29 / 04 / 2024

trio evlerinin arkasındaki otopark yeşil alanmı olacak

trio evlerinin arkasındaki otopark yeşil alanmı olacak

Ataşehir Trio konutlarının arkasında bulunan ve otopark olarak kullanılan alan, geçici olarak İspark otoparkı yapmak isteyen Büyükşehir Belediyesi ve yeşil alan yapmak isteyen Ataşehir Belediyesi’ni karşı karşıya getirdi...

Cumhuriyet tarihinin en büyük icradan satışı!

Bir dönemin ayakkabı devi olan Yeşil Kundura’nın, Yeşil Plaza'daki 25 ofis ile Zeytinburnu’ndaki bir arsası icradan satılıyor. Peki Yeşil Plaza'daki 25 ofis ile plazanın hemen arkasındaki arsanın fiyatları ne kadar? İcradan satış ihalesi ne zaman yapılacak?

Dolar kurundaki artışın arkasındaki sır! Bu bir dolar tahmini değil diyen Ekonomist Alaattin Aktaş resmen açıkladı!

Merkez Bankası'nın döviz politikasıyla ilgili olarak dikkat çeken bir yazı kaleme alan Ekonomist Alaattin Aktaş  dolardaki yükselişe neden izin verileceğini açıkladı. 

Dünyayı kasıp kavuran OpenAI'a 100.000 dolarlık hibe

Ünlü ChatGPT yapay zeka sohbet robotunun arkasındaki güç olan OpenAI, Perşembe günü yaptığı açıklamada, yapay zeka yazılımının önyargı ve diğer etkenleri ele almak için nasıl yönetilmesi gerektiğini tespit etmek üzere 1 milyon dolarlık bir fondan 10 eşit hibe sağlanacağını söyledi.

279.900 TL'ye ev sahibi olabilirsiniz! Hemen bakın! Prefabrik evler ne kadar?

Prefabrik evler son yıllarda konut sektöründe büyük bir ilgi görmektedir. Bu popülerliğin arkasındaki temel nedenlerden biri, prefabrik evlerin ekonomik olmaları ve kısa sürede teslim edilebilmeleridir. Bu nedenle, birçok insan prefabrik evlere yönelmektedir.

Altın ve petrolün yükselişindeki sır ortaya çıktı! 

Altın ve petrol fiyatlarında yaşanan yükseliş milyonlarca kişi tarafından heyecanla takip edilirken, yükselişin arkasındaki sır ortaya çıktı. Peki altın ve petrol neden yükseliyor?

Altında 3 adımlı yükseliş sürprizi! Altını olanlar resmen buz kesti! Hemen peş peşe açıklanan bu rakamlara bakın!

Powell şahin tonlu açıklamasıyla altının arkasındaki 1.800 dolar takozunu yerinden oynattı ve satış dalgasına neden oldu. Uzmanlar ise piyasa Fed’i iyice sindirdikten sonra altının 3 adımda ulaşabileceği rakamı peş peşe açıkladı. İşte ayrıntılar...

Gümüş fiyatlarındaki düşüşün perde arkası ortaya çıktı! İslam Memiş açıkladı!

2022 yılında gümüş fiyatlarındaki düşüşün perde arkasını Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş açıkladı. Yatırımcıları uyaran Memiş gümüş ve altın piyasasında yaşanılanları tek tek anlattı.

Yamaha MT-09 SP ile karanlığa meydan okuyun! Yamaha MT-09 SP 25 Ekim 2022 fiyat listesi!

"Japonya'nın Karanlık Ruhu asla uyumaz" felsefesi tüm Yamaha MT modellerinin arkasındaki ilham kaynağı olan Yamaha MT-09 SP ile karanlığa meydan okuyun! İşte Yamaha MT-09 SP 25 Ekim 2022 fiyat listesi...

Altındaki düşüşün perde arkası ortaya çıktı! Uzman isim açıkladı! Herkesin ağzı açık kaldı

Altındaki düşüşün perde arkasını ünlü Ekonomist Hikmet Bayder açıkladı. İşte altın fiyatlarının düşmesindeki neden...

Altın Kahini İslam Memiş altındaki o sırrı açıkladı! Yatırımcılar buz kesti! Meğer sadece 5 liraymış...

Altın Kahini İslam Memiş altın ile ilgili herkesin bilmediği açıklamalarda bulundu. Altının perde arkasındaki sırrı ortaya çıkararak ''sadece 5 TL'ye üretiliyor'' diyen İslam Memiş yatırımcıları şaşkına çevirdi...

Bankalar neden emeklilerin peşine düştü Emekli maaşını bankaya aldığında ne oluyor

Son dönemde bankaların emekli maaşlarını kendi bünyelerine almak için verdiği kampanya savaşına dikkat çeken Erol Taşdelen, emekli maaşını taşıyanlara verilen 3-5 bin lira promosyonun arkasındaki gerçeği açıkladı. Taşdelen, promosyonlarda neler dikkat edilmesi gerektiğini tek tek anlattı.

İslam Memiş altın ve dolar için bugünü işaret etti! Perde arkasındaki sır....

Altın fiyatlarında dalgalanma devam ediyor. Altın fiyatlarında yaşanan bu gelişmelerden sonra yatırımcılar altınlarını bozdurmak için kuyumcuların yolunu tuttu. İslam Memiş'ten altın ve dolar için şaşırtan açıklama geldi...

Emekli bayram ikramiyesine yapılmayan zammın perde arkasındaki isim ortaya çıktı! Zammın ne zaman yapılacağı belli oldu

Emekli bayram ikramiyelerine zam yapılmayınca gözler 'acaba ne oldu da zam yapılmaktan vazgeçildi' sorusu gündeme geldi. Bakan Vedat Bilgin'in bin 100 liralık ödeme için 'Çok büyük bir rakam kamu bütçesine çıkıyor' demesinin sırrı anlaşıldı.

trio evlerinin arkasındaki otopark yeşil alanmı olacak Haberi

trio evlerinin arkasındaki otopark yeşil alanmı olacak


ATAŞEHİR Trio konutlarının arkasında bulunan ve otopark olarak kullanılan alan, geçici olarak İspark otoparkı yapmak isteyen Büyükşehir Belediyesi ve yeşil alan yapmak isteyen Ataşehir Belediyesi’ni karşı karşıya getirdi. Büyükşehir Belediyesi daha önce Kuşdili AVM projesi için Kadıköy Belediyesi ile karşı karşıya gelmişti. Daha sonra İBB Meclisi'nden Kuşdili Çayırı'na AVM yapılmaması kararı çıkmıştı.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Trio Konutları’nın arkasında bulunan ve Ataşehir Belediyesi’ne terki yapılan alan için belediyeye yazı yazarak, geçici olarak İspark otopark uygulaması yapmak istediklerini belirtti. Ataşehir Belediyesi yetkilileri ise, belirtilen alanın, 2014 imar planlarında yeşil alan olarak planlandığını ve çocuk parkı ile insanların oturabilecekleri yeşil alan yapacaklarını belirtti.


Dün sabah saatlerinde otopark olarak kullanılan alana gelen Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, otoparkı boşaltmak istedi. Ataşehir Belediyesi zabıta ekipleri ise otoparkın...