10 / 05 / 2024

Trust us Invest Türk yatırım çağrısı

Trust us Invest Türk yatırım çağrısı

Turizm, gıda, inşaat, sağlık, emlak, otomotiv, komunikasyon, ticaret, mobilya ve diğer tüm sektörler bazında Sırbistan Hükümeti, Türk yatırımcıyı ülkesine davet ediyor.

İnvest Hattat Koyu Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

İnvest Hattat Koyu Turizm Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Hattat ve Invest EBA İnşaat ortaklığında kuruldu.

Trust Global Trade İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Global Trade İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Gülsoy tarafından kuruldu.

Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda'nın merkez nakli yapıldı!

Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda Tur.Eğt.Paz.Emlak İlt.Hiz.İth.İhr.San.Tic.Ltd.Şti'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda'nın merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Sırıus A Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sırıus A Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilal Emanetoğlu tarafından kuruldu.

Crown Trust Group Turizm Otomotiv İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Crown Trust Group Turizm Otomotiv İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Furkan Demirhan tarafından kuruldu.

Trust Mark Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Mark Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammad Faruk Khan tarafından kuruldu.

Trust Fx Gayrimenkul Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Fx Gayrimenkul Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Shahrour ve Zeına Al Sayed Rachıd Al K ortaklığında kuruldu.

Trust Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Hassan Süleyman ve Mohammad K.M.Y. ortaklığında kuruldu.

Trust Yapı Test Laboratuvarı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Yapı Test Laboratuvarı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ömer Dor tarafından Bayrampaşa'da kuruldu.

Rıf Trust Turkey Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Rıf Trust Turkey Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de Mımoun Assraouı tarafından kuruldu.

Hm Trust Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hm Trust Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Hazım Salak, Mohamed Ibrahım ve Yousef Hazem SA tarafından kuruldu.

Trust Group Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Group Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Mahmod tarafından kuruldu.

Us Yapı İnşaat Reklam Tarım İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Us Yapı İnşaat Reklam Tarım İthalat İhracat Limited  Şirketi Kadıköy’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan    Dağdelen tarafından kuruldu.

Trust us Invest Türk yatırım çağrısı Haberi

Trust us Invest Türk yatırım çağrısı

Kültürel , ticari ve ekonomik alanda işbirliği içerisinde olan Türkiye ve Sırbistan, yeni yatırımlarla ilişkilerine hız vermeyi amaçlıyor.Bu anlamda, Yatırım Danışmanlık Hizmeti veren ve alanınında tek ve ilk olan "Trust-us Invest" Sırbistan konusunda sahip olduğu geniş bilgi birikimiyle Türk yatırımcıya her anlamda rehberlik ediyor.Berk Travel ve Trust Us Invest sektörde, turizm ve yatırım danışmanlığı alanında hizmet vermektedir ve grup şirketler topluluğudur.



Kadriye Yenipazarlı Öztürk 18 yıldır turizm ve ticaret alanında faaliyet gösteren Berk Travel ortaklarından olup, Trust-us Yatırım Danışmanlık şirketinin kurucusudur.Ekonomi alanında uzmanlık sahibi olan Kadriye Yenipazarlı Öztürk, turizm birikimini yatırım danışmanlık hizmeti ile birleştiriyor ve...