizsiz kampanya başladı.  Peki 360 Villas Tepeören'de villa fiyatları ne kadar? Hangi tip villalar yer alıyor? 360 Villas Tepeören villaları nerede? İşte detaylar...

Conatus Villas Existence projesinde hemen teslim fırsatı!

Ekol Sağlık Grubu tarafından İzmir'in Çeşme ilçesinde inşa edilen Conatus Villas Existence projesinde hemen teslim fırsatı sunuluyor. İşte Conatus Villas Existence fiyat bilgisi ve proje detayları...

Ajda Pekkan Sarıyer'deki villasına 75 milyon TL istiyor!

Süperstar Ajda Pekkan, Sarıyer’deki villasının fiyatını 75 milyon TL'ye çıkardı. 75 milyon TL değerinde olan villayı geçtiğimiz yıl Dubaili Prens almak istemişti. Ajda Pekkan, yaklaşık dört senedir satışta olan villasına zam yaptı. 

Ajda Pekkan Zekeriyaköy'deki villası için 40 milyon TL istiyor!

Zekeriyaköy'deki villasını 4 yıl önce satışa çıkaran süper star Ajda Pekkan villasının fiyatını 40 milyon TL'ye çıkardı.

Ajda Pekkan Bahçeköy'deki villası için 38 milyon TL istiyor!

Yıllardır Bahçeköy'deki villasını satmak isteyen Ajda Pekkan'a güzel haber geldi. Villaya Dubai'den bir prens talip çıktı. Pekkan bu talip sonrası villasının fiyatını yükseltti.

Sylvester Stallone, Beverly Hills'teki lüks villasını satıyor!

Hollywood'un en nüfuzlu oyuncu, yönetmen ve yapımcılarından biri olan Sylvester Stallone, Beverly Hills'teki lüks villasını satıyor. Sylvester Stallone'nin evi için istediği fiyat ise tarihe geçti.

Ajda Pekkan'dan Bahçeköy’deki villasına 2,5 milyon TL’lik zam!

Ajda Pekkan 2 Ekim'de tarihinde 7,5 milyon dolara satmak istediği Bahçeköy’deki villasının fiyatını yasa gereği Türk Lirası olarak belirledi. Süperstar, kendi ‘kur hesabını’ yaparak dolardan TL’ye geçerken 2,5 milyon TL’lik zam yaptı.

Ajda Pekkan Bahçeköy’deki lüks villasını satıyor!

Süper star Ajda Pekkan satışa çıkardığı yeni evi için süper indirim yaptı. Popçunun 8 milyon 700 bin dolardan satışa çıkan Bahçeköy'deki villasının son fiyatı ise 7 milyon 500 bin dolar.

Ajda Pekkan, Bahçeköy'deki ultra lüks villasını satışa çıkardı!

Ajda Pekkan, Bahçeköy'deki ultra lüks villasını satışa çıkardı. Alıcı bulamayan Pekkan, 8 milyon 700 bin dolarlık evin fiyatında 200 bin dolarlık bir indirim yaptı.

Demet Akalın’ın Beykoz'daki villasının değeri 3,5 milyon lira arttı!

Demet Akalın'ın 4 milyon dolarlık fiyatıyla çok konuşulan villasını satın almasını üzerinden bir yıl geçti. Evin satışını yapan Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, Akalın’ın konutundaki birinci yılını sosyal medya üzerinden kutladı...

Ajda Pekkan Bahçeköy’deki villası 200 bin dolara satıyor!

Süperstar Ajda Pekkan, arkadaşını kaybettiği Bahçeköy'deki villasını satıyor. Birkaç yıldır satılık olan 8 milyon 700 bin dolarlık evin fiyatını 200 bin dolara düşürdü.

Julia Roberts Hawaii'deki villasını 19.5 milyon dolara satıyor!

Hollywood'un başarılı isimlerinden Julia Roberts, 30 milyon dolara satışa çıkardığı Hawaii'deki villasını satamayınca fiyatı düşürdü.

trendy villas fiyat Haberi

trendy villas fiyat


Antalya 'da yaşama geçirilen Trendy Villas Tokiş Group imzası taşıyor. Trendy Villas nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor.


8 adet tripleks lüks ikiz villadan oluşan Trendy Villas kapsamındaki villalar net 141 metrekare brüt 160 metrekare alana sahip olarak tasarlandı. Trendy Villas nerede sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz.


Antalya Trendy Villas projesinde; ebeveyn banyo, klima tesisatı, güneşlenme terasları, çocuk yüzme havuzu, yüzme havuzu, bahçe ve peyzaj düzenlemeleri, motorlu panjur bulunuyor. 


Trendy Villas nerede?

Trendy Villas Göynük 'te yer alıyor. Proje; Havaalanına 48 kilometre, Beldibi’ne 3 kilometre, Demre’ye 100 kilometre mesafede yükseliyor.


Telefon:(242) 324 71 30-31

Web adresi:http://www.trendyvillas.com/tr/

Ceren...