04 / 05 / 2024

Trump Office Tower yabancı ilgisi

Trump Office Tower yabancı ilgisi

Mecidiyeköy'de yükselen Trump Towers İstanbul'a yabancı şirketler yoğun ilgi gösteriyor

New York'taki Trump Tower yönetiminden, kirasını ödemeyen ayakkabı imalatçısına dava!

ABD eski Başkanı Donald Trump'a ait olan ve New York'un en işlek caddesinde bulunan Trump Tower yönetiminin, binada bulunan ayakkabı imalatçısı kiracısını kirayı ödemediği için mahkemeye verdiği bildirildi.

New York'taki Trump Tower'da yangın çıktı!

ABD'nin New York kentindeki Trump Tower'ın 50. katında yangın çıktı.

Moskova'da Trump Tower mı inşa edilecek?

ABD Başkanı Donald Trump'ın şirketi Trump Organization'ın 2015'in sonu ve 2016 başında Moskova'da Trump Tower inşa etmeyi görüştüğü iddia edildi.

Hong Kong Langham Place Office Tower rekor fiyata satılıyor!

Hong Kong’da bulunan Langham Place Office Tower satışa çıktı. Refor fiyatla satılan gökdelenin bedeli 25.5 milyar Hong Kong doları (3.1 milyar ABD doları) olarak belirlendi.

Jocelyn Wildenstein, Trump World Tower'daki dairesini satışa çıkardı!

Milyarder Alec Wildenstein'ın eski eşi olan ABD sosyetesinin tanınmış isimi 76 yaşındaki 'Kedi Kadın' lakaplı Jocelyn Wildenstein, Trump World Tower'daki lüks dairesini yaklaşık 13 milyon dolara satışa çıkardı.

Birleşik Devletler Gizli Servisi, Trump Tower’da kat kiralayacak!

Birleşik Devletler Gizli Servisi’nin (USSS) seçilmiş başkan ve ailesini korumak için Trump Tower’da kat kiralamaya hazırlandığı belirtildi.

Donald Trump'ın Trump Tower'daki evi görenleri şaşkına çeviriyor!

ABD'nin 45. Başkanı olarak seçilen Donald Trump uzun yıllardır New York'ta 5inci Cadde'de bulunan Trump Tower'ın çatı katındaki lüks evinde yaşıyor. Trump'ın Trump Tower'daki üç katlı evi görenleri şaşkına çeviriyor.

Babacan Premium Tower'da 389 bin TL'ye 2+1!

'Prime suites' ve 'home office' olarak tasarlanan 'Babacan Premium Tower'; sakinlerine hem iş hayatını hem de huzurlu bir yaşamı bir arada sunuyor..

Altınbaş Holding Maslak No 1'e taşınıyor!

Altınbaş Holding, İstanbul Bağcılar'daki binasından Maslak No 1 Office Tower'a taşınıyor. Bağcılar'da boşaltılan bina ise tamamen Kemerburgaz Üniversitesi tarafından kullanılacak. Bir kata ise üniversite bünyesinde kurulan AYDAM yerleşecek.

Michael Moore'dan Donald Trump protestosu!

ABD başkanlığı aday adayı Donald Trump, ünlü yönetmen Michael Moore'ın gazabına uğradı. ABD'li belgeselci Michael Moore, New York'taki Trump Tower binasının önüne giderek, "Hepimiz Müslümanız" yazılı bir pankartla eylem yaptı.

Trump International Hotel & Tower Bakü'ye geliyor!

Dünyanın 43 ülkesinde turizm ve gayrimenkul yatırımlarına yön veren Servotel, Trump International Hotel & Tower'ı Bakü'ye getiriyor..

Spine Tower projesinde bir ilk!

Amerika’daki Trump World Tower, Çin’deki Central Plaza, Tayland’daki Taipei101, Bahrey’deki Burj Al Khalifa gibi dünyanın en yüksek en dayanıklı yapılarında kullanılan “Yüksek Dayanımlı C80 Beton”Türkiye’de ilk kez Spine Tower’da kullanıldı.

İzzet Çapa Trump Cadde projesi için 6 milyon dolar yatırım yapacak!

İşletmeci İzzet Çapa, Trump AVM'nin 2 bin 500 metrekarelik terasında Trump Cadde adında yeni bir proje geliştirecek. Çapa, proje için Trump Tower yekilileriyle anlaştı...

Trump Office Tower yabancı ilgisi Haberi

Trump Office Tower yabancı ilgisi

İstanbul'un kalbi Mecidiyeköy'de yaşama geçirilen Trump Towers 'ta rezidans, ofis ve AVM bulunuyor. Trump Towers'taki ofislerin yüde 80'i kiralandı. Trump Office Tower'a yabancılar büyük ilgi...