02 / 05 / 2024

Trump Towers satış turları

Trump Towers satış turları

Doğan Holding tarafından İstanbul Mecidiyeköy'de inşa edilen ve satışların yüzde 70'inin tamamlandığı Trump Towers rezidans bloğunda Araplar için alım turları düzenlenecek. Yatırımcılar İlk heyet 12 Kasım'da Türkiye'ye geliyor...

Doğan Şirketler Grubu, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi 1.7 milyara aldı!

Doğan Şirketler Grubu,  bağlı ortaklığ Orta Anadolu Otomotiv Ticaret'in Trump Towers'taki ofis, AVM ve demirbaşlarını toplam 1 milyar 700 milyon TL bedelle satın aldı.

Trump Towers'ta icradan satılık daire! 5 milyon TL'ye!

İstanbul, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, Mecidiyeköy Yolu Caddesi üzerinde yer alan Trump Towers'ın Rezidans Bloğu'nda yer alan daire icradan satışa çıkarıldı. 

Şişli Trump Towers Residence'da icradan 4.8 milyon TL'ye satılık ev!

İstanbul 10.İcra Dairesi, İstanbul İli Şişli İlçesi'nde yer alan evi satışa çıkardı. Trump Towers Residence'da bulunan söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Söğütözü Elmar Towers satılık!

Teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşmesi planlanan Söğütözü Elmar Towers satılık daire tipleri arasında 1+1 ve dubleksler yer alıyor. Proje 136 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Ankara Marina Towers satış ofisi!

Ankara Marina Towers satış ofisi telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi. Yüzde 10 peşinatta kalan kısım 40 ay vade farksız taksitlendirilen projede toplam 912 adet daire bulunuyor.

Çankaya Marina Towers satılık daire!

Çankaya Marina Towers satılık daire tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Projede daireler yüzde 10'luk kısmı peşin olarak ödendiğinde kalan bedel 40 ay vade farksız vadelendiriliyor.

Ankara Marina Towers satılık!

Ankara Marina Towers satılık daire alanları 69 metrekareden başlangıç gösteriyor. Vade farksız taksit imkanı ile konut sahibi olunabilen projede peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Ankara Marina Towers satışta!

Vadi ve Eymir Gölü manzarasına sahip dairelerin yer aldığı Ankara Marina Towers satışta. Ödeme planı kapsamında vade farksız taksit imkanı sunan proje 120 bin 533 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Home Store Trump Towers mağazası açıldı!

Trump Towers AVM’de açılan yeni şubesiyle mağaza sayısını 24’e çıkaran Home Store, yeni mağazasının açılışı şerefine şık giyinmeyi seven kadınlara, 31 Ağustos’a kadar geçerli yüzde 25 indirim hediye ediyor...

Bakırköy Ataköy Towers satılık daire!

Aziz Yapı tarafından yaşama geçirilen Bakırköy Ataköy Towers satılık daire tipleri 1 oda 1 salon olarak dizayn edildi. İstanbul Avrupa yakası Bakırköy Ataköy bölgesinde inşa edilen projede banka kredisi kullanılıyor...

Mina Towers satılık daire!

Dairelerin 24 ay sonra teslim edilmesi planlanan Mina Towers satılık daire bilgilerine ulaşmadan önce projenin detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede Eylül'de satışa çıkması planlanıyor...

Ataköy Towers satış ofisi!

Ataköy Towers satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Aziz Yapı projesi Ataköy Towers'ta metrekare birim fiyatının ortalama 4 bin dolardan başlaması planlanıyor...

Athletico Towers satış ofisi!

İçinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks seçeneklerinin bulunduğu Athletico Towers satış ofisi...

Trump Towers satış turları Haberi

Trump Towers satış turları

Doğan Holding tarafından İstanbul Mecidiyeköy'de inşa edilen ve satışların yüzde 70'inin tamamlandığı Trump Towers rezidans bloğunda Araplar için alım turları düzenlenecek. Konu ile ilgili bilgi veren şirketin İstanbul Genel Müdürü Bülent Kural, "Satışta 70 daire kaldı. 

Bunların fiyatları 900 bin dolar ile 3.1 milyon dolar arasmda değişiyor. Kalan konutlar için kişiye özel satış planlamaları yaptık. 



Ortadoğu'dan büyük dairelere ilgi yoğun bu nedenle alıcı gruplan Türkiye'ye davet ettik. İlk heyet 12 Kasım'da davetlimiz olacak" dedi. 3.1 milyonluk daireye talip Trump Towers İstanbul'un tamamlanmış ve oturuma hazır olmasının en önemli avantajlarından biri olduğunu vurgulayan Kural, "Yatırımcılar İlk heyet 12 Kasım'da Türkiye'ye geliyor. 


Milyonluk dairelerin satışı proje bittiği için yerinde görmek istedi. 70 yatırımcıdan 12 tanesi İstanbul'a gelip projeyi yerinde görecek. Bunlardan biri de Dubai'den...