30 / 07 / 2024

TS EN 13618 standardı

TS EN 13618 standardı

Yüzde 3 oranında zekâ geriliğine de yol açtığı bilinen kauçuk ve EPDM gibi maddelerin suya karışmasını ve bakterilerin neden olduğu hastalıkları, suya karışan kimyasalları özelliğinde barındırmayan ‘Flexpex Hortum’ la önleyebilirsiniz.

Fakir Prestige TS 2000 Elektrikli Süpürge en ucuza nereden alınır? İşte Fakir 9 Mart 2023 fiyat listesi

Elektrikli süpürge arayışı içinde olanlar dikkat sizin için Fakir Prestige TS 2000 500W Elektrikli Süpürge'yi en ucuza nereden alabilirsiniz diye araştırdık. İşte fiyat listesi.

Rusya'da ev fiyatları en çok hangi kentlerde arttı?

Emlak acentesi TsİAN Rusya'da ev fiyatlarının en hızlı artış gösterdiği şehirleri açıkladı. 2021 yılının ilk altı aylında ülkede fiyatların en hızlı yükseldiği şehir yüzde 39,2'lik oranla İrkutsk olarak kaydedildi.

Venezüela akaryakıtsız kalmamak için İran'dan yardım istedi!!

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun, dünyanın en büyük petrol rezervlerine sahip Güney Amerika ülkesinin akaryakıtsız kalmasını önlemek için yaşlanan bir rafinerisini takviyeyle çalıştırmak amacıyla İran'dan yardım istediği bildirildi.

BEDAŞ en yeşil ikinci ofis oldu!

BEDAŞ, Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) kullanarak "kağıtsız ofis" uygulamasına geçen şirketin ofisi "En Yeşil Ofis" araştırmasında ikinci oldu.

Yeşil Havalimanı için 4 mühendis görevlendirildi!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü tarafından görevlendirilen 4 çevre mühendisi, havalimanlarında TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve Yeşil Havalimanı Projesi'nin takibini yapacak.

URTİM’in iskeleleri TSE tarafından onaylandı!

Türkiye’nin alanında lider üreticilerinden URTİM Kalıp ve İskele Sistemleri A.Ş., yıllardır ürettiği güvenli iskeleleri, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) TS EN 12810 Ürün Uygunluk belgesini de aldı.

Polisan TS EN ISO 50001 belgesi aldı!

Polisan Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Polisan Tüv Rheinland denetiminden başarıyla geçerek TS EN ISO 50001 belgesi aldı.

Vitra’nın karoları TSE Çift Yıldız belgeli!

VitrA’nın karoları, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen “TSE Çift Yıldız” Belgesi’ni almaya hak kazandı. TS EN 14411 Standardı kapsamında çift yıldız uygunluk belgesini alan VitrA’nın karodaki yetkinliği bir kez daha onaylanmış oldu.

BUSKi'nin başarısı tescillendi!

Büyükşehir Belediyesi Buski Genel Müdürlüğü, içme suyu ve atık su laboratuvarları TS EN ISO/IEC 17025:2012 sistemine göre Türk Akreditasyon Kurumu'ndan (TÜRKAK) akreditasyon belgesi aldı.

Berker, daha stressiz bir hayat için TS Sensör’ü üretti!

Hızla akıp geçen zamanda, an’ların dahi ne kadar değerli olduğunu bilen Berker, daha stressiz bir hayat için TS Sensör’ü üretti…

Türkiye'nin en çılgın projesi; Haliç'teki metro köprüsü!

Bütün projeler içinde "en çılgın proje hangisi" diye bana sorsanız, cevabım hiç tereddütsüz Haliç'te on senedir bir türlü bitirilemeyen metro köprüsü olurdu

ODE Yalıtım, TS EN 14303 Belgesi'ni almaya hak kazandı!

ODE Yalıtım, sektörde bu belgeye sahip ilk ve tek üretici firma unvanına sahip oldu. Geçen yıl Starflex Prefabrik borular için TS ISO 8142 Belgesi 'ni alarak kalite standartlarını yükselten ODE Yalıtım, bu yıl da teknik yalıtım grubundaki ürünleriyle başa

Elemeği, Avrupa'nın en büyük AVM'si projesini kazandı

Ünlü aktör Robert de Niro'nun Moskova'daki lüks restoranı Nobu'nun iç mimari tasarımını yapan Bursalı mimarlık firması, proje beğenilince Avrupa'nın en büyük AVM'sinin projesini de kazandı

TS EN 13618 standardı Haberi

TS EN 13618 standardı

ABD’den Avrupa’ya gelişmiş ülkelerde EN 13618 standardının zorunlu olduğunu ve bu belgeye sahip olmayan hortumların; suyla temas ettiğinde ortaya çıkan bakterilerin zehirli madde salınımı, suda rahatsız edici koku gibi çok sayıda olumsuz durumu da beraberinde getirdiğine dikkat çeken Tema Yapı Malzemeleri yetkilileri, tüketicileri bu konuda duyarlı olmaya çağırdı. Yüzde 3 oranında zekâ geriliğine de yol açtığı bilinen kauçuk ve EPDM gibi maddelerin suya karışmasını ve bakterilerin neden olduğu hastalıkları, suya karışan kimyasalları özelliğinde barındırmayan ‘Flexpex Hortum’ la önleyebilirsiniz.

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Yapı Malzemeleri’nin, yenilikçi ürünleri arasına eklediği ‘Flexpex Hortum’un tüm yeterliliklere sahip olduğunu açıklayan yetkililer, “Türkiye’de bir ilk olan yenilikçi esnek bağlantı hortumu Flexpex, bakteri oluşumunu önleminin yanı sıra yüksek basınç ve sıcaklığa dayanıklılığı sayesinde patlamıyor ve...