27 / 04 / 2024

Egesel Triyanda Masal projesi hızla devam ediyor!

Egesel Triyanda Masal projesi hızla devam ediyor!

Torbalı Ayrancılar'da yapımı hızla devam eden Egesel Triyanda Masal Projesi'yle kalite çıtasını yükselten Egesel İnşaat, sektörde 20 yılı geride bıraktı. Projede evlerin yüzde 77'si özel peyzajla ayrılmış yeşil alanlardan oluşuyor.



Torbalı Ayrancılar'da yapımı hızla devam eden Egesel Triyanda Masal Projesi'yle kalite çıtasını yükselten Egesel İnşaat, sektörde 20 yılı geride bıraktı. 


1995 yılından bu yana İzmir'de prestijli konut projelerine imza atan Egesel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin. 20 yıl önce sadece bina değil, değer yaratmak için yola çıktıklarını, bugün istikrarlı ve deneyimli bir ekiple kalite çıtasını yükselttiklerini söyledi. Egesel İnşaat'ın kendi çizgisi, altyapısı ve insan kaynağıyla gelişime açık bir şirket olduğunu belirten Hüseyin Şahin, piyasa koşullarını ve ekonomik konjonktürü iyi değerlendirdikleri için krizlerden güçlenerek çıktıklarını. Torbalı, Gaziemir ve Bayraklı bölgesinde yeni prestij projelerine imza atacaklarını söyledi. Çevreci proje Egesel İnşaat'ın Triyanda Masal Projesi'nde yeşil alanlara özel önem veriliyor. Evlerin yüzde 77'si özel peyzajla ayrılmış yeşil alanlardan oluşuyor. Ayrıca Triyanda Masal'da hizmet verecek olan ücretsiz ring seferleri de konut sahiplerine büyük avantaj sağlayacak. Egesel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin, ailenin 3'üncü kuşak temsilcisi Meltem Şahin'in katılımıyla İzmir'de konut sektöründe her geçen gün hedef büyüttüklerini ve ivme kazandıklarını dile getirdi. 


Gözlem 


Geri Dön