02 / 05 / 2024

trust you otelleri

trust you otelleri

Turizmin güçlü oyuncularından Dilek Holding, bilişim sektörüne girdi. Online itibar programı Trust You'nun tek yetkilisi olduklarını belirten İskender Dilek "Otellerin röntgenini çekeceğiz" dedi..

Trust Global Trade İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Global Trade İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Gülsoy tarafından kuruldu.

For You Aesthetıc Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu!

For You Aesthetıc Sağlık Turizmi Anonim Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çınar tarafından kuruldu.

Crown Trust Group Turizm Otomotiv İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Crown Trust Group Turizm Otomotiv İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Furkan Demirhan tarafından kuruldu.

Trust Mark Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Mark Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammad Faruk Khan tarafından kuruldu.

Avrupalılar Antalya’ya akın ediyor! Otellerde boş yer kalmadı, Antalyalı emekliler otelleri kapattı!

AB ülkelerindeki doğal gaz maliyetlerinin yüksek olması ve TL’nin yabancı para birimleri karşısında değer kaybı nedeniyle Türkiye Avrupalıların çekim merkezi haline geldi. Özellikle Avrupalı emeklilerin kışı Türkiye’de geçirmek için Antalya’da otelleri kapattığı belirtiliyor.

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

Akfen GYO, Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının değerini açıkladı!

Akfen GYO tarafından Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının 2022 yılına ilişkin değerleri açıklandı. İşte o rakamlar...

Trust Fx Gayrimenkul Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Fx Gayrimenkul Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Shahrour ve Zeına Al Sayed Rachıd Al K ortaklığında kuruldu.

Trust Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Hassan Süleyman ve Mohammad K.M.Y. ortaklığında kuruldu.

Trust Yapı Test Laboratuvarı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Yapı Test Laboratuvarı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ömer Dor tarafından Bayrampaşa'da kuruldu.

Rıf Trust Turkey Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Rıf Trust Turkey Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de Mımoun Assraouı tarafından kuruldu.

Hm Trust Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hm Trust Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Hazım Salak, Mohamed Ibrahım ve Yousef Hazem SA tarafından kuruldu.

Trust Group Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Group Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Mahmod tarafından kuruldu.

trust you otelleri Haberi

trust you otelleri

Turizmciliğe 2001'de Sheraton Çeşme Hotel ile başlayan, 2013'te ise Radisson Blu Hotel ve İstanbul Pera ile şehir otelciliğine giren Dilek Holding, şimdi de bilişim sektörüne adım attı. 2008'de dünyada yazılan ilk online misafir memnuniyeti ve itibar yönetimi programı Trust You'yu Türkiye'ye getiren grup, otellerin röntgenini çekecek. Sistemi dünyada 14 binden fazla otelin kullandığını belirten Dilek Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İskender Dilek, müşteri yorum ve analizi yapan Trust You'nun otellerin röntgenini çekmekle kalmayıp tesislerin rakiplerini de yakından takip etme fırsatı verdiğini söyledi. 


 Bilişim sektörüne girme fikri nasıl gelişti? 

Bilişim sektörüne girmeyi uzun zamandır planlıyorduk çünkü ne iş yaparsanız yapın gelecek online'a ve internete kayıyor. Kendi otellerimizde de kullandığımız Trust You sektöre girmemize fırsat oldu. Sektörü iyi bilen biri olarak otelleri bu...