30 / 04 / 2024

Trio Towers teslimleri

Trio Towers teslimleri

Zonguldak en lüks konut projesiyle buluşuyor. Bölgenin ilk ve tek karma projesi Trio Towers konutları Geredeli İnşaat güvencesiyle Zonguldak halkıyla buluşuyor.

Fikirtepe Mina Towers teslimleri!

Başaran İnşaat imzasıyla yükselen Mina Towers projesi 6 bloktan meydana geliyor. Peki Fikirtepe Mina Towers teslimleri ne zaman yapılacak?

Başaran Mina Towers fiyatlar!

Başaran Mina Towers projesinde daire teslimleri 2018 yılı sonunda yapılıyor. Mina Towers Fikirtepe'de 1.500 daire ve 95 mağaza olacak...

Elmar Towers Ankara ev fiyatları!

Elmar Towers Ankara ev fiyatları 250 bin TL ile 670 bin TL arasında değişiyor. Elmar Towers Ankara projesinde konut teslimleri Eylül 2017 yılında yapılıyor...

Dubai Towers Delta teslimleri ne zaman?

Konuma göre Esenyurt Şehitler Parkı'na 520 metre uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Peki Dubai Towers Delta teslimleri ne zaman?

Fikirtepe Velvet Towers daire teslimleri!

Kalamış Sahile 2 kilometre kadar uzaklıkta yer alan proje toplam 24 metrekare arsa alanına yayılıyor. Fikirtepe Velvet Towers daire teslimleri 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Velvet Towers Fikirtepe satılık ev!

Konum bilgisine göre minibüs caddesine sadece 100 metre kadar uzaklıkta bulunan proje 1+0 evler 40 metrekareden başlıyor. Velvet Towers Fikirtepe satılık ev teslimleri 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Bayraklı Folkart Towers adres bilgileri!

Bayraklı Folkart Towers adres bilgileri kapsamında proje İzmir Bayraklı'da Adalet Mahallesi, Manas Bulvarı'nda yer alıyor. Teslimleri hemen yapılan proje 2 blok halinde yükseliyor.

Elmar Towers dış mekan görselleri!

Daire tipleri 1 oda 1 salon ve dubleks olarak dizayn edildiği Elmar Towers projesinde daire teslimleri 30 ay sonra gerçekleşecek. İşte Elmar Towers dış mekan görselleri...

Trio Towers'ta lansmana özel yüzde 25 indirim!

Zonguldak en lüks konut projesiyle buluşuyor. Bölgenin ilk ve tek karma projesi Trio Towers konutları Geredeli İnşaat güvencesiyle Zonguldak halkıyla buluşuyor.

Elmar Towers teslimleri ne zaman?

Toplam 803 adet daireden oluşan Elmar Towers Evleri 3 blok halinde yükseliyor. Lansmanı bugün yapılan proje 18 Nisan Cumartesi günü satışa çıkacak. Peki Elmar Towers teslimleri ne zaman?

Zonguldak Trio Towers'ta 120 ay taksit imkanı!

Zonguldak’ta yapımına başlanan ve bölgenin ilk karma projesi olan Trio Towers, 7 yıldızlı otel konforuyla müşterilerinin karşısına çıktı. Proje bölgenin ilk karma projesi olacak..

Çankaya Marina Towers teslimleri ne zaman?

Çankaya Marina Towers projesinde daireler 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı seçeneklerle dizayn edildi. Peşinatta yüzde 15 indirim fırsatı sunan projede 1+1 daireler 330 bin TL'den başlıyor. Peki Çankaya Marina Towers teslimleri ne zaman?

Trio Towers büyük ilgi görüyor!

Geredeli inşaatın Zonguldak'da yapımına başladığı Trio Towers projesi Zonguldak'da standart ve beklentileri yukarıya çıkardı. Trio Towers Zonguldak'ın ilk ve tek karma projesi.

Trio Towers teslimleri Haberi

Trio Towers teslimleri

1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konutları ile her aileye hitap eden, AVM’sini ve zengin sosyal yaşam alanlarını içinde barındıran Trio Towers konutlarının temellerinin atıldığını belirten Geredeli İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Yalçın; “Modern kentleşme adına Zonguldak’a büyük katkılar sağlayacak olan Trio Towers konutlarını Zonguldak’lılarla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ekonomik anlamda büyük riskler alarak, sorumluluk anlayışı içerisinde dev bir projeye imza attık. 6 milyon TL’yi geçen duvar kazı ve altyapı maliyetlerinin yanında, inşaatlarımızla ilgili her türlü ruhsat izni ve gerekli yasal uygulamalar en ince detayına kadar yerine getirmiş bulunmaktayız. 2014 yılı itibariyle Bayındırlık birim fiyatları ile Projenin toplam maliyeti 70 milyon TL’dir” dedi. İçerisinde konut, AVM, otel, düğün salonu yer alan proje sosyal yaşam alanları ile de göz dolduruyor. Havuz, fitness salonu...