12 / 05 / 2024

Treyler aksı üreticisi BPW

Treyler aksı üreticisi BPW

Treyler aksı üreticisi BPW, Türkiye'deki ilk fabrikasını Gebze’de kurdu. Türkiye'yi bölgenin üretim üssü yapacak olan Alman şirket, burada Ar-Ge merkezi de kuracak. BPW yerel bir şirketi satın almak için de masaya oturdu.

Türkiye, çelik üretiminde Avrupa'nın en büyük üreticisi oldu!

Türkiye, Ocak ayında gösterdiği performansı ile Almanya'yı geçerek, Avrupa’nın en büyük çelik üreticisi konumuna kadar yükselmiş oldu. 

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Rumeysa Merve Bülbül ve Sefa Bülbül ortaklığında kuruldu.

Çin'in en köklü otomobil üreticisi Faw Group'tan yeni otomobil! Elektrikli lüks Suv HONGQI E-HS9 Türkiye'de!

Çin'in en köklü otomobil üreticisi Faw Group'un lüks markası elektirkli HONGQI E-HS9 modelinin Türkiye lansmanını Swissotel Bosphorus’da yapıldı.

3 büyüklere de sponsor olan dev çay üreticisi iflasın eşiğinde!

Küresel ekonomik krizin etkisi her sektörü derinden sarsıyor. Krizden nasibini son alan ise dev çay üreticisi Tirebolu 42 Çay oldu. Türkiye'nin önemli çay firmalarından olan firma konkordato istedi.

Orhan Aksüt ne zaman CEO oldu? Hangi bankalarda çalıştı?

Orhan Aksüt kimdir? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Özderici GYO’da ne iş yapıyor? İşte Orhan Aksüt’ün biyografisi...

Öz Aksün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aksün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Erdoğan tarafından kuruldu.

Aks Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Aks Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Bakırköy'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Şanlı tarafından kuruldu.

Rus otomobil üreticisi işçi açığını kapatmak için ‘mahkum çalıştırmayı’ planlıyor

Rusya, mahkum istihdam etmeyi konuşuyor. Rus otomotiv üreticisi Avtovaz, işçi açığını kapatmak amacıyla zorunlu çalışma cezası alan mahkumları çalıştırmayı planlıyor.

Aks Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Aks Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Akşit tarafından kuruldu.

Aks Aksoyer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aks Aksoyer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emine Aksoyer ve Fevzi Aksoyer ortaklığında kuruldu.

Aks Profesyonel Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Profesyonel Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Didem Aksu tarafından kuruldu.

Otomobil üreticisi Rolls-Royce tarihe geçti! 2022’ye damga vurarak en iddialı otomobillerini geride bıraktı!

Otomobil üreticisi Rolls-Royce Motor Cars Ceo'su Torsten Müller-Ötvös, 2021 yılının aynı dönemine göre yüzde 8 artışla tarihinin en yüksek rakamına ulaştıklarını ve 2022'de satış rekoru kırdıklarını söyledi.

Kia, 'Yılın Otomobil Üreticisi' ödülünü aldı!

2021'de ‘Topgear.com Ödülleri’nde EV 6 modeliyle “Yılın Crossover Aracı” ödülünün sahibi olan Kia, bu sene de aynı organizasyondan “Yılın Otomobil Üreticisi” ödülünü alarak ayrıldı. İşte ayrıntılar...

Treyler aksı üreticisi BPW Haberi

Treyler aksı üreticisi BPW

Treyler aksı üretiminde, dünyanın en büyük üreticilerinden biri olan BPW, yatırımda rotayı Türkiye’ye çevirdi. Alman şirket, Türkiye’de ilk fabrikasını Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde açtı. BPW CEO’su Michael Pfieffer, bünyelerindeki Hestal markasının tüm üretimini de Türkiye’ye kaydırmayı planladıklarını açıkladı. 


117 yıllık bir aile şirketi olan BPW, bugün dünya çapında faaliyet gösterdiği 50'den fazla ülkede 6 bine yaklaşan çalışanıyla hizmet veriyor. 1.2 milyar euro ciroya ulaşan Grup, BPW aks ve süspansiyon, BPW meknik ayak, Ermax elektrik sistemi, HBN çamurluk, Hestal üst yapı sistemleri sağlıyor. Şirket Türkiye’de ise 1980 yılından bu yana faaliyet gösteriyor. Türkiye’den yıllık yaklaşık 70 milyon euroluk alım yapan BPW, şimdi ise Gebze’deki yeni yatırımıyla Türkiye’yi bölgenin üretim üssü yapmaya hazırlanıyor.


Türkiye’deki fabrika yatırımlarının devamı gelecek 

Türkiye’de treyler pazarında sahip olduğu yüzde...