06 / 05 / 2024

trunk co istinye park yeni mağaza

trunk co istinye park yeni mağaza

Dünyanın en büyük valiz markalarından Samsonite ve Samsonite'nin tescilindeki birçok markayı içinde bulunduran, seyehat ürünleri konseptiyle oluşturulan çok markalı mağaza zinciri Trunk&Co, 5'inci mağazasını İstanbul İstinye Park'da açtı.

Coşkun Sucuk Kağıthane fabrikası konut oluyor!

Coşkun Sucuk Kağıthane fabrikasının bulunduğu alan 12 bin metrekare büyüklüğünde. Bu alanın konut markalarının yakın takibinde olduğunu, konut ve rezidans projesi olarak değerlendirileceğini söyleniyor...

Kaleajı Co Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kaleajı Co Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeyad Kaleahı tarafından kuruldu.

Vivier & Co gayrimenkul temelli yatırım fonu olanakları sunuyor!

Bankacılık hizmetleri sunan Yeni Zelanda merkezli Vivier & Co, yatırım riskini azaltan, gayrimenkul temelli finansal çözümler sunuyor.

Chaın And Lınks Co İnşaat Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Chaın And Lınks Co İnşaat Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Luay Zouzou tarafından kuruldu. 

Zatarıco Tarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zatarıco Tarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Saır Zatarı tarafından kuruldu. 

Esra Eczacıbaşı Ve Murat Coşkun evlendi!

Esra Eczacıbaşı ile Murat Coşkun, 30 Haziran akşamı Eczacıbaşı ailesinin Bodrum’daki evlerinde yapılan tören ile evlendiler. 

Metız Co Turizm Yazılım Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metız Co Turizm Yazılım Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehdı Tayfeh Aghayarı tarafından kuruldu. 

Merhaba Co Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merhaba Co Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 120 bin TL sermaye bedeli ile Essam M. Sıdky Ibrahım Sıdky ve Emad M. Sedky Ibrahım ortaklığında kuruldu.

Layan Co İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Layan Co İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Emad Aldeen Alsoutarı ve O. Emad Aldeen Abdulazız ortaklığında kuruldu. 

Mimar Zeynep Coşkun da son yolculuğuna uğurlandı! 

Türkiye'yi kahreden uçak kazasında hayatını kaybeden mimar Zeynep Coşkun da son yolculuğuna uğurlandı...

Mimar Zeynep Coşkun yarın Bursa'da toprağa verilecek!

Başaran Holding'e ait özel jetin, İran'ın güneydoğusundaki Durk Enar köyü yakınlarına düşmesi sonucu hayatını kaybeden mimar Zeynep Coşkun yarın defnedilecek...

Mimar Zeynep Coşkun vefat etti! O da jetteydi!

Toyota Akkoyunlu'nun sahibi olan Orhan Coşkun'un kızı mimar Zeynep Coşkun da dün Başaran Holding'e ait olan düşen jetteydi...

Jaz Refah Co Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jaz Refah Co Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Bassam Aljazaırı ve Mohammad Samer Aljazaırı ortaklığında kuruldu. 

trunk co istinye park yeni mağaza Haberi

trunk co istinye park yeni mağaza

Seyehat ürünleri konseptiyle oluşturulan çok markalı mağaza zinciri Trunk&Co, 5'inci mağazasını İstanbul İstinye Park'da açtı.Dünyanın en büyük valiz markalarından Samsonite ve Samsonite'nin tescilindeki American Tourister, High Sierra, Disney by Samsonite, Lipaut, Gregory, Speck ve Hartmann markalarını bulunduran Trunck&Co, ilk mağazayı Mall of İstanbul'da...