12 / 05 / 2024

trump serveti

trump serveti

Eski ABD Başkanı ve iş insanı Donald Trump, 25 senede ilk defa Forbes dergisi tarafından açıklanan "ABD'nin En Zengin 400 Kişisi" listesinde yer almadı. 

Donald Trump'ın emlak serveti 2,5 milyar dolara yaklaştı!

Eski ABD Başkanı ve iş insanı Donald Trump, 25 senede ilk defa Forbes dergisi tarafından açıklanan "ABD'nin En Zengin 400 Kişisi" listesinde yer almadı. 

Donald Trump'ın serveti 100 milyon dolar azaldı!

ABD Başkanı Donald Trump'ın toplam mal varlığı 3,0 milyar dolardan 2,9 milyar dolara geriledi.

İşte Donald Trump'ın gayrimenkul serveti!

Manhattan'ın merkezinde gayrimenkul fiyatları düştü, dolayısıyla Donald Trump'ın servesi de 3,5 milyar dolara geriledi. İşte Donald Trump'ın serveti...

Trump'ın kızı ile damadının serveti 740 milyon dolar!

Beyaz Saray'ın açıkladığı etik dosyalarındaki bilgilere göre ABD Başkanı Trump'ın kızı Ivanka ile damadı Kushner'in geçen yılki gelirlerinin 195 milyon, toplam servetlerinin ise 740 milyon dolar.

Donald Trump'ın serveti 3,5 milyar dolara geriledi!

Microsoft'un kurucusu Gates, Forbes'un dünyanın en zenginleri listesinde bu yıl da zirvede yer aldı. Trump'ın serveti geçen yıldan bu yana 1 milyar dolarlık kayıpla 3,5 milyar dolara geriledi.

Donald Trump'ın net serveti 3,7 milyar dolar!

ORBES, ABD’nin yeni başkanının net servetini 3,7 milyar dolar olarak hesaplıyor -geçen yıla göre 800 milyon dolarlık bir düşüşle, işte size Trump imparatorluğunun şeffaf varlık dökümü...

Donald Trump dünyanın en zengin kabinesini kurdu!

Donald Trump, ABD'yi sadece ülke tarihinin değil, dünya tarihinin de en zengin kabinesiyle yönetecek. rump'ın yönetiminde yer alan 4 milyarder ve 10 multimilyonerin serveti toplamda 15 milyar doları aşıyor

Donald Trump’ın net serveti 3.7 milyar dolar!

Forbes, Donald Trump’ın net servetini 3.7 milyar dolar olarak hesapladı. Serveti geçen yıla göre 800 milyon dolar azaldı ama yine de ABD’nin en zengin başkanı olacak.

Donald Trump'ın serveti 4.4 milyar dolar olarak açıklandı!

ABD'de başkanlık için kapışan adayların servetleri açıklandı. 4.4 milyar dolarla Trump en zengin aday olurken, Trump'ı 25 milyon dolarla Clinton takip etti.

Donald Trump’ın serveti tam olarak bir sır!

Müslümanlara karşı kullandığı sert sözlerle dünyanın tepkisini çeken Cumhuriyetçiler kanadından ABD Başkanı adayı Donald Trump'un serveti tam bir sır! Forbes'a göre Trump'un 4.5 milyar doları var, kendisi ise 10 milyar doları olduğunu iddia ediyor.

Donald Trump’ın serveti gerçekte ne kadar?

Donald Trump 33 yıldır inşaat yapıyor ve FORBES 400 listesinde yükseliyor.Şimdiye kadar başkanlığa aday olmuş en zengin adam Peki Trump’ın serveti gerçekte ne kadar?

Donald Trump'ın servetine 5,5 milyar dolar kesinti!

ABD’nin 2016 Başkanlık seçimlerinin en çok ses getiren adaylarından emlak devi Donald Trump, Forbes dergisiyle kişisel serveti konusunda tartıştı.

Damat, 100. mağazasını Trump Towers'ta açtı!

Damat Tween ve D'S Damat markalarını bünyesinde bulunduran ORKA Group, 100. Damat mağazasını Trump Towers'ta açtı

trump serveti Haberi

trump serveti

Eski ABD Başkanı ve iş insanı Donald Trump, 25 senede ilk defa Forbes dergisi tarafından açıklanan "ABD'nin En Zengin 400 Kişisi" listesinde yer almadı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Forbes, Trump'ın ilk kez "ABD'nin En Zengin 400 Kişisi" listesinde olmadığını açıkladı.

Trump'ın emlak sektöründeki servetinin yaklaşık 2,5 milyar dolar olduğunun altı çizilen açıklamada, Trump'ın ilk 400'e girmeyi 400 milyon dolar ile kaçırdığına dikkat çekildi.

600 MİLYON DOLAR KAYBETTİ

Diğer taraftan Trump'ın koronavirüs salgınının başından bu yana 600 milyon dolar kayba uğradığı da aktarıldı. 

Forbes'un ABD'nin en zenginleri sıralamasında, 2016 yılında ABD başkanlığına seçildiğinde 156'ncı sırada olan Trump, görevinin son yılı olan 2020 yılında 339'unculuğa kadar düşmüştü. 

Söz konusu listede Amazon'un Üst Yöneticisi (CEO) Jeff Bezos, 201 milyar dolar ile ilk sırada ybulunuyor....