21 / 05 / 2024

TS EN ISO 50001 belgesi nasıl alınır

TS EN ISO 50001 belgesi nasıl alınır

Polisan Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Polisan Tüv Rheinland denetiminden başarıyla geçerek TS EN ISO 50001 belgesi aldı.

Fakir Prestige TS 2000 Elektrikli Süpürge en ucuza nereden alınır? İşte Fakir 9 Mart 2023 fiyat listesi

Elektrikli süpürge arayışı içinde olanlar dikkat sizin için Fakir Prestige TS 2000 500W Elektrikli Süpürge'yi en ucuza nereden alabilirsiniz diye araştırdık. İşte fiyat listesi.

Rusya'da ev fiyatları en çok hangi kentlerde arttı?

Emlak acentesi TsİAN Rusya'da ev fiyatlarının en hızlı artış gösterdiği şehirleri açıkladı. 2021 yılının ilk altı aylında ülkede fiyatların en hızlı yükseldiği şehir yüzde 39,2'lik oranla İrkutsk olarak kaydedildi.

Venezüela akaryakıtsız kalmamak için İran'dan yardım istedi!!

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun, dünyanın en büyük petrol rezervlerine sahip Güney Amerika ülkesinin akaryakıtsız kalmasını önlemek için yaşlanan bir rafinerisini takviyeyle çalıştırmak amacıyla İran'dan yardım istediği bildirildi.

BEDAŞ en yeşil ikinci ofis oldu!

BEDAŞ, Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) kullanarak "kağıtsız ofis" uygulamasına geçen şirketin ofisi "En Yeşil Ofis" araştırmasında ikinci oldu.

Yeşil Havalimanı için 4 mühendis görevlendirildi!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü tarafından görevlendirilen 4 çevre mühendisi, havalimanlarında TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve Yeşil Havalimanı Projesi'nin takibini yapacak.

Eminevim'e 2 yeni kalite belgesi!

Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi ile EN ISO 15838 Müşteri İletişim Merkezi Yönetim Sistemi Belgesi ile 2 yeni belge aldı.

URTİM’in iskeleleri TSE tarafından onaylandı!

Türkiye’nin alanında lider üreticilerinden URTİM Kalıp ve İskele Sistemleri A.Ş., yıllardır ürettiği güvenli iskeleleri, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) TS EN 12810 Ürün Uygunluk belgesini de aldı.

Polisan TS EN ISO 50001 belgesi aldı!

Polisan Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Polisan Tüv Rheinland denetiminden başarıyla geçerek TS EN ISO 50001 belgesi aldı.

Vitra’nın karoları TSE Çift Yıldız belgeli!

VitrA’nın karoları, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen “TSE Çift Yıldız” Belgesi’ni almaya hak kazandı. TS EN 14411 Standardı kapsamında çift yıldız uygunluk belgesini alan VitrA’nın karodaki yetkinliği bir kez daha onaylanmış oldu.

BUSKi'nin başarısı tescillendi!

Büyükşehir Belediyesi Buski Genel Müdürlüğü, içme suyu ve atık su laboratuvarları TS EN ISO/IEC 17025:2012 sistemine göre Türk Akreditasyon Kurumu'ndan (TÜRKAK) akreditasyon belgesi aldı.

Ege Seramik, İSO 500'de yerini aldı!

ISO 500 listesi bugün açıklandı. Türk seramik sektörününe yön veren Ege Seramik, Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’nun belirlendiği listede geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda yerini aldı.

Çilek Mobilya, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistem Belgesi aldı!

TSE tarafından Çilek Mobilya fabrikasında 2 gün boyunca gerçekleşen ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Belgelendirme Denetimi'nden başarıyla geçen Çilek, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistem Belgesini aldı

Berker, daha stressiz bir hayat için TS Sensör’ü üretti!

Hızla akıp geçen zamanda, an’ların dahi ne kadar değerli olduğunu bilen Berker, daha stressiz bir hayat için TS Sensör’ü üretti…

TS EN ISO 50001 belgesi nasıl alınır Haberi

TS EN ISO 50001 belgesi nasıl alınır

Polisan Holding ve grup şirketlerinde, 


1997 yılında Üçlü Sorumluluk Taahhüdü, daha sonra aldığı çevre sertifikası ve oluşturduğu politikalar doğrultusunda enerji verimliliği çalışmaları başlatılmıştır. 2010 yılından itibaren ihtiyaç duyduğu tüm enerji kaynaklarını sistem yaklaşımıyla yönetmeye başlamış olan Polisan, kurduğu sistemi belgelemek istemiş ve Ocak 2015'de Tüv Rheinland denetiminden başarıyla geçerek TS EN ISO 50001 belgesi...