29 / 04 / 2024

Tri G rotana

Tri G rotana

Mar Yapı, İstanbul Güneşli'deki 30 katlı otel ve rezidans projesinde, Körfez Bölgesi'nin en büyük otel zincirlerinden Rotana ile ortak oldu. Tri G Rotana isimli projede Mar Yapı yüzde 60, Rotana ise yüzde 40 paya sahip olacak.

Mar Yapı Güneşli'deki projesinde otel için Rotana ile ortak oldu!

Mar Yapı, İstanbul Güneşli'deki 30 katlı otel ve rezidans projesinde, Körfez Bölgesi'nin en büyük otel zincirlerinden Rotana ile ortak oldu. Tri G Rotana isimli projede Mar Yapı yüzde 60, Rotana ise yüzde 40 paya sahip olacak.

Rotana inşaata Güneşli'den girdi!

Körfez'in otel devi Rotana, Türkiye yatırımlarına tam gaz devam ediyor. Dap Yapı'yla olan işbirliğinin ardından Mar Yapı'yla ortaklık kuran grup, 75 milyon dolarlık proje için kolları sıvadı...

Rotana, İstanbul’la Tri G bağlantı kurdu!

Mar Yapı, Basın Ekspres Yolu’ndaki ‘Tri G’ projesinde, Körfez’in en büyük otel zincirlerinden Rotana ile ortaklık yaptı. Türkiye’de Arjaan markasıyla yer alan Rotana, Centro’yu da getirmiş oldu.

Tri G projesi 2016'nın son çeyreğinde tamamlanacak!

Körfez'in otel devi Rotana, Türkiye yatırımlarına tam gaz devam ediyor. Dap Yapı'yla olan işbirliğinin ardından Mar Yapı'yla ortaklık kuran grup, 75 milyon dolarlık proje için kolları sıvadı...

Rotana İstanbul'un yeni Genel Müdürü Emre Güllüler oldu!

Orta Doğu, Afrika ve Türkiye’ de 66 otelin yönetiminden sorumlu olan yakın dönem içerisinde otel sayısını 100’e çıkarmayı hedefleyen ROTANA zincirine bağlı; Centro WestSide & WestSide Arjaan by Rotana İstanbul’a yeni Genel Müdür atandı. 

Rotana İstanbul Turizm Gıda İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotana İstanbul Turizm Gıda İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed A.M. Mohammedkamal tarafından kuruldu. 

Rotana'dan Güneşli’ye 80 milyon dolara 2’nci otel!

Rotana, Mar Yapı ortaklığı ile Centro WestSide ve WestSide Arjaan by Rotana’yı hayata geçirdi. İstanbul Güneşli’de Basın Ekspres yolu üzerinde bulunan otel 80 milyon dolara mal oldu.

G Rotana ve Park Residence Cadde'de dolar kuru sabitlendi!

Döviz kurlarının ABD seçimleri, iç ve dış siyasi gerilimlerin etkisiyle son aylarda hızlı bir yükselişe geçmesi üzerine, iç piyasada döviz kurları ile satış yapan proje geliştiricileri, alıcıların kurdan dolayı zarar etmemesi ve satışların etkilenmemesi için döviz kurunu sabitlemeye başladı.

G Rotana satışa çıktı!

Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Özkök “Bizim Türkiye’ye güvenimiz yabancı yatırımcıyı da teşvik ediyor. Türkiye’ye güven, yatırımlara devam anlayışıyla Rotana gibi bir devle sermaye ortaklığıyla G Rotana’yı hayata geçiriyoruz” dedi. G Rotana'da satışlara başlandı.

Mar Yapı ve Rotana’dan fark yaratan ortaklık!

Erişilebilir lüksün öncüsü Mar Yapı ile Körfez’in en büyük otel zincirlerinden biri olan Rotana, Basın Ekspres Yolu’nda G Rotana projesinde buluştu.

Mar Yapı, G-Rotana basın toplantısı 18 Kasım'da!

Yenilikçi anlayışı ve uluslararası işbirlikleriyle geliştirdiği projelerde konut sahiplerine hem yüksek getiri hem de konforu sunan Mar Yapı, Basın Ekspres Yoluna uluslararası otel markası Rotana ile ortak olduğu G Rotana projesiyle yeni bir değer ekliyor.

Mar Yapı, Basın Ekspres Yolu'nun çehresini değiştirecek!

10 yıldır Güneşli bölgesinde projeler geliştiren Mar Yapı, Güneşli Basın Ekspres Yolu'nda G-Rotana ve G-Yoo Inspired by Starck projelerinin satışına devam ediyor.

Rotana, İstanbul'da iki otelle hizmet vermeye başladı!

DÜNYANIN önde gelen otel zincirlerinden olan ve Orta Doğu, Afrika, Güney Asya, Doğu Avrupa'da hızla büyüyen Rotana, İstanbul'da iki otelle hizmet vermeye başladı.

Rotana İstanbul’da 2 otelle hizmet vermeye başladı!

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden olan ve Orta Doğu, Afrika, Güney Asya, Doğu Avrupa’da hızla büyüyen Rotana, İstanbul’da iki otelle hizmet vermeye başladı.

Dap Yapı, Rotana ile anlaştı!

ULUSLARARASI otel zincirleri Rotana, İstanbul’da DAP Yapı'yla anlaştı. Ortadoğu, Afrika, Güney Asya, Doğu Avrupa’da hızla büyüyen Rotana, İstanbul Maltepe’de DAP yapının inşa ettiği otelleri işletmeye başladı.

DAP Yapı ve Rotana basın toplantısı 30 Eylül'de!

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden olan ve Orta Doğu, Afrika, Güney Asya, Doğu Avrupa’da hızla büyüyen Rotana; Türkiye’deki ilk iki oteli “Burgu Arjaan by Rotana” ve “Tango Arjaan by Rotana”yı açıyor.

Rotana’nın iletişim danışmanlığını SALT İletişim Grup yürütecek!

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden olan ve Orta Doğu, Afrika, Güney Asya ve Doğu Avrupa’da hızla büyüyen Rotana’nın stratejik iletişim danışmanlığını SALT İletişim Grup yürütecek.

Tri G rotana Haberi

Tri G rotana


Türkiye'de önceki yıl Dap Yapının Dalga Kule'deki rezidanslarını ve otelini Arjaan markası ile işletmeye başlayan Abu Dabi merkezli Körfez'in büyük otel zincirlerinden Rotana, bu sefer Mar Yapının Güneşli'deki üçgen formda inşa edilecek Tri G adlı kulesine yüzde 40 yatırım ve işletme ortağı oldu. 

MAR Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök ile Rotana Yönetim Kurulu Başkanı Nasser Al Novvais, inşaat ve düzenlemeler için 75 milyon dolar harcayacaklarını açıkladı. 

İlk projelerini 2009'da gerçekleştirdiklerini belirtten Özkök "Şimdi de geçen yıl görüşmelere başladığımız Rotana ile Atatürk Havalimanı. TEM Otoyolu ve Basın Ekspres'e kısa mesafede 7 bin metrekare arazide geliştireceğimiz bir kule projesi geliştiriyoruz. 

Rotana'nın Centro Hotel konsepti ile misafirleri ağırlayacağız." açıklamasında bulundu. 

Satışa henüz başlamayacaklarını aktaran Özkök. projenin ilk tanıtım toplantısını Dubai'de yapacaklarını söyledi. Projede 152 otel...