17 / 05 / 2024

Trı Towers Emlak nerede

Trı Towers Emlak nerede

Trı Towers Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi, Assad M.H.Almahmoud, Adnan M.H.Almahmoud, Tarek M.H.Almahmoud ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Fatih, Şehremini Mahallesi'nde kuruldu.

Two Towers Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Two Towers Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alfaadhel,A.A.M. ve Alfoheed,K.I.A. ortaklığında kuruldu.

Asm Tr İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asm Tr İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Tunç, Mustafa Tunç ve Selim Türkmen ortaklığında kuruldu.

İstanbul Tr Gayrimenkul Emlak Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Tr Gayrimenkul Emlak Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Halime Ayaz tarafından kuruldu.

Başkent Milli Emlak'tan satılık 405 kamu konutu!

Başkent Milli Emlak Dairesi 405 tane kamu konutunu satışa çıkarıyor. İlan, Basın İlan Kurumu'nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr'de yayınlandı. İşte Başkent Milli Emlak Dairesi satılık kamu konutu ilanının başvuru detayları...

Towers Emlak Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Towers Emlak Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Amro Mansour ve Tha Er Fayez Khader Mansour ortaklığında kuruldu.

Emlak yatırımı için en uygun şehirler ve ilçeleri!

30 ülkede faaliyet gösteren tr.flatfy.com emlak ilanları platformu, geçtiğimiz yılın Haziran - Aralık aylarında yayınlanan satılık konut ilanlarının verilerini analiz ederek Türkiye’nin 10 ilinin emlak piyasası trendini bizimle paylaştı...

Trı M H İnşaat Emlak Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Trı M H İnşaat Emlak Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ra 500 bin TL sermaye bedeli ile Murhaf Al Mubaıd tarafından kuruldu. 

Towers Turk Otomotiv Gıda Turizm Emlak Ve Sağlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Towers Turk Otomotiv Gıda Turizm Emlak Ve Sağlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Najeeb tarafından kuruldu. 

Tat Towers’ın emlak borcu reklam geliriyle ödenecek!

Evlatları anlaşamadı, ardında 3 milyar dolarlık bir servet bıkan Salih Tatlıcı’nın mirasını yıllardır mahkeme yönetiyor. Mahkeme Tat Towers’ın dış cephesine cephe reklamı aldı. 3.3 milyon liralık reklam geliri, borçlar için kullanılacak...

NRM TR Emlak İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NRM TR Emlak İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Fatih Aksel ve Punıt Rasıklal Majıthıa ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Şişli, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Ada TR Turizm Otelcilik Emlak İnşaat Otomotiv Hayvancılık ve Danışmanlık San.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ada TR Turizm Otelcilik Emlak İnşaat Otomotiv Hayvancılık ve Danışmanlık San.ve Tic.Ltd.Şti. Aslan Gümüşsoy tarafından 50 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Başakşehir, Altınşehir Mahallesi'nde kuruldu.

Trı Towers Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trı Towers Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi, Assad M.H.Almahmoud, Adnan M.H.Almahmoud, Tarek M.H.Almahmoud ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Fatih, Şehremini Mahallesi'nde kuruldu.

Altinemlak.com.tr yenilendi!

Türk emlak piyasasının bireysel ve kurumsal açıdan tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanan altinemlak.com.tr yenilendi. Yenilenen yüzüyle kullanıcılarına ‘Merhaba’diyen altinemlak.com.tr, Türkiye’nin en modern emlak portali olmaya aday…

Trı Towers Emlak nerede Haberi

Trı Towers Emlak nerede

Trı Towers Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi, Assad M.H.Almahmoud, Adnan M.H.Almahmoud, Tarek M.H.Almahmoud ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Fatih, Şehremini Mahallesi'nde kuruldu. 


Trı Towers Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; EMLAK -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. TURİZM Şirket yurt içinde...