27 / 04 / 2024

Truva Yatçılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Truva Yatçılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Truva Yatçılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdülkadir Esen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Kağıthane, Hürriyet Mahallesi, Taşocağı Caddesi'nde kuruldu.

Zıgzag Marıne Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu:

Zıgzag Marıne Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Mustafa Yakışkan tarafından kuruldu.

Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Hılls Turizm Otelcilik Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hılls Turizm Otelcilik Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Çelik ve İbrahim Okan Duyar ortaklığında kuruldu.

Erler Yatçılık Mimarlık Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erler Yatçılık Mimarlık Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Erler tarafından kuruldu.

İsmet Yatçılık Turizm Danışmanlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İsmet Yatçılık Turizm Danışmanlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Anıl Adıbelli tarafından kuruldu.

Larin Denizcilik Yatçılık Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Larin Denizcilik Yatçılık Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kaan Atsever tarafından kuruldu.

Venüs Dekorasyon Mimarlık Yatçılık Mobilya Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Dekorasyon Mimarlık Yatçılık Mobilya Sanayi Limited Şirketi bugün Kartal'da 12 bin TL sermaye bedeli ile Merve Kurtuluş, Murat Türkoğlu ve Özlem Demir ortaklığında kuruldu.

Alaçatı Yatçılık Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaçatı Yatçılık Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Yaman tarafından kuruldu.

Nonno Blue Turizm Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nonno Blue Turizm Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ağan tarafından kuruldu.

Cet Yatırım İzolasyon İnşaat Turizm Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi kuruldu!    

Cet Yatırım İzolasyon İnşaat Turizm Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Cemre Yatçılık Turizm İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Süleymaniye Şubesi açıldı!

Cemre Yatçılık Turizm İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Süleymaniye Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te açıldı. 

Fiyat Yatçılık Taşımacılık Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fiyat Yatçılık Taşımacılık Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sabah tarafından kuruldu. 

Lvt Yatçılık Ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lvt Yatçılık Ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Levent Barlan tarafından kuruldu. 

Truva Yatçılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi Haberi

Truva Yatçılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Truva Yatçılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdülkadir Esen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Kağıthane, Hürriyet Mahallesi, Taşocağı Caddesi'nde kuruldu.


Truva Yatçılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1) İştigal konusunda tekne, deniz motorları, feribot ve yatlar ile her türlü deniz, kara hava taşıtları satın almak, ithal etmek, inşa etmek veya ettirmek, kiralamak, işletmek, charter seferler düzenlemek, organize olarak kiralama işlemlerini gerçekleştirmek, kiraladıklarını kiraya vermek, satın almak, satmak ve yardımcı hammadde ve parçalarının dahi ihracatını ve ithalatını yapmak, 2) Turizm Teşvik Kanunu kapsamında; Yurt içi ve yurd dışı, deniz taşımacılığı, yat işletmeciliği yapmak, yaptırmak, konuları ile ilgili her türlü deniz araçları satın almak, satmak, kiralamak, bu araçların ithalini ve ihracını yapmak, 3) Yatların bakım,...