06 / 05 / 2024

Tri G satılık

Tri G satılık

Dairelerin satış sürecine başlanan Tri G projesi, 30 katlı otel ve rezidans kulesinden meydana geliyor. İçerisinde yer alan Centro otelin işletmeciliği Rotana tarafından yapılacak...

Güneşli Mirage Rezidans satılık!

Güneşli Mirage Rezidans satılık dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte bulunuyor. Toplam 342 adet rezidans daire ve 60 mağazanın yer aldığı projede lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Kiptaş Vaditepe Gölevleri satılık!

Kiptaş Vaditepe Gölevleri satılık daire alanları 69 metrekareden başlıyor, 234 metrekareye kadar ulaşıyor. Kiptaş imzası ile hayata geçirilen proje 18 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Vaditepe Göl Evleri satılık!

Vaditepe Göl Evleri satılık dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Marmaray ve metro hattının ise yanında hayata geçirilen projede banka kredisi ile 120 ay vade yapılıyor.

Görkem Yapı Çengelköy satılık!

Görkem Yapı Çengelköy satılık daire seçenekleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dublekslerden meydana geliyor. Projede 12 daire ve 2 dükkan yer alıyor.

Başakşehir Vaditepe Göl Evleri satılık!

Başakşehir Vaditepe Göl Evleri satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Kiptaş imzası ile hayata geçirilen proje 18 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Vaditepe Gölevleri satılık!

Vaditepe Gölevleri satılık dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte sunuluyor. Daire alanlarının 69 ile 234 metrekare alan arasında değiştiği projede teslimler Eylül 2017'de gerçekleşecek.

Kiptaş Vaditepe Göl Evleri satılık!

Kiptaş Vaditepe Göl Evleri satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen proje Vaditepe Bahçeşehir'in 3. etabı olarak hayata geçiriliyor.

Nurol Park Evleri Güneşli satılık!

Nurol Park Evleri Güneşli satılık daireleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje Nurol GYO tarafından hayata geçiriliyor.

Güldeste Evleri satılık!

Güldeste Evleri satılık daireleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 3 blok şeklinde yükselen projede toplam 32 adet daire ve 2 dükkan yer alıyor.

Relax Göksu Konutları satılık!

Relax Göksu Konutları satılık daireleri studyo ve 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje Fırat Life Syle, Dema, İnvest Yapı ortak yapımıyla satışa sunuluyor.

Bağcılar Referans Güneşli satılık!

Bağcılar Referans Güneşli satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 şeklinde dizayn edildi. Proje 9 bin 234 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Bağcılar Nurol Park Güneşli satılık!

Bağcılar Nurol Park Güneşli satılık daire fiyatları 355 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Ödeme seçenekleri arasında 50 ay 0 faiz imkanı bulunan projede satışlar devam ediyor.

Referans Güneşli Bağcılar satılık!

Referans Güneşli Bağcılar satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4,5+1'e kadar seçeneklere yer veriliyor. Projede firma bünyesinde kredi veya banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Tri G satılık Haberi

Tri G satılık

Tri G projesi, Mar Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede yer alan rezidanslar için iki yıllık kira garantisi sunuluyor. 


Dairelerin teslimlerine 2016 yılının son çeyreğinde başlanması planlanan Mar Yapı Tri G projesinde; otopark, spor alanları, yüzme havuzu, güvenlik gibi sosyal imkanlar mevcut. 


Toplam 7 bin metrekare alan üzerinde yaşama geçirilen Tri G projesi, İstanbul Avrupa yakası Güneşli bölgesinde inşa ediliyor. 


Güneşli Tri G projesi; 152 odalı Centro otel, 153 adet rezidans, 2.500 metrekare ticari alan ve sosyal tesislerden meydana geliyor. Projede konut satışları başladı. 


Tri G projesi kapsamında Mar Yapı yüzde 60, Rotana ise yüzde 40 paya sahip olacak. Projede 30 katlı otel ve rezidans kulesi yer alıyor. 


Tel: 0212 451 30 20

Web: www.maryapi.com.tr

Merve...