04 / 05 / 2024

Triyanda Masal kiralık

Triyanda Masal kiralık

Egesel İnşaat, kaliteli işçilik ve lüksü bir arasa sunan projeler üretiyor. İzmirli müşteriler tarafından takdir edilen konut projeleri satışlarının hızlı şekilde yükenmesi ise bunu kanıtlar nitelikte.

Triyanda Masal Torbalı satılık ev!

Toplamda 317 daireden meydana gelen İzmir Triyanda Masal projesinde yüzde 1 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Triyanda Masal İzmir satılık daire!

16 blokta 317 daireden meydana gelen Triyanda Masal İzmir satılık daire fiyatları 300 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Triyanda Masal'da teslimler başlıyor!

İzmir’in köklü inşaat firmalarından Egesel İnşaat, Torbalı-Ayrancılar’da 2 yıldır inşa etmekte olduğu ‘Triyanda Masal’ projesini, Hilton Otel’de düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı.

Triyanda Masal'a yurt dışından da ilgi büyük!

İZMİR'İN yeni çekim merkezi Torbalı Ayrancılarda Egesel İnşaat'ın yapımını sürdürdüğü Triyanda Masal projesi hem yurtiçi hem de yurtdışından büyük ilgi görüyor.

Triyanda Masal 50 milyon TL maliyetle hayata geçiriliyor!

İzmir'in yeni çekim merkezi Torbalı Ayrancılar'da Egesel İnşaat'ın yapımını sürdürdüğü Triyanda Masal projesi hem yurtiçi hem yurtdışından büyük ilgi görüyor..

Triyanda Masal yoğun ilgi görüyor

İzmir'in yeni çekim merkezlerinden Torbalı Ayrancılar'da Egesel İnşaat'ın yapımını sürdürdüğü 'Triyanda Masal' projesi büyük ilgi görüyor.

Triyanda Masal'a yabancı yatırımcı ilgisi!

İzmir'in yeni çekim merkezi Torbalı Ayrancılarda Egesel İnşaat'ın yapımını sürdürdüğü Triyanda Masal projesi hem yurtiçi hem de yurtdışından büyük ilgi görüyor..

Kiralık evde aile konutu şerhi!

Aile konutu, resmi olarak evli olan ailelerin yaşamını sürdürdükleri mekan olup, tapu üzerine aile konutu şerhi konulabiliyor. Peki, kiralık evde aile konutu şerhi olur mu? Aile konutu ile ilgili kira sözleşmesi nasıl feshedilir?

Kiralık evde köpek beslemek yasak mı?

Apartmanda, hayvan beslemek ile ilgili kanunen herhangi bir yasak bulunmuyor. Ancak, bu yasağı koyma hakkı kat maliklerine veriliyor. Peki, kiralık evde evcil hayvan beslenir mi? Kiralık evde köpek beslemek yasak mı?

Kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Taşınmaz kiralamak için bir emlakçıya danıştığınızı ve emlakçı aracılığı ile kiralık bie ev bulduğunuzu farz edelim. Bu durumda emlakçıya komisyon vermeniz gerekiyor. Peki, kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Mesken kiralamalarında evin içerisinde yapılan giderlerden hangilerinin ev sahibine hangilerinin ise kiracıya ait olduğu, merak edilen hususlar arasında yer alıyor. Peki, kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Egesel Triyanda Masal projesi hızla devam ediyor!

Torbalı Ayrancılar'da yapımı hızla devam eden Egesel Triyanda Masal Projesi'yle kalite çıtasını yükselten Egesel İnşaat, sektörde 20 yılı geride bıraktı. Projede evlerin yüzde 77'si özel peyzajla ayrılmış yeşil alanlardan oluşuyor.

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

Triyanda Masal kiralık Haberi

Triyanda Masal kiralık

İzmir’de yepyeni bir anlyışla uygun fiyat, lüks ve kalitede en iyi konutların yaratıcıları içinde dikkatleri çeken Egesel İnşaat konutları başlaması ile birlikte anında tükeniyor. Saatış ve satış sonrası garantili ve uygun fiyat politikası ise taleplerin bu kadar yoğum olmasının başında geliyor.


Torbalı Ayrancılar'da yapımı devam eden ve bölgeye büyük değer katacak Triyanda Masal projesi ile son dönemde adından sıkça söz ettiren Egesel İnşaat, insanı ön planda tutan ve sosyal donatılara özel önem veren yapısıyla sıradışı bir firma profili ile karşımıza geliyor.


Egesel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin, 20 yıl önce sadece bina değil, değer yaratmak için yola çıktıklarını ve bugün istikrarlı ve deneyimli bir ekiple kalite çıtasını yükselttiklerini ifade etti.


Gerçekleştirdikleri tüm projelerde kalite ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda...