20 / 05 / 2024

trio yatırım genel müdür

trio yatırım genel müdür

Trio Yatırım Genel Müdürü Taşkın Haşemoğlu, konut sektöründe alım yapmayı planlayanlar için, “Şimdi fırsat zamanı” şeklinde konuştu...

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Hayal Olcay, Tepe Emlak Yatırım’ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak önemli projelere imza atan ve 2014’ten itibaren Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay, 1 Aralık 2019 tarihinde şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı.

Sawa Gayrimenkul Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sawa Gayrimenkul Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Fıras Slık ve Talal Jlealaty ortaklığında kuruldu. 

Kayalar Rael Estate Yatırım Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayalar Rael Estate Yatırım Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Shaımaa Elsayed  Mohamed Aly Nassar tarafından kuruldu. 

Shammaoğlu Internatıonal Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shammaoğlu Internatıonal Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Shamma tarafından kuruldu. 

Fadel Gayrimenkul İnşaat Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fadel Gayrimenkul İnşaat Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Fadel tarafından kuruldu. 

Er Yatırım, Orta ve Kuzey Avrupa'daki şehirleri radarına aldı!

Er Yatırım, "Orta ölçekli markalı şehir içi iş oteli" konseptinde özellikle Orta ve Kuzey Avrupa'daki şehirleri radarına aldı. Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, şirketin 2018 hedeflerini sıraladı. İşte detaylar...

Al Baher Gayrimenkul Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Baher Gayrimenkul Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Baher Azzawı ve Falak Alazzawı ortaklığında 120 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İş Portföy, gayrimenkul yatırım fonu kuruyor!

İş Portföy, bu yıl ilk yarıda gayrimenkul yatırım fonu ve girişim sermayesi altyapı fonunu yatırımcıya sunmaya hazırlanıyor. İş Portföy Genel Müdürü Tevfik Eraslan, "Reel ekonomiye kaynak aktaracak duruma gelen bu fonlara, ilgi yüksek olacaktır''' diyor.

Ordu'ya 189 milyonluk dev yatırım!

Ordu'nun 19 ilçesinin tamamında yatırım atağına geçen Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, projelerini her geçen gün artırarak hayata geçirmeye devam ediyor.

Antalya Finike'ye 21 milyonluk yatırım!

ASAT Genel Müdürlüğü, 21 milyon lira yatırım bedeliyle Finike’nin 50 yıllık şebeke hatlarını yeniliyor. Finikeliler suyu daha sağlıklı içerken, kesinti ve kaçaklar da son bulacak.

Türkiye yatırım derecesini yükseltecek!

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, Türkiye'nin kamu borçlanması, cari açık ve bütçe açığı yönünden Avrupa'dan daha iyi olduğunu belirtti. Ateş, “Türkiye, 2012’de kazandığı yatırım derecesini, bundan sonra da kazanabilecek güçtedir” dedi.

Jantsa'dan Türkiye'ye 20 milyon TL'lik yatırım!

Jantsa Genel Müdürü Çerçioğlu, "İtalyan ortaklarımız Türkiye'ye inanıyor, Türkiye'ye güveniyor. 20 milyon liralık bir yatırımı gündemimize aldık, startını verdik" dedi.

trio yatırım genel müdür Haberi

trio yatırım genel müdür

Devletin müteahhitlere ödeme yapmadığı için sektörün ufak çaplı bir sıkışıklık yaşadığını, ancak bu durumun  ev alacak vatandaşlar için bir avantaj olduğunu söyleyen Haşemoğlu,  müteahhitlere olan borcların yılbaşından itibaren ödemeye başlayacağını ve şu günlerdeki sıkışıklığın giderilmiş olacağının altını çizdi. Haşemoğlu: “Müteahhitlerin çoğu paraya sıkışmış durumda. Devlet bir süre ödeme yapmadı ama parası da yok değil. 2013 yılı bütçesinin onaylanması ile birlikte hakedişler ödenecektir. Müteahhitlerin cebine sıcak para girince firmalar bugünkü reaksiyonu göstermez. Yani piyasa diliyle sizinle kolay kolay pazarlık yapmazlar. Konut sektöründe bu tarz fırsatlar kolay kolay oluşmaz. Ev alacaklar bu durumu iyi değerlendirmeli ve ellerini çabuk tutmalı.”...